بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بیا آقا تحویل بگیر...

شکر نعمت نعمتت افزون کند ................. کفر نعمت از کفت بیرون کند :D

گیر دادیم که فیبر مخابرات فلان سایت و سرورها رو باز نمیکنه امروز دسترسی کلی سایت که تا دیروز باز میشدن هم قطع شدن.:)):)):)):)):))
فیبر مخابرات داره از دیروز بازی درمیاره هی قطع و وصل میشه بدون اینکه چراغ استاتوس یا gpon قطع بشه
2020 هم روی تلفن گویا هست میگه در حال رفع مشکل هستن
واقعا نمیدونم دارن چه بازی سر اینترنت در میارن، حدسم اینترنت طبقاتیه

تو ایران ایستگاه زمینی نداره برای همین کیفیتش مثل بقیه جاها نیست ! کلا اگر حداقل اطلاعات هم در مورد شبکه های اینترنتی داشته باشید باید بدونید که کلا اینترنت 5G و wireless و ماهواره ای هیچ وقت کیفیت اینترنت بر بستر کابل و فیبر نداره ! حتی تو سایتهایی مثل اکتیویژن یا خود سونی هم برید نوشته برای داشتن کیفیت بالا در بازی های آنلاین حتی از wifi استفاده نکنید و دستگاه خودتونو با کابل lan به مودم وصل کنید ! اونوقت شما میخواین با استارلینک با پینگ پایین و بدون لگ بتونید آنلاین با کیفیت بازی کنید ؟
برادر شما مثل اینکه اخبارتان را از فارس نیوز میگیرید ، الان وایرلس 5ghz هست که کوچیکترین لتنسی ایجاد نمیکنه

برادر شما مثل اینکه اخبارتان را از فارس نیوز میگیرید ، الان وایرلس 5ghz هست که کوچیکترین لتنسی ایجاد نمیکنه
دوست عزیز 5G که شما از نزدیک ندیدی ، من ۶ ماهه با سیم کارت همراه اول و مودم CPE Pro 2 دارم استفاده میکنم و تا سرعت 400 هم باهاش رفتم! ولی باهاش نمیشه آنلاین بازی کرد ! شاید پینگ ۶۰ برای شما خیلی رویایی باشه ولی من روی فیبر call of duty با پینگ ۲۰ بازی میکردم ! خلاصه استانداردهای مردم تو بازی آنلاین متفاوته !

• Like
Reactions: IMANOKA
دوست عزیز 5G که شما از نزدیک ندیدی ، من ۶ ماهه با سیم کارت همراه اول و مودم CPE Pro 2 دارم استفاده میکنم و تا سرعت 400 هم باهاش رفتم! ولی باهاش نمیشه آنلاین بازی کرد ! شاید پینگ ۶۰ برای شما خیلی رویایی باشه ولی من روی فیبر call of duty با پینگ ۲۰ بازی میکردم ! خلاصه استانداردهای مردم تو بازی آنلاین متفاوته !
والا استاندارد الان وصل شدنه

ویرلس نه 5G وایرلس 5Ghz میگم ، اونجا که گفتی باید حتما با کابل LAN باشه
ایران اصلا 6G هم بیاد فایده نداره جدا از مشکل پهنای باند ، اختلالش رو چیکار میکنه استارلینک در بدترین حالت بازم از اینترنت ایران بهتره ، فقط نحوه ی شارژ ماهیانش باید راحتر بشه چون هر گیفت کارتیم قبول نمیکنه

ویرلس نه 5G وایرلس 5Ghz میگم ، اونجا که گفتی باید حتما با کابل LAN باشه
ایران اصلا 6G هم بیاد فایده نداره جدا از مشکل پهنای باند ، اختلالش رو چیکار میکنه استارلینک در بدترین حالت بازم از اینترنت ایران بهتره ، فقط نحوه ی شارژ ماهیانش باید راحتر بشه چون هر گیفت کارتیم قبول نمیکنه
فکر میکنم paywithmoon رو ساپورت میکنه ولی قیمت اشتراک ماهانه نامحدودش که ارزش داره فکر میکنم حدود ۱۶۰ دلار باشه که با نرخ ارز این روزها فقط برای شرکت یا آپارتمان با تعداد مشترک بالا ارزش خرید داره.

سلام به همه دوستان.
کسی سرویس کاهش پینگ برای اینترنت زیتل امتحان کرده که خوب جواب بده؟ من چند مورد رو در ماه‌های گذشته گرفتم و همه‌شون بجای کاهش پینگ، پینگ رو افزایش می‌دادن.

کلا وایرلس بازی کردن حتی توی اروپا به کل کنسله
هر جا هم شما سرچ کنی این قضیه کاملا تایید شدس و اثبات شده

فقط یک سری مودم گیمینگ + WIFI گیمینگ شاید بتونن به خورده کارو راحت کنن
مودم های سری ROG ایسوس مثلا که 50 میلیون قیمتشه
از اونورم باید یه گیرنده گیمینگ داشته باشین

کلا وایرلس بازی کردن حتی توی اروپا به کل کنسله
هر جا هم شما سرچ کنی این قضیه کاملا تایید شدس و اثبات شده

فقط یک سری مودم گیمینگ + WIFI گیمینگ شاید بتونن به خورده کارو راحت کنن
مودم های سری ROG ایسوس مثلا که 50 میلیون قیمتشه
از اونورم باید یه گیرنده گیمینگ داشته باشین
ما راجع به اینترنت استارلینک و وایرلس 5ghz صحبت میکنیم نه مودم ADSL
الان یه مودم 15 میلیونیم وایرلس5ghz داره تقریبا مادربرد های گیمینگ و لپ تاپای گیمینگ بالا 90 میلیونم Wi-Fi 6E داره

• Like
Reactions: Destro
سلام به همه دوستان.
کسی سرویس کاهش پینگ برای اینترنت زیتل امتحان کرده که خوب جواب بده؟ من چند مورد رو در ماه‌های گذشته گرفتم و همه‌شون بجای کاهش پینگ، پینگ رو افزایش می‌دادن.
کاهش پینگ یه چیز الکیه.اینی هم که ما از این سرویسها استفاده میکنیم صرفا برای دور زدن تحریمها و وصل شدن به سرور بازیها هست وگرنه اینترنت ما با هیچ سرویسی خارج از خود isp پینگش کم نمیشه.

• Like
Reactions: arash1996
کاهش پینگ یه چیز الکیه.اینی هم که ما از این سرویسها استفاده میکنیم صرفا برای دور زدن تحریمها و وصل شدن به سرور بازیها هست وگرنه اینترنت ما با هیچ سرویسی خارج از خود isp پینگش کم نمیشه.
اگر روتینگ اینترنت شما مشکل داشته باشه مثل TD LTE ایرانسل کاهش پینگ قطعا پینگُ خیلی میاره پایین.

وقتی پینگ اروپا کمتر از خاورمیانه است یعنی یه جای اپراتور ایراد داره ، چند سال پیش همراه اول تو کانتر بجای امارت وصل میشد به سرورای چینی و هندی ، پینگش روی 250تا300 بود که با نرم افزار
Counter Strike 2 Server Picker مشکل حل میشد.

پس کاهش پینگ میتونه موثر باشه در صورتی که مشکل مسیریابی داشته باشید در غیر اینصورت میتونه حتی باعث افزایش پینگم بشه ، کاهش پینگ های داخلی که بدترم هستن گاد پینگ پهنای باند محدود 4 مگابیت داره و پینگ هینت 6 مگابیت محدودیت سرعت خودش باعث لگ میشه

این تصویری که پینگ هیت ارائه میده کاملا درسته اما نمیتونه خوب پیاده سازیش کنه حتما باید از پینگ بوستر یا اگزیت لگ استفاده کنی
why_ping_reduction.jpg

اگر روتینگ اینترنت شما مشکل داشته باشه مثل TD LTE ایرانسل کاهش پینگ قطعا پینگُ خیلی میاره پایین.

وقتی پینگ اروپا کمتر از خاورمیانه است یعنی یه جای اپراتور ایراد داره ، چند سال پیش همراه اول تو کانتر بجای امارت وصل میشد به سرورای چینی و هندی ، پینگش روی 250تا300 بود که با نرم افزار
Counter Strike 2 Server Picker مشکل حل میشد.

پس کاهش پینگ میتونه موثر باشه در صورتی که مشکل مسیریابی داشته باشید در غیر اینصورت میتونه حتی باعث افزایش پینگم بشه ، کاهش پینگ های داخلی که بدترم هستن گاد پینگ پهنای باند محدود 4 مگابیت داره و پینگ هینت 6 مگابیت محدودیت سرعت خودش باعث لگ میشه

این تصویری که پینگ هیت ارائه میده کاملا درسته اما نمیتونه خوب پیاده سازیش کنه حتما باید از پینگ بوستر یا اگزیت لگ استفاده کنی
View attachment 385495
تو ایران جواب نمیده.من همه سرویسهای داخلی و خارجی با انواع اینترنتها تست کردم.این اگه شدنی باشه هم مال یه اینترنت آزاده نه اینترنت بسته ما.

این چیزی هم که در مورد کانتر میگی در واقع چیزی رو کاهش نداده بلکه نزدیکترین سرور رو پیدا کرده(اسمش هم روشه که که انتخاب سرور بوده) که قاعدتا باید خود بازی انجام بده و احتمالا اون زمان باگ یا ایرادی بوده وگرنه الان همه بازیها نزدیکترین سرور رو پیدا میکنن ولی این نقشه ای که گذاشتی در نهایت چه در حالت عادی چه با سرویس دهنده، هر دو به یک سرور وصل میشه ولی اینا ادعا میکنن راه رو کوتاه کردیم که من میگم این مورد یا نمیشه یا اگه هم شدنی باشه عملا رو نت ما جواب نمیده.

آخرین ویرایش:
نمیخوام تبلیغ الیت پینگ کنم چون فعلا اصلا فروشی نداره که بخواید برید بخرید ولی واقعا تو این مدت بهترین سرویس دهنده بوده برای دور زدن تحریم داخلی و خارجی.

اونروز که گفتم اماراتش قطع شده فرداش یدونه روسیه راه انداخت که تا دیروز درست بود بعد حالا اونم خراب شده باز یدونه هلندش وصل میشه هر چند پینگ نسبتا بالا هست ولی میشه بازی کرد... در کل قابل بازی ترین سرویس دهنده بوده به نظرم.تقریبا هر روز داره سرورهاشو کم و زیاد میکنه بلکه بشه وصل شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or