PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
خب یک ساعتی بازی کردم پورت بازی فوق العاده بهتر از افتصاح نسخه یک هست و کاملا پایداره
گرافیک فوقالعادست ب نظرم تجربه قبلیم روی ps4 pro بود ولی الان با فریم بالا بازی توی یک لول دیگه هست با 6800 و i5 12400 روی 2k و پریست های به بالا با فریم جنریشن و اف اس ار داره 100 110 فریم میده

فرست ایمپرشن بازی باید گفت
پسرفت گرافیکی کرده نسبت به نسخه قبلش مشکلات وی رم و غیره که تو 1 بود رو نداره ولی از هر نظر افت کرده
بازی (غیر از کات سین هاش) بیشتر شبیه بازی های انتهای نسل 8 می مونه تا نسل 9 ( چه بسا گوست اف توشیما که تا همین هفته بازی میکردم خیلی خیلی خیلی کیفیت بالاتری داره)
افت فریم تایم که df گزارش کرده بود هم کاملا مشهوده و برای من که روون بودن بسیار مهمه عملا بازی کردن رو مخم میره
anti aliasing بازی فاجعه است ( در هر تنظیماتی)
dlss تاثیر مثبتی که نداره بدتر میکنه بازی رو ( احتمالا باید اپدیتی چیزی بده انودیا)
اگر کسی عجله داره نصب کنه پیشنهاد میکنم نکنه تا حداقل چن تا اپدیت برا بازی بیاد
همچنین گه گاهی افت fps هم داره
واقعا ناامید کننده
میگفتن بازی بهینه هست که
الان یکی از گرافیکی ترین بازی های کنسولی همین بازی هست .
اون گوست و اینا در مقابلش هیچه سله علا سترکه چشم ترامپ بترکه

میگفتن بازی بهینه هست که
الان یکی از گرافیکی ترین بازی های کنسولی همین بازی هست .
اون گوست و اینا در مقابلش هیچه سله علا سترکه چشم ترامپ بترکه
دقیقا هیچ وقت نتونستم با گرافیک گوست ارتباط بگیرم بدون شک یکی از برترین گرافیک ها همین تلو 2هست قابل قیاس نیست گرافیکش با گوست اف توشیما

دقیقا هیچ وقت نتونستم با گرافیک گوست ارتباط بگیرم بدون شک یکی از برترین گرافیک ها همین تلو 2هست قابل قیاس نیست گرافیکش با گوست اف توشیما
گوست گرافیک فنی ضعیف ولی گرافیک هنری خوبی داشت در کل گرافیکش به گرد پای لست هم نمیرسه

گوست گرافیک فنی ضعیف ولی گرافیک هنری خوبی داشت در کل گرافیکش به گرد پای لست هم نمیرسه
گرافیک فنی در بین بازی هایی که در ژاپن روایت می شوند از همه بهتره . گرافیک هنری تا حالا مثلش کم دیدم

در کل استدیو ناتی داگ قوی تر از ساکرپانچ هست‌ مقایسه اشون بی مورد .

سوشیما باید با اساسین شدو ، سکیرو ، Nioh ، رایز آو رانین مقایسه شود

چرا محیط لود نمی شه ؟ همه جا سیاهه

View attachment 373673

گرافیکم ۱۰۸۰ti هست

آخرین آپدیت انویدیا نصب کردم . ۵۷۲.۸۳
برای منم با کارت ۳۰۶۰ لگ دارم و تکسچرها دیر لود میشه اومیدوارم یه راهی پیدا بشه بازی برای سیستمهای قوی انگار ساخته شده

برای منم با کارت ۳۰۶۰ لگ دارم و تکسچرها دیر لود میشه اومیدوارم یه راهی پیدا بشه بازی برای سیستمهای قوی انگار ساخته شده
کامپیوتر ریست کردم و دوباره داخل بازی رفتم درست شد . الان عالیه

توی ۳ ساعت فقط یکبار کرش کرد

با 3080 رو 4k تنظیمات هم تا خشتک بالا ،با dlss Quality ،بدون فریم جنریشن (روشن میکنم بازی لگ میگیره :| ) تو محیط باز و بسته بین ۸۵ تا ۵۵ فریم متغیر میگیرم ،در کل راضی ام
لست ۱ ریمیک بود و نسل ۹ این بازی ریمستر نسل ۸ ،از لحاظ گیم پلی واقعا میتونی پیشرفت رو از لست ۲ نسبت به ۱ دید
گرافیک هم همچنان جذاب و خوشگله ،من که لذت میبرم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or