داستان از این قراره که من دو هفته پیش باید میرفتم دبی برای یه مورد کاری بعد دیگه پریروز با یکی از رفیقا پا شدیم رفتیم دبی مال براش لپ تاپ بگیریم اتفاقی چشمم به یه دیوایسی/کنسولی/PC ـی/نمیدونم واقعا اسمش رو چی بذارم خورد که همون لحظه اول عاشقش شدم

به قدری برام ایده کلی و خوش ساخت بودن Legion Go جذاب بود که بعد سال ها شاید به خاطر همین دیوایس هم که شده برای گیم و اینا به Superior Platform گیمینگ یعنی PC کوچ کنم (البته اگر پورت های افتضاح این چند سال اخیر و از اون ور قطع کردن ساپورت PhysX 32-Bit توسط انویدیا رو قلم بگیریم

)
من چون به خاطر مشغله مدام در حال سفرم به یه پلتفرمی نیاز داشتم که در عین قدرت بتونه همیشه همراهم باشه و مشکلی از بابت حملش نداشته باشم. از یه طرف به سرم زده بود Playstation Portal رو بگیرم چون اونور آب هم کلا مشکل استریم نداره، ولی Legion Go رو که دیدم به کل ماجرا عوض شد.
الان که فکر میکنم شاید یکی از دلایلی که تو نگاه اول از این handheld PC خوشم اومد، این بود که سال 85-86 (یه چیزی حدود 18 سال پیش) من برای اولین بار دیوایسی رو دیدم به اسم Sony Vaio UX Micro PC با ویندوز Vista که هنوزم که هنوزه یکی از گجت هایی بود که همیشه دلم میخواست داشته باشم که مراتب از زمان خودش جلوتر بود.
خود Legion Go رو از شعبه دبی مال Emax گرفتم، دو تا Dock و گلس و موس Razer رو هم چون تو Emax و Jumbo و بقیه فروشگاه ها اون لحظه پیدا نکردم دیگه از Amazon AE سفارش دادم که همون روز اومد. کیبورد و موس Redragon رو هم امروز از MesterComputer تهران سفارش دادم که اونا هم به موقع رسیدن.