آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3

سلام جنایات میشه کمکم کنید من میخام اکانت psn بسازم و خوب پیش میرم ولی وقتی که کانفورم میکنم تا اکانتو توی ps3 بسازه ارور 8002315A رو میده توروخدا کمکم کنید به خدا 2هفتس که سرش کلافه شدم دمتونم گرم

سلام جنایات میشه کمکم کنید من میخام اکانت psn بسازم و خوب پیش میرم ولی وقتی که کانفورم میکنم تا اکانتو توی ps3 بسازه ارور 8002315A رو میده توروخدا کمکم کنید به خدا 2هفتس که سرش کلافه شدم دمتونم گرم
ببخشید منظورم جنابان بود شرمنده

• Like
Reactions: Love Console
  • Like
Reactions: RezaMahdavian
سلام داش مخلصم خسته نباشی سال نو مبارک
بی زحمت فرصت کردی لینک heavenly sword هم برای من بذار
ممنونم

سلام داداش. سال نو شمام مبارک
بازی Heavenly Sword فقط نسخه Demo در PSN موجوده.
اما خوشبختانه نسخه OFW این بازی موجوده و همانند نسخه PSN بر روی داشبورد اصلی نصب میشه. میتونی با خیال راحت دانلود کنی.

از هر کدوم از سرورها که دوست داری دانلود کن. هفت پارته و به ترتیب پارت ها رو نصب کن.
Heavenly Sword [BCUS98132]

در 7 پارت از گوگل درایو:
Heavenly Sword [BCUS98132]-[Gutamps Official]

در 7 پارت از مدیافایر:
MediaFire

آخرین ویرایش:
  • Like

ببخشید منظورم جنابان بود شرمنده

سلام. شما سوالتو در تاپیک پرسش و پاسخ مطرح کن شاید دوستان بتونن کمک کنن:
پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

• Like
  • Like
سلام داداش. سال نو شمام مبارک
بازی Heavenly Sword فقط نسخه Demo در PSN موجوده.
اما خوشبختانه نسخه OFW این بازی موجوده و همانند نسخه PSN بر روی داشبورد اصلی نصب میشه. میتونی با خیال راحت دانلود کنی.

از هر کدوم از سرورها که دوست داری دانلود کن. هفت پارته و به ترتیب پارت ها رو نصب کن.
Heavenly Sword [BCUS98132]

در 7 پارت از گوگل درایو:
Heavenly Sword [BCUS98132]-[Gutamps Official]

در 7 پارت از مدیافایر:
MediaFire
چاکریم دم شما گرم
میگم داش احیانا کالکشنی از بازی های سگا برای ps3 موجود هست که ۳ گانه شورش در شهر رو داشته باشه مخصوصا شورش در شهر ۳؟

• Like
چاکریم دم شما گرم
میگم داش احیانا کالکشنی از بازی های سگا برای ps3 موجود هست که ۳ گانه شورش در شهر رو داشته باشه مخصوصا شورش در شهر ۳؟

برای PS3 ندیدم ولی برای PS4 و چند کنسول دیگه و همچنین سیستم عامل ویندوز این کالکشنی که دنبالش هستی موجوده و هر سه عنوان ۳ گانه شورش در شهر رو کامل داره.
لینک توضیحاتش در ویکیپدیا:
Sega Genesis Classics - Wikipedia

• Like
برای PS3 ندیدم ولی برای PS4 و چند کنسول دیگه و همچنین سیستم عامل ویندوز این کالکشنی که دنبالش هستی موجوده و هر سه عنوان ۳ گانه شورش در شهر رو کامل داره.
لینک توضیحاتش در ویکیپدیا:
Sega Genesis Classics - Wikipedia
مرسی داش

• Like
Reactions: GameManiac
چاکریم دم شما گرم

بله. چنین کالکشنی توسط سگا برای PS3 منتشر شده. اتفاقاً خیلی باکیفیت و حرفه ای هم هست

Sega_Mega_Drive_Ultimate_Collection.jpg

شرکت سگا به طور رسمی یه بازی به اسم Sega Mega Drive Ultimate Collection رو واسه PS3 منتشر کرد که بازی های زیادی داره.
سه گانه شورش، سه گانه سونیک، سه گانه Golden Axe و از خیلی بازی های دیگه.
لیست بازی ها:
Code:
Alex Kidd in the Enchanted Castle (1989) †
Alien Storm (1991)
Altered Beast (1989) †
Beyond Oasis (1994)
Bonanza Bros. (1991) †
Columns (1990) †
Comix Zone (1995) †
Decap Attack (1991) †
Dr. Robotnik's Mean Bean Machine (1993)
Dynamite Headdy (1994)
Ecco the Dolphin (1992) †
Ecco: The Tides of Time (1994) †
ESWAT: City Under Siege (1990)
Fatal Labyrinth (1990)
Flicky (1991) †
Gain Ground (1991) †
Golden Axe (1989) †
Golden Axe II (1991) †
Golden Axe III (1993) †
Kid Chameleon (1992) †
Phantasy Star II (1989) †
Phantasy Star III: Generations of Doom (1990) †
Phantasy Star IV: The End of the Millennium (1993) †
Ristar (1995) †
Shining Force (1992)
Shining Force II (1993)
Shining in the Darkness (1991)
Shinobi III: Return of the Ninja Master (1993) †
Sonic & Knuckles (1994)
Sonic 3D Blast (1996)
Sonic the Hedgehog (1991) †
Sonic the Hedgehog 2 (1992) †
Sonic the Hedgehog 3 (1994)
Sonic Spinball (1993)
Streets of Rage (1991)
Streets of Rage 2 (1992)
Streets of Rage 3 (1994)
Super Thunder Blade (1988) †
Vectorman (1995) †
Vectorman 2 (1996) †
† Previously available in Sega Genesis Collection.

Unlockable extra games
Alien Syndrome (arcade) [1987]
Altered Beast (arcade) [1988] †
Congo Bongo (arcade) (under original title Tip Top in some regions) [1983] †
Fantasy Zone (arcade) [1986]
Golden Axe Warrior (Master System) [1991]
Phantasy Star (Master System) [1987]
Shinobi (arcade) [1987]
Space Harrier (arcade) [1985]
Zaxxon (arcade) [1982] †

حجم فایل PKG بازی حدود 1 گیگه.
فقط نکته اینجاست که این بازی فقط به صورت دیسک عرضه شده و با نصب فایل PKG مثل بازی های PSN و OFW روی داشبورد کنسول نصب نمیشه. بازی بعد از نصب از طریق مولتی من یا وب من و... شناسایی و اجرا میشه. البته خیلی ها با این مورد مشکلی ندارن.
خوبیه نسخه رسمی سگا اینه که کیفیت فوق العاده ای داره. منوی قشنگی داره و حتی تنظیمات جالبی هم داره.

لینک مدیافایر:
https://www.mediafire.com/file/gy25xlvi982s7gl/Sega_Mega_Drive_Ultimate_Collection_%5BBLES00475%5D-%5BGO%5D.pkg/file

لینک گوگل درایو:
Sega Mega Drive Ultimate Collection [BLES00475]-[Gutamps Official] – Google Drive

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه به بازی های سگا علاقه داری سه گانه Mortal Kombat سگا هم به طور رسمی برای PS3 منتشر شده. خوش ساخت با منوی اختصاصی و تنظیمات.

mka.jpg

دانلود نسخه اصلی PSN بازی به همراه فایل لیسانس:
Mortal Kombat - Arcade Kollection (USA)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Mortal Kombat - Arcade Kollection (USA).zip

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نکته:
شبیه ساز RetroArch هم برای PS3 در دسترسه که میشه بازی های همه کنسول های قدیمی رو روی PS3 با بهترین کیفیت اجرا کرد. بعداً یه تاپیک آموزشی واسش میزنم.

سلام داش لازم نیست مشکلم حل شد فقط میشه نید فور اسپید موست وانتد بلک ادیشن ps2 رو pkg کنیش برام بفرستی؟

سلام
نسخه PS2 بازی Most Wanted به طور رسمی توسط سونی برای PS3 در PSN قرار گرفته که میتونی از لینک زیر دانلود و نصبش کنی. البته فکر نکنم نسخه بلک ادیشن باشه ولی خب اونقدر هم تفاوت نداره.

Need for Speed - Most Wanted (USA) (PS2 Classics)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Need for Speed - Most Wanted (USA) (PS2 Classics).zip

والا حجم بازی Most Wanted نسخه بلک ادیشن 4 گیگه. تبدیل کردنش که واسم کاری نداره ولی چطوری آپلودش کنم؟ :D
من که تاپیک آموزشی برای تبدیل PS2 به پکیج زدم. خیلی هم راحته. خودت میتونی تبدیل کنی.
آموزش تبدیل بازی های PS2 به فایل پکیج PS3 (اجرای مستقیم و بی دردسر از طریق داشبورد کنسول)

برای PS3 هم با عنوان متفاوت Sega Mega Drive Ultimate Collection اومده که هر سه شورش رو داره. لینک دانلود:

https://myrient.erista.me/files/Redump/Sony - PlayStation 3/Sega Mega Drive Ultimate Collection (Europe) (En,Fr,De,Es,It).zip

این نسخه ISO بازیه که از طریق لینکی که دوستمون فرستاد هم میشه دانلودش کرد. البته من لینک PKG بازی رو فرستادم که نصبش راحت تره.

آخرین ویرایش:
بله. چنین کالکشنی توسط سگا برای PS3 منتشر شده. اتفاقاً خیلی باکیفیت و حرفه ای هم هست

View attachment 372620

شرکت سگا به طور رسمی یه بازی به اسم Sega Mega Drive Ultimate Collection رو واسه PS3 منتشر کرد که بازی های زیادی داره.
لیست بازی ها:
Code:
Alien Storm (1991)
Altered Beast (1989) †
Beyond Oasis (1994)
Bonanza Bros. (1991) †
Columns (1990) †
Comix Zone (1995) †
Decap Attack (1991) †
Dynamite Headdy (1994)
Fatal Labyrinth (1990)
Flicky (1991) †
Gain Ground (1991) †
Golden Axe (1989) †
Golden Axe II (1991) †
Golden Axe III (1993) †
Kid Chameleon (1992) †
Ristar (1995) †
Shining Force (1992)
Shining Force II (1993)
Sonic & Knuckles (1994)
Sonic 3D Blast (1996)
Sonic Spinball (1993)
Streets of Rage (1991)
Streets of Rage 2 (1992)
Streets of Rage 3 (1994)
Vectorman (1995) †
Vectorman 2 (1996) †

Unlockable extra games
Shinobi (arcade) [1987]
Zaxxon (arcade) [1982] †

فقط نکته اینجاست که این بازی فقط به صورت دیسک عرضه شده و با نصب فایل PKG مثل بازی های PSN و OFW روی داشبورد کنسول نصب نمیشه. بازی بعد از نصب از طریق مولتی من یا وب من و... شناسایی و اجرا میشه. البته خیلی ها با این مورد مشکلی ندارن.
خوبیه نسخه رسمی سگا اینه که کیفیت فوق العاده ای داره. منوی قشنگی داره و حتی تنظیمات جالبی هم داره.

لینک مدیافایر:
https://www.mediafire.com/file/gy25xlvi982s7gl/Sega_Mega_Drive_Ultimate_Collection_%5BBLES00475%5D-%5BGO%5D.pkg/file

لینک گوگل درایو:
Sega Mega Drive Ultimate Collection [BLES00475]-[Gutamps Official] – Google Drive

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه به بازی های سگا علاقه داری سه گانه Mortal Kombat سگا هم به طور رسمی برای PS3 منتشر شده. خوش ساخت با منوی اختصاصی و تنظیمات.

View attachment 372621

https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Mortal Kombat - Arcade Kollection (USA).zip

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نکته:
شبیه ساز RetroArch هم برای PS3 در دسترسه که میشه بازی های همه کنسول های قدیمی رو روی PS3 با بهترین کیفیت اجرا کرد. بعداً یه تاپیک آموزشی واسش میزنم.

سلام
نسخه PS2 بازی Most Wanted به طور رسمی توسط سونی برای PS3 در PSN قرار گرفته که میتونی از لینک زیر دانلود و نصبش کنی. البته فکر نکنم نسخه بلک ادیشن باشه ولی خب اونقدر هم تفاوت نداره.

https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/Need for Speed - Most Wanted (USA) (PS2 Classics).zip

والا حجم بازی Most Wanted نسخه بلک ادیشن 4 گیگه. تبدیل کردنش که واسم کاری نداره ولی چطوری آپلودش کنم؟ :D
من که تاپیک آموزشی برای تبدیل PS2 به پکیج زدم. خیلی هم راحته. خودت میتونی تبدیل کنی.
آموزش تبدیل بازی های PS2 به فایل پکیج PS3 (اجرای مستقیم و بی دردسر از طریق داشبورد کنسول)

این نسخه ISO بازیه که از طریق لینکی که دوستمون فرستاد هم میشه دانلودش کرد. البته من لینک PKG بازی رو فرستادم که نصبش راحت تره.
داش دمت گرم ممنون

داش دمت گرم ممنون
آها پس خوب شد چون من اصلا pc ندارم و با گوشی بازی میریزم رو ps3 پس همون معمولی خوبه،فقط یک نسخه ای میخواستم که زبونش انگیلیسی باشه چون من یک نسخه از یوتیوب پیدا کرده بودم که زبونش پرتغالی بود و واسم یک جوری بود

آخرین ویرایش:

View attachment 372620

لیست بازی ها:
Code:
Alien Storm (1991)
Altered Beast (1989) †
Beyond Oasis (1994)
Bonanza Bros. (1991) †
Columns (1990) †
Comix Zone (1995) †
Decap Attack (1991) †
Dynamite Headdy (1994)
Fatal Labyrinth (1990)
Flicky (1991) †
Gain Ground (1991) †
Golden Axe (1989) †
Golden Axe II (1991) †
Golden Axe III (1993) †
Kid Chameleon (1992) †
Ristar (1995) †
Shining Force (1992)
Shining Force II (1993)
Sonic & Knuckles (1994)
Sonic 3D Blast (1996)
Sonic Spinball (1993)
Streets of Rage (1991)
Streets of Rage 2 (1992)
Streets of Rage 3 (1994)
Vectorman (1995) †
Vectorman 2 (1996) †

Unlockable extra games
Shinobi (arcade) [1987]
Zaxxon (arcade) [1982] †

لینک مدیافایر:

لینک گوگل درایو:

View attachment 372621

نکته:

سلام

داش مخلصم سلام وقتت بخیر
رفیق میگم این کالکشن سگا رو دانلود کردم ولی شورش در شهر ۳ لامصب ناقص هست و مثل ورژن سگا کامل نیست
توی قایق هم ملوان رو نداشت برعکس ورژن سگا
احیانا به جای USA ورژن ژاپن رو ندارین لینکش رو ؟
میگم شاید اون کامل باشه

سلام اقا رضا من بازی The Last of Us را از سایت Gutamps Official دانلود کردم 11 تا پارت ولی پارت اول خودش 3 تا پارت با پسوند 66600 66601 66602 نمی دونم چی کار کنم همه پارت هارو کپی کردم داخل پوشه پکیج هارد دستگاه ولی برای نصب میزنم روش میگه برو از xmb از قسمت پکیج نصب کن میرم قسمت پکیج خالیه البته همه پارت ها رو نشون میده به غیر از این 3 تا

• Like
داش مخلصم سلام وقتت بخیر
رفیق میگم این کالکشن سگا رو دانلود کردم ولی شورش در شهر ۳ لامصب ناقص هست و مثل ورژن سگا کامل نیست
توی قایق هم ملوان رو نداشت برعکس ورژن سگا
احیانا به جای USA ورژن ژاپن رو ندارین لینکش رو ؟
میگم شاید اون کامل باشه

ناقص نیست به هیچ وجه. از اولش در سگا مگا درایو (سگا جنسیس) هم Streets of Rage 3 دقیقا همین چیزی بود که در اختیارته و شخصیت ملوان شورت پوش (Ash) رو نداشت که نسخه آمریکایی بود و نسبت به نسخه ژاپنی حذفیاتی داشت. چیزی که شما در قدیم بازی کردی و اتفاقا منم در قدیم که سگا داشتم همونو بازی کردم Bare Knuckle 3 ژاپنی بوده که شخصیت ملوان یعنی Ash رو داشته. متاسفانه برای لینک دانلود فقط Bare Knuckle 2 رو پیدا کردم که میشه شورش 2 ژاپنی و دنبالش نیستی.
امیدوارم @RezaMahdavian بتونه برات Bare Knuckle 3 رو پیدا کنه.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or