Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Assassins-creed-red.jpeg
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 15 نوامبر 2024 (25 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
خانم ها و اقایان، عوامل افول صنعت گیم رو مشاهده میکنید.
پری اوردر بازی تو سال ۲۰۲۵ اونم از شرکت یوبی سافت!
من شخصا پیش بینی و امیدواریم اینه که این بازی اخرین بازی یوبی سافت با هزینه سنگینه، بعدش ورشکست میشن و یا بسته میشن به حول قوه الهی، یا خریده میشن. ولی خب این پیش خرید ها داره برنامه رو خراب میکنه.
هر سه نسخه اصلی قبلی جزو بازی های مورد علاقه من و خیلی از گیمر های دیگه بوده، بعد یه عده که هنوز تو نسل هفت گیر کردن تو سال ۲۰۲۵ از بازی خریدن دیگران ایراد میگیرن. :)

خانم ها و اقایان، عوامل افول صنعت گیم رو مشاهده میکنید.
پری اوردر بازی تو سال ۲۰۲۵ اونم از شرکت یوبی سافت!
من شخصا پیش بینی و امیدواریم اینه که این بازی اخرین بازی یوبی سافت با هزینه سنگینه، بعدش ورشکست میشن و یا بسته میشن به حول قوه الهی، یا خریده میشن. ولی خب این پیش خرید ها داره برنامه رو خراب میکنه.
فکر کنم درست ترش این بود که بگی پیش خرید کردن کار درستی نیست چون انصافا بازیهای بدی نبودن قبلیها.
درسته کلا اون هدف اولی که برای چند نسخه اول طراحی شده بود رو خیلی وقته که گذاشتن کنار ولی واقعا بازیهای بدی نیستن و پلیرها ساعتها باهاشون سرگرم میشن.
والهالا که افسانه ای فروخت.

من همیشه میگم پیش خرید کردن بازیها واقعا اشتباست و ناشرها رو به مسیرهای اشتباهی میبره.
ولی خب جدیدا به این نکته فکر کردم که یک سری از پلیرها هم هستن که با پیش خرید کردن احساس خوبی پیدا میکنن.
انگار رفتن خرید لباس یا ماشین و... که حالشون رو خوب میکنه.

از وقتی به این جنبش نگاه کردم دیگه خیلی کمتر پیش خرید کردن بازیها توسط دوستهام و اطرافیان برام مهمه ، قبلا خیلی بهشون گیر میدادم.
جدیدا میگم اگه حالتون رو خوب میکنه اصلا دوتا پیش خرید کنین :D

پیش خرید فلسفش مال 20-30 سال پیش بود که هر مغازه ای به تعداد محدود بازی رو فیزیکی موجود می کرده و در اصل باید پیش خرید می شده نه الان که همه چی دیجیتال شده و در اصل تموم شدن معنی نداره برای بازی دیجیتال.
ولی باز هم هرکس اختیار جیب خودش رو داره .

یوبی خیلی مظلومه در کل :D به شخصه امیدوارم صحیح و سالم تا آینده‌ای دراز مدت به کارشون ادامه بدن. بیشترین و متنوع‌ترین خروجی رو دارن. انقلاب ایجاد نمیکنن ولی همیشه بازیای خوب و سرگرم کننده‌ای تحویل میدن.

البته اینم بگیم که پیش خرید این بازی نسبت به بازی های دیگه که معمولا هیچ امتیازی نداره ، یک Bonus خیلی خوب داره و اونم گرفتن Expansion اول بازی به شکل Free هستش و در کنارش یه Quest در زمان عرضه. که خوب همین یه انگیزه میتونه برای پیش خرید کردنش باشه ، جدا از اون معمولا پیش خرید بازی ها شاید یه اسکین یا Bonus های ناچچیزی باشه اما وقتی همین Expansion ممکنه 10 یا 20 دلـلار قیمت گذاری بشه بعد از روز عرضه بازی خوب پیش خرید گزینه خوبی برای طرفداران بازی میتونه باشه

ما استدیو های زباله ساز زیاد داریم، قطعا یوبی جزو اونا نیست، بازی هاش فیلر خالص شاید داشته باشند، ولی تهش تو صنعتن، مگه مجبوریم حتما بازی کنیم؟ اصلا تخته بشه، چه سودی به ما می رسه؟ ولی حتی ما بازی هاشونو تجربه نکنیم و در بدترین حالت اینا وضعیتشون خوب نشه، حداقل باعث میشه خیلی از سازنده ها با اصلاح الگوی عناوین اینا بازی های خوب برا ما بسازند!
همین ffvii rebirth با اصلاح و بهبود برخی عناوین جهان باز یک اثر خوب به ما تحویل داد
یا هرچقدر به هورایزن ها هیت بورزیم، تهش عنوان با کیفیتی هستن
حتی عنوان محبوب خیلی ها GOT الهاماتی داشته!

همین الان مرکوری که خودشون تو گیمپلی شهره هستند، از for honor برای گیمپلیش استفاده هایی کرده

یا همین crew واقعا یک ریسینگ قابل احترامی هست!

در کل بازی هاب یوبی خیلی وقته در خیلی چیزا در حد کمال نیستن، ولی مشخصه همیشه یکسری ایده هایی جدید پشت بازی هاشون هست، حتی اگه شکست بخورن، ولی بعدا می تونه همونا جزو ویژگی بازی های برتر استدیو های دیگه باشن!

آخرین ویرایش:
خدا نکنه تعطیل شه واقعا.
دارن یدونه گوست ریکان تریپل A وهمچنین اسپلینتر سل با مکانیزم های مخفی کاری نوآورنه میسازن.همش میره روی هوا.
هیچ ناشری به اندازه یویسافت جرأت ریسک سرمایه گذاری چه در ip های جدید چه در ادامه دادن ip های فعلیش با این سطح بودجه کلان را نداره.اگر یوبیسافت بره باید برای بازی های جدید هر یک دهه منتظر راک استار و استادیوهای زیرمجموعه سونی باشیم و بازار میوفته دسته ea و اکتیویژن که سالانه تکرار مکررات بدن با پرداخت های درون برنامه ای.
من خودم نسخه گرونتر شدوز رو خریدم که یک در میلیون ها نفر، حمایتی ازشون کرده باشم. تقریبا هم میشه گفت ۹۹ درصد بازیای اینارو خریدم و بازی کردم چون المانهای جذابی دارن. پشیزی هم برام مهم نیست بقیه چی میگن. شدوز هم شاید نفروشه معلوم نیست ولی امیدوارم اونقدری سودآور بشه که که بساط این جماعت جمع شه زودتر.
طرف هیچ دغدغه ای تو زندگیش نداره جز اینکه تو تاپیک بازیای یوبیسافت هیت بورزه و آرزوی تعطیلی اینارو کنه. اوکی تعطیل شد چیش به تو میرسه؟ ملت عجیبی داریم!

چرا واقعا باید بخواییم یوبیسافت تعطیل بشه؟ اینهمه بازی توی سبکای متفاوت میسازن از شوتر تاکتیکال بگیر تا ورزشی اونم ورزشای که اگه یوبی نسازه هیچ استدیوی دیگه ی نمیره سمتشون، بله من خودمم بعده black flag دیگه AC بازی نکردم یا بعده far cry 3 بقیه far cry هارو بازی نکردم یا مثلا از اواتار و استاروارز شون هم خوشم نیومد ولی درعوض عاشق سری anno هستم و بشدت منتظرم نسخه ی جدیدش بیاد برای همین فک میکنم خیلی راحتتر باشه جای اینکه منتظره تعطیل شدن یوبسافت باشم اون بازی های که باهاشون ارتباط نمیگیرم رو اسکیپ کنم و منتظر و پیگیر اون بازیاشون باشم که فک میکنم خوشم میاد و ب سلیقه م میخوره این وسطم اگر همین بازیای که خیلی وقته دیگه پیگیرشون نیستم از طرف پلیرا نقدای خوبی گرفت میام تست میکنم دیگه انقدر هیت دادن نداره

اگه کسی میگه یوبی درش تخته بشه و این داستان ها به خاطر اینه که با بازی هاش زیاد خاطره دارن و همه این سالها منتظر یه حرکت درست و درمون ازش بودن اما به طرفدارهاش توجه نمیکنه و کار خودشو میکنه
این قضیه چند سال پیش سر کپکام هم بود اما سرش به سنگ خورد و الان شده یکی از محبوب ترین استدیو های دنیا برای گیمر ها
شما ببین از بعد از اینکه رزیدنت های ریمیک رو داد چقدر شرایطش بهتر شد و با نسخه 4 ریمیک رسما حجت رو تموم کرد و حتی درامدشم خیلی بهتر شد

به هر حال این فقط نظر بچه های بازیسنتر نیست و گله و شکایت از یوبی سافت خدایی کم نیست توی همه جای دنیا
ولی قبول دارم انتقاد از یک شرکت توی تاپیک یک بازی خاص کار درستی نیست و حس بدی به طرفدارهای اون بازی میده

خلاصه ما که بخیل نیستیم از خدامونه بازی از لحاظ کیفیت بترکونه و بشینیم مثل 3 تا عنوان اصلی حال کنیم

1741858545109.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or