Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Assassins-creed-red.jpeg
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 15 نوامبر 2024 (25 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------


تصاویر
-------------
 
آخرین ویرایش:
یونیتی :( :( :(
اون که کامیونیتی کش شد قشنگ! وگرنه بعد ۳گانه اتزیو بهترین نسخس و باید دنباله دار میشد. همینایی که الان غر میزنن اساسین فلانه و بیساره اون موقع صرفا سر ۴تا باگ چنان خشتکی از یوبیسافت دراوردن که انگار با مال و اموال اینا بازی ساخته شده بوده! یونیتی پتانسیل از دست رفته ای بود که همین کامیونیتی باعث شد مسیر فرنچایز از بعد اون عوض شه.
 
طبق صحبت کسانی که بازی را تجربه کردند، این نسخه بعد از Black Flag بهترین نسخه AC شناخته می‌شود.
خب نگرانیم درباره بازی بیشتر شد :D کسی که معتقده Black Flag بهترین شماره این فرنچایزه، جسارتاً درک درستی از فلسفه سری AC نداره:-" بله، BF یه بازی عالی و سرگرم‌کننده درباره دزدان دریایی و دارای مکانیسم‌های جذاب کشتی‌رانی و مبارزات دریایی بود، ولی مطلقاً (تاکید می‌کنم مطلقاً)، Assassin's Creed نبود! (خدا لعنت کنه اشرف اسماعیل رو به خاطر این بدعت‌گذاری در سری) به قول داداشمون @Akiba ، شماره چهارم یه آی‌پی جدید به نام Pirates Creed بود:ar!

پ.ن: با اینکه در سال‌های اخیر، عملکرد یوبی‌سافت به شدت رو اعصابم بوده ولی امیدوارم Shadows موفق بشه؛ چون هر چقدر هم که از یوبی‌سافت ناراضی باشم، دوست ندارم شاهد ورشکست شدن و به فروش رفتن تمام سهامش به هولدینگ‌ها و شرکت‌های بی‌هویت چینی باشم. خلاصه به امید بازگشت Ubi به روزهای شیرین گذشته.
 
تجربه ای که خودم داشتم black flag تو کل سری assassin's لذت بخشترین بود برام.
دقیقا

آخرت بازی بود . اکتشافات در جزایر استوایی کارائیب مانند شبیه به آنچارتد .

نبردهای دریایی فوق العاده . اکشن و راز و کاوش

پارکور نرم و زیبا .

ترکیب دزدان دریایی کارائیب و black sails
 
  • Cool
Reactions: Rohshen
🔴نسخه‌های فیزیکی Assassin's Creed: Shadows قبل از انتشار رسمی لو رفتند.

طبق اطلاعات لو رفته، حجم بازی روی پلی‌استیشن ۵ به ۸۵ گیگابایت می‌رسد. هم‌چنین در این بازی شاهد Animus Anomalies هستیم و طبق صحبت کسانی که بازی را تجربه کردند، این نسخه بعد از Black Flag بهترین نسخه AC شناخته می‌شود.
کسی که انقدر عجله داره برا این بازی که نسخه لو رفته ش زو تموم کرده معلومه باید براش بهترین باشه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

  • تبلیغات متنی

    Top
    رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or