مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
میخوام یه سیستم گیمی خیلی خوب بخرم، خودم مد نظرم کارت گرافیک های اخیر هستش. ینی 5090، 5080، 4090 ولی الان قیمتا خیلی تخیلی هستش. به نظرتون تا کی باید صبر کنم تا قیمت ها نرمال تر بشه ؟ ( الان سیستمم 1070TI هستش که خیلی دیگه داره اذیتم میکنه، البته بیشتر به خاطر CPU هستش که 8700 Corei7 عه ) بعد کلا آیا 5080 نسبت به 4090 ترجیح داده میشه ؟ یا اگه پولش باشه بهتره 4090 بگیرم ؟ 5090 نسبت به 4090 چطور ؟ بعد به توجه به خرابی های سری 50 آیا ریسکی هستش خریدشون یا بعد از مدتی کلا این مشکل برطرف میشه ؟
به نظرم سری ۵۰ از اون سری ها هست که کاملا میشه ازش رد شد و به خریدش حتی فکر هم نکرد به نظرم اگر خیلی nvidia دوست هستین ۴۰۹۰ اما پیشنهاد دیگه‌ای هم که دارم اینه که به 9070xt هم نیم نگاهی داشته باشی از نظر قیمتی و عملکرد

دوستان من امروز که سیستم رو روشن میکنم این پیغام میاد رو صفحه نمایش

20250307_172954.jpg

و بعد هم اینو میگه

20250307_173018.jpg

کابل hdmi و مانیتور رو روی دستگاه های دیگه تست کردم سالم بودن

میشه لطفا راهنمایی کنید ببینم مشکل از کجاس

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال داشتم
به نظر شما بازی کردن روی مانیتور 1080 در حالت ultra کیفیت تصویر بهتری داره
یا
بازی کردن روی مانیتور 34 اینچ آلترا واید خمیده ولی در حالت medium؟

دوستان من امروز که سیستم رو روشن میکنم این پیغام میاد رو صفحه نمایش

View attachment 369965

و بعد هم اینو میگه

View attachment 369966

کابل hdmi و مانیتور رو روی دستگاه های دیگه تست کردم سالم بودن

میشه لطفا راهنمایی کنید ببینم مشکل از کجاس

سیستم شما خروجی تصویر نداره که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
یا کابل رو به خروجی اشتباهی روی مادربرد وصل کردید، در حالی که باید به پشت کارت گرافیک وصل کنید (اگر گرافیک مجزا داره کیس شما)
یا به دلیلی کلا سیستم تصویر نمیده و شما هم بدون عیب یابی قطعات نمیتونید علت بوت نشدن سیستم رو پیدا کنید.
یا اینکه تنظیم مانیتور برای دریافت خروجی از ورودی اشتباه هست و باید تنظیمات مانیتور رو روی HDMI قرار بدید.

دوستان یک سوال داشتم
به نظر شما بازی کردن روی مانیتور 1080 در حالت ultra کیفیت تصویر بهتری داره
یا
بازی کردن روی مانیتور 34 اینچ آلترا واید خمیده ولی در حالت medium؟

بستگی به رزولوشن تصویر داره و نوع پلتفرم گیمینگ داره، فقط به ابعاد نیست.
اگر با پی سی بازی میکنید که تصویر به جهت نزدیک بودن به کاربر باید دقت بالایی داشته باشه.
اگر کنسول استفاده میکنید که ابعاد بزرگتر هم به جهت دور بودن کاربر از صفحه نمایش قابل استفاده خواهند بود.

سیستم شما خروجی تصویر نداره که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
یا کابل رو به خروجی اشتباهی روی مادربرد وصل کردید، در حالی که باید به پشت کارت گرافیک وصل کنید (اگر گرافیک مجزا داره کیس شما)
یا به دلیلی کلا سیستم تصویر نمیده و شما هم بدون عیب یابی قطعات نمیتونید علت بوت نشدن سیستم رو پیدا کنید.
یا اینکه تنظیم مانیتور برای دریافت خروجی از ورودی اشتباه هست و باید تنظیمات مانیتور رو روی HDMI قرار بدید.

بستگی به رزولوشن تصویر داره و نوع پلتفرم گیمینگ داره، فقط به ابعاد نیست.
اگر با پی سی بازی میکنید که تصویر به جهت نزدیک بودن به کاربر باید دقت بالایی داشته باشه.
اگر کنسول استفاده میکنید که ابعاد بزرگتر هم به جهت دور بودن کاربر از صفحه نمایش قابل استفاده خواهند بود.
دکمه ها مانیتور اصلا کار نمیدن که تنظیمات رو چک کنم
حالا یه کابل vga میخرم تست می کنم ببینم شاید پورت hdmi کارت گرافیک خراب شده باشه

حالا یه کابل vga میخرم تست می کنم ببینم شاید پورت hdmi کارت گرافیک خراب شده باشه
تو پست بالا گفتی کابل سالمه، تمام اتصالات رو ابتدا قطع کن از پشت کیس، مانیتور هم کابل برقشو بکش دوباره وصل کن، فقط کابلای اصلی برقو تصویر متصل باشه، مانیتور رو ابتدا روشن کن، چند لحظه صبر کن، کیس رو روشن کن. در صورتی که باز هم تصویر نده مورد سخت افزاریه

اگه همه چیزایی که دوستان گفتن انجام دادی جواب نداد، باتری مادربورد رو در بیار روشن خاموش کن بعد دوباره باتری رو بذار و روشن کن. احتمالا تنظیمات BIOS نمایش داده بشه، از قسمت Boot Menu درایو ویندوزت رو انتخاب کن برو تو ویندوز.

اگه همه چیزایی که دوستان گفتن انجام دادی جواب نداد، باتری مادربورد رو در بیار روشن خاموش کن بعد دوباره باتری رو بذار و روشن کن. احتمالا تنظیمات BIOS نمایش داده بشه، از قسمت Boot Menu درایو ویندوزت رو انتخاب کن برو تو ویندوز.
اون کار هم کردم اما همچنان no signal میزنه
حتی رم ها رو هم یه دور در آوردم و جا زدم
احتمال قوی مشکل کارت گرافیک باشه ، الان هیچ جوره نمیتونم به محتویات کامپیوتر دسترسی داشته باشم ؟ چند تا اسکن فایل باید فردا آپلود کنم که تو سیستم گیر افتاده الان

سلام فرشید جان

من پاورم الان این هست

Green GP1200B-OCDG

که اسفند 1401 خریدم
دقیقا 2 سال میشود

سیستمم هم الان این است

Intel 12700k
Asus Z690 Prime
32GB DDR4 3600 Trident z RGB
1TB SSD Samsung 990 PRO
Gigabyte RTX 3080 TI

الان بخوام برم سمت کارتی مثل

4070 ti super
5070 ti

باید پاور رو عوض کنم ؟

بیشتر منظورم توان مصرفیشون نیست،
رو اون جریان کانکتور برق 12VHPWR حتما نیاز هست پاوری که ان را دارد تهیه کنیم؟
یا با همین تبدیل هایی که همراه گرافیک هست میشود با خیال راحت استفاده کرد ؟

سلام فرشید جان

من پاورم الان این هست

Green GP1200B-OCDG

که اسفند 1401 خریدم
دقیقا 2 سال میشود

سیستمم هم الان این است

Intel 12700k
Asus Z690 Prime
32GB DDR4 3600 Trident z RGB
1TB SSD Samsung 990 PRO
Gigabyte RTX 3080 TI

الان بخوام برم سمت کارتی مثل

4070 ti super
5070 ti

باید پاور رو عوض کنم ؟

بیشتر منظورم توان مصرفیشون نیست،
رو اون جریان کانکتور برق 12VHPWR حتما نیاز هست پاوری که ان را دارد تهیه کنیم؟
یا با همین تبدیل هایی که همراه گرافیک هست میشود با خیال راحت استفاده کرد ؟

نیاز به تعویض پاور نیست. اون مدل پاور تا 6 سال دیگه هم براحتی این سیستم و کارت گرافیک مدنظر شما رو ساپورت میکنه.
نیازی به داشتن کابل 12V 2x6 هم نیست، از همون تبدیل داخل جعبه کارت گرافیک استفاده کنید.

احتمال قوی مشکل کارت گرافیک باشه ، الان هیچ جوره نمیتونم به محتویات کامپیوتر دسترسی داشته باشم ؟ چند تا اسکن فایل باید فردا آپلود کنم که تو سیستم گیر افتاده الان
اگر مادربورد گرافیک آنبورد داره کارت اصلی رو دربیارید و کابل مانیتور رو بزنید به مادربورد سیستم رو روشن کنید

• Like
Reactions: Disney 23
سلام خدمت اقا فرشید و دوستان
میخواستم این سیستم رو بفروشم ممنون میشم حدودی قیمتش رو بگین

mb: asus tuf z690-plus d4 wifi
cpu: i7 12700k
cpu cooler: deepcool ls720
gpu: asus tuf rtx 3090
ram: corsair vengeance rgb pro 32gb 3200mhz
hdd: wd blue 1tb wd10ezex
ssd: samsung 980 pro 500gb
psu: green gp850b ocpt