nihilnigritude
کاربر سایت
شما که به خودت زحمت نمیدی یک پست رو کامل بخونی چطور انتظار داری ما صفحه های قبل رو بگردیم و بخونیم ؟باز که اینجا دنبال آدرس سایت میگردین؟! ینی به خودتون زحمت نمیدین که به صفحات قبلی همین تاپیک مراجعه کنید تا چیزی دستگیرتون بشه؟!![]()
![]()
شما که به خودت زحمت نمیدی یک پست رو کامل بخونی چطور انتظار داری ما صفحه های قبل رو بگردیم و بخونیم ؟(بر وزن فیلمو ندیدمو نقد کردم فراستنی
)
ترافیک نیمبها ندارن
قربونت همشونو دارم ترافیکشون نیمبها نیست نمیدونم چرا اینقد یهو فشاری شدی شل کل داداش برا همه جا هستN تا سایت؛ بات تلگرام و انواعواقسام روشهای دانلود رو کاربران (از جمله خودم) اینجا گذاشتیم و اینکه جنابعالی به خودت زحمت نمیدی یه سر به صفحات قبلی بزنی، ایندیگه مربوط به همون *** میشه. (همین چند صفحه قبلی هست؛ زیاد به عقب برنگرد که احتمالاً خسته میشی)هرچی که مثال زدیم بدون سانسور و اون خزعبل ترافیک نیمبها بودن یا نبودن رو داشتند.
پ.ن: ناطم انجمن یه لطف کنند در همین صفحه اول تاپیک، تمامی سایتها و باتهای دانلود فیلم و سریال رو فهرست کردند که باز با پیامهای تکراری روبهرو نشیم (هرچند همین اطلاعرسانی گسترده باعث از کار افتادن این منابع میشه!)![]()
قربونت همشونو دارم ترافیکشون نیمبها نیست نمیدونم چرا اینقد یهو فشاری شدی شل کل داداش برا همه جا هست
شما که نمیخای ادرس بدی به خودت فشار نیار هستن اینجا کسایی که بجای اسپم جواب بدنینی بازم تکون نمیخوری یه چند صفحه برگردی عقب؟!![]()
پ.ن: حداقل امیدوارم کن که از موتور جستجوگر انجمن استفاده میکنی!
View attachment 369550
والا تا قبل رفتن میدونستم که برمیگردن، ولی الان رو دیگه نمیدونم
والا با رفتن به نتفلیکس و استدیو وارنر هیچ بعید نیست برنگردند.والا تا قبل رفتن میدونستم که برمیگردن، ولی الان رو دیگه نمیدونم![]()
منم همونا رو دیدم که دو به شک شدموالا با رفتن به نتفلیکس و استدیو وارنر هیچ بعید نیست برنگردند.![]()