میشه گفت مدیریت نادرست و ادا بازی.من خیلی دوست دارم بدونم این خریدای مایکروسافت جز اینکه Klobrille هر دفعه با پاورپوینت عکس درست کنه و یه سری بازی از قرن 19 به بعد لیست کنه که به مایکروسافت اضافه شده چه دستاوردی داشته؟
اصلا فلسفه خرید استدیو چی بوده این وسط؟ چون هر بازی ای اومد میگن خب قبلشم فلان بوده مگه بازی قبلی چی بوده، کمن، نمیفهمن، نمیتونن، سختشونه. استارفیلد اومد گفت تاد هاوارد خراب کرد. avowed اومد گفتن اسکیل استدیو همیشه همین بوده. هلبلید اومد گفتن مگه بازی قبلیش چی بوده که انتظار چیز دیگه ای داشتید. الانم که سر فیبل پلی گراند تواناییشو نداره چون ریسینگ میساخته. موتورش کجه. کارمنداش خستن.
خب اگه خریداری شدن یه استدیو توسط یه کمپانی قراره هیییییچ تغییری تو روند کار استدیو نذاره پس از چی خوشحال میشدن ملت جدا؟
البته کاملا واکنش ها قابل پیشبینی بود پارسالم تو تاپیک امتیازات هلبلید گفتم
سوال منم همینه ٬ همیشه بهونه هست ٬ یه بازی از سمت مایکروسافت گیم استودیو پیدا نمیکنی که یه داستان جذاب و منحصر به فرد داشته باشه ٬ خلاقانه و جدید باشه یا حداقل یه شخصیت به یاد موندنی داشته باشه ٬ اگه بگیم Master Chief یا Marcos Fenix که اینا مال چند قرن پیشن که اتفاقا به sequel هاشون هم گند خورد و اصلا اون چیزی نیستن که قدیم بودنمن خیلی دوست دارم بدونم این خریدای مایکروسافت جز اینکه Klobrille هر دفعه با پاورپوینت عکس درست کنه و یه سری بازی از قرن 19 به بعد لیست کنه که به مایکروسافت اضافه شده چه دستاوردی داشته؟
اصلا فلسفه خرید استدیو چی بوده این وسط؟ چون هر بازی ای اومد میگن خب قبلشم فلان بوده مگه بازی قبلی چی بوده، کمن، نمیفهمن، نمیتونن، سختشونه. استارفیلد اومد گفت تاد هاوارد خراب کرد. avowed اومد گفتن اسکیل استدیو همیشه همین بوده. هلبلید اومد گفتن مگه بازی قبلیش چی بوده که انتظار چیز دیگه ای داشتید. الانم که سر فیبل پلی گراند تواناییشو نداره چون ریسینگ میساخته. موتورش کجه. کارمنداش خستن.
خب اگه خریداری شدن یه استدیو توسط یه کمپانی قراره هیییییچ تغییری تو روند کار استدیو نذاره پس از چی خوشحال میشدن ملت جدا؟
البته کاملا واکنش ها قابل پیشبینی بود پارسالم تو تاپیک امتیازات هلبلید گفتم
به بهView attachment 369417
#شایعه یک منبع به eXtas1s گفته است که Gears of War E-Day برای سال 2026 برنامهریزی شده است.
این منبع همچنین به او گفته است که Gears of War Collection در حال حاضر برای سال 2025 برنامهریزی شده است و قرار است در Xbox Showcase امسال معرفی شود. این بازی همچنین به صورت Day 1 برای PS5 و XSX و PC عرضه خواهد شد.
اطلاعاتی درباره پورت بازی برای Nintendo Switch 2 وجود ندارد، بنابراین به نظر میرسد در حال حاضر در دست توسعه نباشد.
eXtas1s: Gears of War E-Day is releasing in 2026, Gears of War Collection will be announced at the Xbox Showcase 2025 for PS5/XSX
یجورایی منطقی هم نبود هم ریمستر و هم نسخه جدید توی یکسال بیاد.View attachment 369417
#شایعه یک منبع به eXtas1s گفته است که Gears of War E-Day برای سال 2026 برنامهریزی شده است.
این منبع همچنین به او گفته است که Gears of War Collection در حال حاضر برای سال 2025 برنامهریزی شده است و قرار است در Xbox Showcase امسال معرفی شود. این بازی همچنین به صورت Day 1 برای PS5 و XSX و PC عرضه خواهد شد.
اطلاعاتی درباره پورت بازی برای Nintendo Switch 2 وجود ندارد، بنابراین به نظر میرسد در حال حاضر در دست توسعه نباشد.
eXtas1s: Gears of War E-Day is releasing in 2026, Gears of War Collection will be announced at the Xbox Showcase 2025 for PS5/XSX
شرط میبندم سر کاد بعدی هم قراره همین تیتر رو استفاده کنی.Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4
بازی جدید مایکروسافت گیمینگ، Day 1 مولتی پلتفرم و PS5 Pro Enhanced
Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4 launches July 11 on PS5 and PS4
View attachment 369508
Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4
بازی جدید مایکروسافت گیمینگ، Day 1 مولتی پلتفرم و PS5 Pro Enhanced
Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4 launches July 11 on PS5 and PS4
View attachment 369508