سلام دوستان. مخابرات جای خونه ما اومدن وصل کردن، کارهای سیمکشی انجام شده و فیوژن رو هم امروز جای پریز گذاشتن.
فقط اون موقع قبلا که سیم رو از دیوار میاوردن، طرف گفت میخوای ببری تو اتاق؟ (الان نزدیک جلوی در خونه است)، گفتم نه فوقش یک کابل لن بلند میگیرم یا مودم رو اونورتر میبرم که وایفای بگیره.
هیچی خلاصه، امروز که فیوژن رو وصل کردن، گفتم که خب این مودم رو جابجا میکنم اوکیه دیگه؟ چسبیده به فیوژن نباشه. بعد یکیشون گفت واسه مودم که خواستن بیان بگو پچ کورد رو ۵ متری یا ۱۰ متری بیارن که تا وسط خونه بیاد.
اون یکی همکارش گفت نه نه این خیلی سیمش حساسه و یه چیزی بشه، قطع میشه و فلان. یعنی در این حد گفت که اون سیستم فیوژن به مودم رو باید توی داکت بذارن!
حالا من میخواستم سوال کنم که چه کنم. بگم همین پچ کورد ۵ متری یا ۱۰ متری بیارن تا با همون کابل لنی که قبلا به مودم adsl تو سالن وصل کرده بودم، از توی اتاق به این مودم فیبر نوری وصل بشم؟
یا اینکه نه، همون پچ کوردی که هر چقدر خودشون میارن رو بیارن (انگار معمولش ۲ متره) بعد من برم رابط و چند متر دیگه کابل لن بگیرم تا به اون قبلی وصل کنم؟
یا اصلا با وایفای وصل بشم... البته تو اتاق یه خرده فاصله دوره و خودم دوست دارم پیسی رو با کابل لن وصل بشم. واسه گوشی و اینا با وایفای وصل بشم.
اینم بگم که در اون حدددد سرعت واسم مهم نیست. من با همین ۱۶ مگ خونگی هم راحت بودم، دیگه چون گفتن کل سیمکشی آپارتمانها رو عوض میکنن، خب ما هم عوض کنیم بهروز باشیم

چون گفتن که شاید آخر هفته مودم رو بیارن، لطفا راهنمایی کنید که چه کنم و فردا بهشون بابت این پچ کورد و سیم و اینا چی بگم که باز تاخیر نیفته. ممنون