اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
wccftech این درصدها رو از کجا میده . با فریم جنریشن گفته احتمال زیادAMD Radeon RX 9070 XT For $599 & RX 9070 For $549 Launched: RDNA 4 GPU Up To 2.97 GHz, 16 GB Memory, Up To 68% Faster Than 7900 GRE
the 12V-2x6 (H++) connector and will bundle the card with a 3x 8-pin adapter to feed its huge power needs
5 مارس نقدها میاد 6 مارس عرضه می شه 5070 هم 5 مارس عرضه می شه
من موندم اون 9700 با 50 دلار کمتر دیگه چیه AMD بازی باز در اورده باسه 50 دلار بیست درصد کمتر گیرت میاد طبیعتا همه XT می خرن دیگه
یه بخشیش سر اسپانسر بودن هم هست و همینطور درایورم تا حدی موثره.View attachment 369007View attachment 369008View attachment 369009
یعنی 5070ti حدود 27% از 9070xt تو اسپیس مرین 2 قویتره
هر چند طبق چارتهای amd از 5070ti ضعیفتره ولی قیمتش خیلی وسوسه کنندست
wccftech این درصدها رو از کجا میده . با فریم جنریشن گفته احتمال زیاد
پرچمدار گفتن، این نسل ندارن.نسل بعدی رو 2026 میدن50 دلار کمتر، همه XT میخرن و AMD به هدفش میرسه دیگه(سر جریان ویفرها و اینا)
6 ماه بعد مدل non xt رو صد دلار off میده و به قیمت واقعیش میفروشه.
--‐----
به نظر من AMD به گذشته خودش نگاه کرده و سراغ روش قدیمی سالهای قبلش رفته:
اگه از نظر قدرت و توانایی نمیتونی شکستش بدی، با ارزش گذاری شکستش بده!همون performance per dollar.
(البته همیشه باید تا بنچمارک های واقعی و حلال صبر کرد!)
من که کلا از روز اول 600 تتر براش کنار گذاشتم، هروقت به قیمت واقعیش رسید سریع میرم تو کارش وگرنه صرفا برای گیمینگ بیشتر از این هزینه ظلمه
‐------
چون کل ایونت کارت رو با مدل GRE مقایسه کردن بعید نیست کارتهای 9080XT و 9090XT هم تو کار باشه! مدل های 20 گیگابایتی و 32 گیگابایتی. (درسته که 9070XT میان رده س ولی عملا در حد بالارده نسل قبل خودش ظاهر شد! شایدم مثل نسل 5000 بیخیال بشه)
آره ولی یه شایعه هایی بود که کارت 32GB همین کارت (یا 9080XT) رو شش ماه دوم 2025 میدن! بعدا خود AMD تکذیب کرد (با اینکه لیک ها خیلی متقن بود) ولی اگه واقعی می بود خوب رو بازار تاثیر میذاشت.پرچمدار گفتن، این نسل ندارن.نسل بعدی رو 2026 میدن
یه شایعه تو chiphell اومده بود که رد شد و متقنی هم نبود.آره ولی یه شایعه هایی بود که کارت 32GB همین کارت (یا 9080XT) رو شش ماه دوم 2025 میدن! بعدا خود AMD تکذیب کرد (با اینکه لیک ها خیلی متقن بود) ولی اگه واقعی می بود خوب رو بازار تاثیر میذاشت.
View attachment 369036
(یکی از دلایل حدسم بی خیال شدن RDNA 4 با این تعداد کم CU هستش)