Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
من نتونستم جلوی خودمو بگیرم و رفتم یکم اتفاقات بعده پایان بازی و سرنوشت این جنگ خوندم میتونم بگم داستان شماره یک و دو فقط ی پیش زمینه برای شروع اتفاقات اصلیه ، هرچند من ی جا خوندم ک ظاهرا دولوپرا توی لایو استریم گفتن که شماره 2 پایان داستانه هنریه(چرا اخه؟) قطعا همه دوس داریم با هنری ادامه ی داستان رو بریم ولی امیدوارم اگرم تصمیمشون اینه ک داستانه هنری تموم بشه حداقل ادامه ی بازیو بسازن دلیلیم نداره بخوان بیخیال بشن هم وضعیت مالیشون باید خوب باشه باتوجه ب فروش بازی هم داستان امادس هم تیمه خیلی حرفه ای و باتجربه ای شدن از همه مهمتر ریپوتیشنشون بین گیمرا عالیه و کلی طرفدار دارن ک منتظر شماره بعدین تنها دلیلش میتونه این باشه ک کلا بخوان برن توی ی سبکه دیگه بازی بسازن که قابل احترامه ولی ناامید کننس حداقل برای من

بخوام کامل توضیح بدم خیلی طولانی میشه و میدونم کسیم حوصلشو نداره بخونه و از همه مهمتر خودمم دقیق اطلاعات ندارم جسته گریخته چندتا متن خوندم صرفا درمورد همین چندتا کارکتری که میشناسیم و چیزای که ب بازی ربط داره میگم اگرم جای اشتباه کردم ببخشید دیگه

Jan Ptáček یا همون hans capon خودمون همونطوری که تو بازی گفته شد احتمالا با خواهرزاده ی Kunštát ازدواج میکنه و سال 1404 پسرش بدنیا میاد سال 1412 قلمرو خودش رو میگیره و حکمرانی میکنه بعدا موقع شروع hussite wars به دستور Petr Konopišťský به جنگ با hussite ها میره (یعنی تو ساید مخالف ما میجنگه) بعده نبرد ی اعلامیه ی رو در حمایت از hussite ها امضا میکنه و به جنگش با اونا پایان میده و دراخرم احتمال داده میشه تو سال 1419 مرده باشه چون قلمروش سال 1420 به پسرش Hynce میرسه و پسرش با hussite ها رابطه ی خوبی داشته و تو ساید ما بوده خوده هنس چون نوبل خیلی بالارده ی نبوده از مرگش و ... خیلی اطلاعتی توی تاریخ نیست

گینگ Wenceslaus سال 1403(دقیقا بعده پایان بازی) با کمک Liechtenstein موفق میشه از ویین فرار کنه برمیگرده بوهمیا و اونجا میره به کوتنبرگ و با حامی هاش ملاقات میکنه و از اونجا میرن به سمته پراگ ، Racek Kobyla of Dvorce(Sir Radzig Kobyla همون بابای واقعی هنری) ب فرمان گینگ وینسسلس با ی سری دیگه که بینشون jan žižka هم بوده علیه لوردهای قدرمتند پراگ ی سری مبارزات چیریکی شروع میکنن مثله همین مبارزتی که علیه سیگیزموند اینجا انجام میدادیم کلا یان ژیژکا خوراکش این سبک نبردا بوده، سال 1410 گینگ وینسسلس سر ردزیک رو بعنوان burgrave منصوب میکنه و بهش اجازه میده که قلعه ی خودش رو جنوب پراگ درست کنه دراخرم سال 1416 سر ردزیک برای جمع کردن مالیات برای گینگ به کوتنبرگ میره و از اونجای که از حامیان Jan Hus بوده واعضای که حامی کاتولیک بودن معدنچیارو تحریک میکنن و معدنچیا اونجا میریزن سر ردزیک و همراهاشو به طرز فجیعی میکشن. خلاصه کنم سال 1415 Jan Hus به جرم heresy اعدام میشه(این جرم اعدامش سوزوندن بوده) (محاکمه ها و مقاومتش و حرفای اخرش رو بخونید پشماتون میریزه) بعد از اون کلی اتفاق میفته و بوهمیا رو hussiteها میگیرن دراخرم سیگیزموند موفق میشه حمایت پاپ رو بگیره و با بقیه پادشاهای وفادار به کلیسای کاتولیک(یعنی تقریبا تمامه اروپا) حمله میکنه به بوهمیا(1419) اولش hussite هارو عقب میزنن ولی بعد که hussite ها بخودشون میان و فرماندهیشون میوفته دسته jan žižka تا زمانی که که ژیژکا زنده بوده تمامه نبرد هارو پیشروز میشن، سال 1424 هم ژیژکا گفته شده بخاطره طاعون میمیره البته ظاهرا اینطور نبوده و ی بیماری دیگه بوده جنگ هم 1434 تموم میشه
از اینا حداقل میشه ی شماره دیگه با همین کیفیت یا حتی بهتر دراورد امیدوارم بیخیالش نشن تازه از اونجای ک 100% طبق وقایع تاریخی پیش نرفتن دستشون خیلی جاها بازتره و میتونن داستان رو طوری پیش ببرن که بعنوان ی بازی مناسبتر باشه

FB_IMG_1740435545375.jpg FB_IMG_1740435548786.jpg FB_IMG_1740435552952.jpg FB_IMG_1740435858964.jpg 20250225_015635.jpg
20250225_015605.jpg
20250225_015611.jpg
نمیدونم بالای ۳۰ ساعتو رد کردم و شاید باور نکنید فقط یه کوئسته اصلی رو تقریبا تموم کردم فقط و فقط جانبی و محو شدن تو دنیای زیبای بازی،چه حسه خوبی داره بعد ۱۶۰ ساعت بالدرز گیت به نظره من باز هم کوئستها یه لول ازونم بالاتره چقدر شیرین و لذت بخشه بازی و انگار داری زندگی میکنی، تجربه بزرگترین عنصره بازیه تو لول اپ ها که مدام در جستجو و کنکاشی و هر بار یه چیز جدید باز پیدا میکنی ، این یکی از بهینه ترین و بهترین گرافیک هایی که تو این صنعت خلق شده با ریز ترین جزئیات.
واقعا تک تک دیالوگای بازی روح داره و لذته خالصه

آخرین ویرایش:
من که تازه بعد از 60 ساعت تازه رفتم سراغ عروسی و ماموریت استورم چقدر خوب بود حس و حال خفنی داشت :x

نمیخوام بگم بازی بده ولی به نظرم پارت 2 بازی یکم از تعادل و نظم خارج شد. اسپویل داستان نداره راهزنا قوی تر شدن، آرمور و اسلحه ها همه بالای 500 تا سکه شدن (و هیچ تاجری پیدا نمیکنی بتونی بفروشی. باید شهر به شهر بگردی) الان اصلا مشکل پول ندارم و راحت میتونم بهترین ست رو تهیه کنم و تا آخر بازی با همون برم، یهو با یه مپ خیلی بزرگ و کلی کاراکتر آشنا میشی، تو پارت اول حتی رهگذر ها هم یه دیالوگ و ماموریتی داشتن یا با گوش دادن به مکالمه 2 نفر حتی میتونستی ماموریت بگیری. اما تو اینجا خیلی کمتر شده.

مشکل صدایی رو که میگید منم حس کردم یا بعضی مواقع صدای یه زن 40 ساله رو روی یه زن 20 ساله هم گذاشتن.
دوباره میگم منظورم این نیست بازی بده فقط اگر اون 40-50 ساعت اول بازی اگر اون پارت اول برام جزو تاپ 10 یا حتی 5 تا اول بود (حتی فکر میکردم اسکایریم 6 دیگه کارش تمومه :-" ) الان شده جزو 20 اول.
باز شاید جلوتر برم دوباره نظرم برگره.

این ویدیو رو حتما ببینید:

--
1740510030757.png
1740510098487.png

تایتل ویدیو هم عالیه Kingdom Come Deliverance II VS Reality | Graphics Comparison
"Graphics Comparison" :))

کرای انجین بعد این همه سال از ریلیز کرایسیس هنوز پادشاهی میکنه!
فقط مشکل اینجاست بازی اینقد بهینس اون قضیه Can it run? دیگه اینجا جوابگو نیست :دی

آخرین ویرایش:
من که تازه بعد از 60 ساعت تازه رفتم سراغ عروسی و ماموریت استورم چقدر خوب بود حس و حال خفنی داشت :x

نمیخوام بگم بازی بده ولی به نظرم پارت 2 بازی یکم از تعادل و نظم خارج شد. اسپویل داستان نداره راهزنا قوی تر شدن، آرمور و اسلحه ها همه بالای 500 تا سکه شدن (و هیچ تاجری پیدا نمیکنی بتونی بفروشی. باید شهر به شهر بگردی) الان اصلا مشکل پول ندارم و راحت میتونم بهترین ست رو تهیه کنم و تا آخر بازی با همون برم، یهو با یه مپ خیلی بزرگ و کلی کاراکتر آشنا میشی، تو پارت اول حتی رهگذر ها هم یه دیالوگ و ماموریتی داشتن یا با گوش دادن به مکالمه 2 نفر حتی میتونستی ماموریت بگیری. اما تو اینجا خیلی کمتر شده.

مشکل صدایی رو که میگید منم حس کردم یا بعضی مواقع صدای یه زن 40 ساله رو روی یه زن 20 ساله هم گذاشتن.
دوباره میگم منظورم این نیست بازی بده فقط اگر اون 40-50 ساعت اول بازی اگر اون پارت اول برام جزو تاپ 10 یا حتی 5 تا اول بود (حتی فکر میکردم اسکایریم 6 دیگه کارش تمومه :-" ) الان شده جزو 20 اول.
باز شاید جلوتر برم دوباره نظرم برگره.
منم تا حدودی همین حسه شمارو داشتم وقتی رسیدم به ریجن دوم و حس کردم بازی یکم افت کرد ولی درادامه نظرم کامل عوض شد
اسپویل داستانی نداره ولی منم میذارم تو اسپویلر اگر کسی خیلی حساسه نخونه

فرمول بازی توی پارت دوم یکم عوض میشه و اینجا تمرکز اصلی روی شهر kuttenberg هست برعکس ریجن اول ک تشکیل شده بود از کلی روستا که مردم عادی توش زندگی میکردن اینجا اکثره روستاها درخدمت kuttenberg هستن یکی مخصوص ماینر های سیلوره یکی برای وودکاتر هاست و بعضی هاشم نظامیه برای همینه خیلی توش فروشنده اینا پیدا نمیکنی(همه توی خوده شهره kuttenberg هستن) ولی درکل اره تعداد npc های که میشه باهاشون تعامل داشت(خارج از شهر kuttenberg) کمتره و ساید کوئستا هم جذابیتشون نسبت به سایدای ریجن اول کمتره ولی درعوض مین استوری خیلی بهتر و جدی تر میشه

قوی تر شدن دشمنا ها و گرون شدن ویپنا و ارمورا بنظرم ی چیزه طبیعیه اومدیم توی ی شهر و بزرگ و قیمتا قطعا بالاتره و کیفیت هم بهتره مثلا شما توی ریجن اول ارمورهای ساخته nuremberg رو نمیتونستی پیدا کنی دشمنا هم به همینا دسترسی دارن و یکی از دلیل های قوی تر شدنشون همینه یکیشم اینه ک لول شون رفته بالا اگه قرار بود تو همون لول ریجن اول بمونن دیگه بازی خیلی راحت میشد با اینکه الان لولشون رفته بالا باز شما یکم وقت توی این ریجن بگذرونی و قوی تر بشی حتی این دشمنا هم برات اب خوردن میشن

روى ps5 pro اوضاع پرفورمنس بازى چطوره؟

من حقيقتا فعلا يكم اجتناب كردم از خريدنش احتمالا عيد بخرمش تو تعطيلات بازى كنم.
من که مشکلی ندیدم ۶۰ فریمش روون بوده. کلا پرفورمنس اجرای بازی خیلی خوبه فقط خیلی کم باگ میخوره مثلا داری با یه شخصیت حرف میزنی یهویی یکی دیگه میاد تو شکم اون رد میشه:D که البته زیاد اتفاق نمیافته

• Like
Reactions: SΛDrA-HhH
منم تا حدودی همین حسه شمارو داشتم وقتی رسیدم به ریجن دوم و حس کردم بازی یکم افت کرد ولی درادامه نظرم کامل عوض شد
اسپویل داستانی نداره ولی منم میذارم تو اسپویلر اگر کسی خیلی حساسه نخونه

فرمول بازی توی پارت دوم یکم عوض میشه و اینجا تمرکز اصلی روی شهر kuttenberg هست برعکس ریجن اول ک تشکیل شده بود از کلی روستا که مردم عادی توش زندگی میکردن اینجا اکثره روستاها درخدمت kuttenberg هستن یکی مخصوص ماینر های سیلوره یکی برای وودکاتر هاست و بعضی هاشم نظامیه برای همینه خیلی توش فروشنده اینا پیدا نمیکنی(همه توی خوده شهره kuttenberg هستن) ولی درکل اره تعداد npc های که میشه باهاشون تعامل داشت(خارج از شهر kuttenberg) کمتره و ساید کوئستا هم جذابیتشون نسبت به سایدای ریجن اول کمتره ولی درعوض مین استوری خیلی بهتر و جدی تر میشه

قوی تر شدن دشمنا ها و گرون شدن ویپنا و ارمورا بنظرم ی چیزه طبیعیه اومدیم توی ی شهر و بزرگ و قیمتا قطعا بالاتره و کیفیت هم بهتره مثلا شما توی ریجن اول ارمورهای ساخته nuremberg رو نمیتونستی پیدا کنی دشمنا هم به همینا دسترسی دارن و یکی از دلیل های قوی تر شدنشون همینه یکیشم اینه ک لول شون رفته بالا اگه قرار بود تو همون لول ریجن اول بمونن دیگه بازی خیلی راحت میشد با اینکه الان لولشون رفته بالا باز شما یکم وقت توی این ریجن بگذرونی و قوی تر بشی حتی این دشمنا هم برات اب خوردن میشن

ایراده بازی اینجاست که تاجرا اکثراً بیشتر از 300-400 سکه ندارن. نمیتونی همه رو بفروشی باید چند شهر مختلف بری تا بتونی بفروشی.
به نظرم فرعی ها رو میشد تقسیم کرد بین ماموریت های اصلی. یعنی الان اگر برمیگشتم ریجن اول تازه چندتا باز میشد اینطوری شاید به نظر نمیرسید منطقه دوم unbalance ـه. چون با godwin هم که بازی کردم انتظار داشتم همه هنری رو بشناسن ولی تاثیری نداشت و هیچکس نمیشناخت :(

--------------------
اینو یادم رفت بزارم :D
خیلی اتفاقی پیدا کردم و بلافاصله استفاده شد :دی
Screenshot 2025-02-26 at 17-48-29 unnamed.png (PNG Image 2560 × 1600 pixels) — Scaled (46%).png

راجب اسلحه ها
به نظرم بهترینشون شمشیر هست. چون parry و masterstike داره که خیلی خوبه. هم مبارزه سریع تر تموم میشه هم جلوی چندنفر خیلی کاربردیه.
پتک و تبر اینا انرژی زیادی میگیره، کنده، و یهو میبینی 30 ثانیه دوتایی فقط دارید بلاک میکنید.
نیزه همینطور. به نظرم برتری خاصی هم نداره چون تو اسلحه سنگین ها حداقل دمیج بیشتری میزنی.
تفنگ هم نشونه گیری بدی داره.

یکم وارد اسپویل داستانی بشم : سه تا mission برام خاص بودن.

تو همون ماموریت های اول که دنبال دختر کلبه ای میگردی سر پایانش دوست داشتم برم یه جا بشینم. چون کل اون رو جوری رفتم که کسی آسیب نبینه ولی دختره یهو بهم ریخت و زد طرف رو !

بعدی تو ماموریت Necessary Evil بود. semine خب مرتکب جرم شده بود و باید مجازات میشد ولی این یارو کوتاه نمیومد. مجبور شدم با semine بجنگم اما با اتفاقات بعدش بدجوری پشیمون شدم. هنوز اون صحنه رو یادم نمیره سربازه افتاده بود رو زن داشت خفه اش میکرد. سریع لود کردم و این سری زدم تیکه پارشون کردم. ته دلم باز ناراضی بودم ولی داستان جلوتر که رفت راضی راضی ام :دی.

و ماموریت storm که خیلی چسبید. حس و حالش رو دوست داشتم. البته یکم از قبلتر شروع میشه ولی اوجش همین استورم بود. شبونه بدون لباس زیر بارون سربازا رو انداختم، به عنوان غرامت صندوق ها رو خالی کردم. بعد میرسی اون بالا .. بعدم اون فرار ... عالی بود

شمارو نمیدونم اما واسه من نسل 9 اپن ورد از اینجا شروع شد:
View attachment 368441
(فریم دراپ مال رکورد ویدیو رو 4k هست وگرنه بازی بشدت بهینس و معمولا زیر 60 نمیاد)

مهم نیست اصلا کوئست انجام بدی یا نه، همین گشت و گذارش به تنهایی 10/10 هست.
مدتیه از میادین به دورم...دارم برنامه ریزی میکنم برای برگشت :x
بایــد برگردم...بازی کردن آدم رو حداقل برای ساعاتی آروم میکنه، از مشکلات دل میکنی و میری یه دنیای دیگه...مثل نقاشی کردن میمونه برای من :x

بنظرم بازی قشنگ حقش متا ۹۰ هست. نقطه قوت بازی هم روایت، انتخاب ها، کوئست ها، شخصیت ها، مکانیک های نقش آفرینی و بعد از این موارد، کیفیت فنی بازی هست. کامبت هم من قبلا نسخه اول رو با کنسول که بازی کردم نتونستم خیلی ارتباط بگیرم ولی این نسخه رو با ماوس و کیبورد که رفتم خیلی کامبت خوبی داره. حس میکنم رو کنسول هم خیلی بهتر شده. نکته مهم اینه بازی کلا کنده. تو همه چی کنده. ممکنه یه دیالوگ ساده بازی کلی طول بکشه‌. یه ریلود کردن سلاح تون کلی زمان ببره. یه ALCHEMY یا یه آهنگری کلی زمان ببره و این در مورد کامبت هم صادقه. شما باید یه ضربه بزنی، منتظر حرکت حریف باشی، بعد دوباره واکنش بدی. مثل بقیه بازیا صرفا دستت روی attack زدن باشه، یه کولی و پشت کوهی تو بازی میکشتت :))

مپ بازی بزرگه و واقعا کوئست زیاد داره ولی کوئست ها تا اینجا که رفتم اصلا مثل هم نیستن‌. در نوع خودش واقعا خاصه.

این نسل با افول بتسدا، فعلا warhorse و لاریان این سبک رو نگه داشتن. (اگه الدن رینگ رو توی این دسته بندی قرار ندیم)

یه ماد نیست بریزیم آسمون بازی درست شه؟ چرا ابرا اینقدر تارن؟ :D

دوستان جوونتر اینها جزو دروس و نکات آموزشی تو زندگیه که هیچکس و هیچ جا بهتون یاد نمیدن و حتما باید بلا سرتون بیاد تا با تجربه بشین.

View attachment 369072
من خیلی ساده بودم :Dدر عوض کاری که براش کردم ازش خواستم لباس هامو که آسیب دیدنو بدوزه و درست کنهO:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or