تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان شبتون خوش
جدیدا مدام taskbar هنگ میکنه، بیشتر زمانی که به نت وصل میشم ( الان چک کردن دقیقا تا به metatrader4 وصل میشم اینطور میشه)
به نظرتون مشکل از چیه؟

آخرین ویرایش:
امیدوارم دو هفته خیلی دیر نباشه برای پاسخ گویی...
برای خرید رم حداقل پیشنهاد میشه که لیست QVL رو برای مادربوردتون چک کنید که آیا اون کیت خاص تو اون چینش خاص ممکنه پایدار بالا اومده باشه یا نه. برای مادربورد شما میشه لیست زیر رو نگاه کنید.
ROG STRIX X870-F GAMING WIFI | Gaming motherboards|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
سرعت های بالا من کمتر دیدم بشه روی هر چهار تا سوکت باهم اون خروجی رو بدن، با توجه به لیست حداکثر سرعتی که با چهار استیک همزمان گرفتن روی مادربورد شما 4 تا رم 24 گیگ CL30 از برند Corsair بوده. یا 4 تا 16 گیگ CL32 از Corsair هر دو هم 6000MHz.
محصولات KLevv رو خیلی تو لیست به نظر تست نکردن، فکر کنم هر دو پروفایل های EXPO و XMP رو هم داره به صورت پیش فرض.
اکثرا جفت اسلات B2 و A2 رو روی مادربورد نصب میکنند. (اگر از راست به چپ نگاه کنید اسلات های رم رو، و راست دور ترین نسبت به CPU باشه میشه اسلات 1 و 3). به نظرم اسلات های 2 و 4 (B1 و A1) رو خالی کنید، EXPO رو در بایوس روشن کنید ببینید سیستم بالا میاد یا نه.
اگر حتما هر چهار تا رو با هم میخواهید ولی باید بشینید تست کنید تا اون عدد پایدار رو پیدا کنید.
لزوما سیستم بالا هم بیاد دلیل از پایداری نیست، هم برنامه وجود داره که این رو برای شما تست کنه، مثلا یک شب تا صبح، حتی عددی که تو QVL هست هم ممکنه از شانس شما پایدار نباشه و در کل این که چه خروجی میگیرید کمی به شانس شما تو اون سیلیکونی که بهتون رسیده هم بستگی داره.
بله من توی خرید رم این qvl رو همیشه نگاه میکردم اما از بخت بد این سری اصلا نگاه نکردم
رم ها روی فرکانس پایین پایدار هستن ولی وقتی میره بالا ناپایدار میشه

خب بعد از بررسی های فراوان دو تا از کیت های رم رو از سمت چپ یکی در میون خالی کردم و expo رو روشن کردم کردم
سیستم فشنگی اومد بالا و عملا 32 گیگ رم رو باید بزارم کنار
متاسفانه پایدار کردن 4 اسلته رم بشدت سخته و بنده به شخصه نتونستم انجام بدم
ای کاش حداقل دو تا 24 گیگی میگرفتم بنظرم 32 گیگ بزودی برای 4k کم بشه

سلام، من امروز اومدم گیم بزنم، دیدم هندزفریم میکروفونش کار نمیکنه ولی صدا رو دارم، بعد دست زدم به پشت کیس یکم سیم هارو ور برم یه برق شدیدی منو گرفت، اول گفتم شاید الکتریسیته ساکن هست بعد دیدم نه کلا پشت کیسم پایین برق داره بدنش!
حدس میزنم همین زده میکروفون رو سوزونده، کسی میدونه مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟ کیس به محافظ برق وصله، برق پشت که میگم به بدنه هست تقریبا قوی هست، یعنی نمیشه دستت رو به کیس بگیری نگه داری.

خب بعد از بررسی های فراوان دو تا از کیت های رم رو از سمت چپ یکی در میون خالی کردم و expo رو روشن کردم کردم
سیستم فشنگی اومد بالا و عملا 32 گیگ رم رو باید بزارم کنار
متاسفانه پایدار کردن 4 اسلته رم بشدت سخته و بنده به شخصه نتونستم انجام بدم
ای کاش حداقل دو تا 24 گیگی میگرفتم بنظرم 32 گیگ بزودی برای 4k کم بشه
حالا دقیق نمی‌دونم کدوم ورژن بایوس رو در دسترس دارید، ولی آپدیت کردنش کمک میکنه به پایداری بهتر حجم و فرکانس های بالاتر، احتمالا اگر دستی تنظیم کنید شاید بشه تا همون 6000MHz هم با هر چهار تا اسلات همزمان استفاده کنید، ولی دیگه باید دستی تنظیم بشه و به خوش دستی یک روشن کرد آپشن EXPO نخواهد بود.
خوبی قضیه این هست که رم های شما به صورت کلی برای سرعت خیلی بالاتری در نظر گرفته شدن و مشکل خود رم نمیخوره از این جهت، بعضی افراد برعکس رم رو بالاتر از فرکانس پیشنهادی کلاک میکنند که اون کار ریسکی تریه، خود شرکت سازنده اگر اون کیت خاص پایداری قابل قبول داشته شک دارم بدش میومد گرونتر بفروشه جنس رو.

• Like
Reactions: Annunaki ™
سلام اگر یک مادربورد B650 بگیرم بعدها پردازنده نسل ۹ ای ام دی بندازم روش بالا میاد یا نه اول باید با پردازنده نسل ۷ اسمبل بشه و بایوسش آپدیت بشه بعد پردازنده نسل بعدی رو بتونه اجرا کنه؟

سلام اگر یک مادربورد B650 بگیرم بعدها پردازنده نسل ۹ ای ام دی بندازم روش بالا میاد یا نه اول باید با پردازنده نسل ۷ اسمبل بشه و بایوسش آپدیت بشه بعد پردازنده نسل بعدی رو بتونه اجرا کنه؟
مادربردهای جدید قابلیت آپدیت بدون نصب پردازنده رو دارن
کافیه بایوس جدید رو داخل فلش با فرمت FAT32 بریزید و متصل کنید سیستم رو روشن کنید و کلید CLEAR BIOS رو از پشت کیس چند ثانیه نگه دارید چشمک زن که شد رها کنید خودش بایوس رو میخونه و نصب می کنه منتها قبلش حتما داخل سایت سازنده یا فروم ها مطمئن بشید که مدلی که انتخاب کردید این قابلیت رو داره

دوستان اپی هست که دمای cpu و gpu رو مثل جوری که afterburner برای fps نشون میده به صورت 1%low و avg و max نشون بده؟
RIVA TUNNER این کار رو میکنه اگه منظورت اینه
داخلش تنظیمات afterburnner هم بخش مانیتورینگ این گزینه ها رو داره که باید تیک بزنید

سلام، من امروز اومدم گیم بزنم، دیدم هندزفریم میکروفونش کار نمیکنه ولی صدا رو دارم، بعد دست زدم به پشت کیس یکم سیم هارو ور برم یه برق شدیدی منو گرفت، اول گفتم شاید الکتریسیته ساکن هست بعد دیدم نه کلا پشت کیسم پایین برق داره بدنش!
حدس میزنم همین زده میکروفون رو سوزونده، کسی میدونه مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟ کیس به محافظ برق وصله، برق پشت که میگم به بدنه هست تقریبا قوی هست، یعنی نمیشه دستت رو به کیس بگیری نگه داری.
میتونه به علت اتصالی داخل پاور باشه و چون پاور به بدنه کیس متصل هست بهش برق میده
پاور ها البته مدل های جدید قابلیت اکتیو و پسیو دارن وقتی شما سیستم رو خاموش میکنید برق داخل خازن های پاور هست و ی جورایی آماده به کار نگهش میداره
یک بار بعد از استفاده سیستم رو کلا از برق بکشید و تست کنید اگر اوکی بود متاسفانه پاور مشکل داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArefTheGreat
سلام، من windows 11 روی هارد ssd نصب کرده بودم، حالا مادر برد و cpu رو عوض کردم، میخوام وارد ویندوز بشم انگار مشکل بوت شدن داره، وقتی سیستم روشن میشه، تصویر نداره، یکم میمونه بعد میاد تو حالت safe mode.
هر چقدر تنظیمات رو‌تغییر میدم فرقی نداره، فقط یه گزینه boot menu هست وقتی روش کلیک میکنم و ssd رو انتخاب میکنم میاد تو ویندوز قبلی.
اگر ویندوز رو عوض کنم درست میشه؟
الان dvd ویندوز دارم ولی میترسم ویندوز قبلی پاک بشه دیگه با این حالت هم نتونم سیستم رو بالا بیارم، ( بخاطر این میگم که با هر حالتی این ویندوز فعلی بوت نمیشه.. uefi, legacy و ....)
جدیدا ویندوز عوض نکردم و با این تنظیمات اصلا آشنا نیستم.
مادر بورد هم asus b760 mk prime

سلام، من windows 11 روی هارد ssd نصب کرده بودم، حالا مادر برد و cpu رو عوض کردم، میخوام وارد ویندوز بشم انگار مشکل بوت شدن داره، وقتی سیستم روشن میشه، تصویر نداره، یکم میمونه بعد میاد تو حالت safe mode.
هر چقدر تنظیمات رو‌تغییر میدم فرقی نداره، فقط یه گزینه boot menu هست وقتی روش کلیک میکنم و ssd رو انتخاب میکنم میاد تو ویندوز قبلی.
اگر ویندوز رو عوض کنم درست میشه؟
الان dvd ویندوز دارم ولی میترسم ویندوز قبلی پاک بشه دیگه با این حالت هم نتونم سیستم رو بالا بیارم، ( بخاطر این میگم که با هر حالتی این ویندوز فعلی بوت نمیشه.. uefi, legacy و ....)
جدیدا ویندوز عوض نکردم و با این تنظیمات اصلا آشنا نیستم.
مادر بورد هم asus b760 mk prime
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات
توی این تاپیک بپرسید ، اینجا رو خاک گرفته :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or