مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان این پاور گرین خوبه ؟
https://www.lioncomputer.com/product/l6z29/GREEN-GP800A-UK-EVO-V3-1-Power-Supply
اینم سایت خود گرین
https://green.ir/products/power-supply/gp800a-uk-evo-v3.1
می خواستم ارتقا بدم پاورم رو چشمم به این مدل خورد ولی نمی دونم ایا این ثابت بودن کابل هاش مشکلی ایجاد میکنه ؟
بعد این دقیقا منظورش از ثابت بودن کابل چیه ؟ یعنی متصل هستن کابل ها به پاور و نمیشه جداشون کرد ؟
میشه خمشون کرد داخل کیس یا درد سر هست و برم یک یک مدل ماژولار بگیرم ؟
---------------------
در ضمن از یک فروشنده پرسیدم گفت پاور 1000 وات اوست رو داره با قیمت زیر 10 تومان .
این چه شرکتیه که هیچ آدرسی نداره ؟
awest ایرانی هست و راستش خیلی پیشنهاد نمیشه شاید برای یک سیستم معمولی که قرار هم نیست کاری انجام بشه awest استفاده کرد اما اگر سیستم گیم هست و ازش کار میکشین بهتر هست روی پاور ریسک نکنین.

سلام, دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- من یک cpu cooler دارم از برند cooler master, مدل gemin II M5 led.
روی جعبه نوشته از سوکت های 1366,1156,1155,1150,775
و FM2+, FM2,Fm1 و ... پشتیبانی میکنه. میخواستم ببینم میشه ازش برای 1700 هم استفاده کرد؟cpu 13400
2- پاور cooler master gx2 pro 750 که خیلی سال دارم ازش استفاده میکنم میتونه برای rtx3070 استفاده بشه؟ یا بخاطر عمر زیادش بهتره تعویض بشه؟

@Farshidstar2012
درود و خسته نباشید آقا فرشید عزیز
همونطور که حتما در جریان هستید کارتهای 5090 یسری مشکلات داشته که بزرگترینش ذوب شدگی کابلها هست ! سوال اینجاست که اگه منبع تغذیه ATX 3.0 باشه جوابگو هست یا برای اطمینان باید ATX 3.1 باشه؟من خودم Asus TUF 1000W دارم حالا اگه بفرض [یجورایی محال] بشه 5090 تهیه کرد با همین پاور میشه کار کد؟؟

awest ایرانی هست و راستش خیلی پیشنهاد نمیشه شاید برای یک سیستم معمولی که قرار هم نیست کاری انجام بشه awest استفاده کرد اما اگر سیستم گیم هست و ازش کار میکشین بهتر هست روی پاور ریسک نکنین.
ممنون نمیگیرم این پاور رو .
ولی پاور گرین که لینکش رو گذاشتم به نظرتون کابل هاش مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
راحت میشه تو کیس خم و راستشون کرد ؟
من خودم الان نیمه ماژولار 600 وات دارم قشنگ جا شد ولی این ثابت بودن کابل های این مدل منوبه شک انداخته.

ممنون نمیگیرم این پاور رو .
ولی پاور گرین که لینکش رو گذاشتم به نظرتون کابل هاش مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
راحت میشه تو کیس خم و راستشون کرد ؟
من خودم الان نیمه ماژولار 600 وات دارم قشنگ جا شد ولی این ثابت بودن کابل های این مدل منوبه شک انداخته.
این مدل گرین رو یک نگاه بنداز من خودم 1000 واتش رو دارم راضیم
خرید و قیمت POWER GREEN GP850B-GXD پاور گرین | ترب
البته نگفتی بودجه ات چقدر هستش

این مدل دیپ کول هم ببین : خرید و قیمت پاور دیپ کول DQ850-M-V3L | ترب

• Like
Reactions: Augustus
این مدل گرین رو یک نگاه بنداز من خودم 1000 واتش رو دارم راضیم
خرید و قیمت POWER GREEN GP850B-GXD پاور گرین | ترب
البته نگفتی بودجه ات چقدر هستش

این مدل دیپ کول هم ببین : خرید و قیمت پاور دیپ کول DQ850-M-V3L | ترب
من نهایتش بخوام 8 یا 9 تومن بدم.
این مدل رو هم دیدم چون قیمت زیر 7 تومن بود و گلد پلاسه خواستم بگیرم.
الان دیدم ناموجود شد. :|

سلام, دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- من یک cpu cooler دارم از برند cooler master, مدل gemin II M5 led.
روی جعبه نوشته از سوکت های 1366,1156,1155,1150,775
و FM2+, FM2,Fm1 و ... پشتیبانی میکنه. میخواستم ببینم میشه ازش برای 1700 هم استفاده کرد؟cpu 13400
2- پاور cooler master gx2 pro 750 که خیلی سال دارم ازش استفاده میکنم میتونه برای rtx3070 استفاده بشه؟ یا بخاطر عمر زیادش بهتره تعویض بشه؟

1-خودش که سوکت 1700 رو ساپورت نمیکنه، مگر این که مادربردتون به صورت خاص با فن های سوکت نسل قبلی سازگار باشه که احتمالش کمه.
بهترین راهکار خرید فن جدید هست.
2- احتمالا جوابگو باشه و مشکلی نیست.

@Farshidstar2012
درود و خسته نباشید آقا فرشید عزیز
همونطور که حتما در جریان هستید کارتهای 5090 یسری مشکلات داشته که بزرگترینش ذوب شدگی کابلها هست ! سوال اینجاست که اگه منبع تغذیه ATX 3.0 باشه جوابگو هست یا برای اطمینان باید ATX 3.1 باشه؟من خودم Asus TUF 1000W دارم حالا اگه بفرض [یجورایی محال] بشه 5090 تهیه کرد با همین پاور میشه کار کد؟؟

مشکل ذوب شدن کابلها به استاندارد پاور مربوط نیست، به اتصالات و کابلهای کم کیفیت و نزدیک شدن سقف مصرف کارت RTX 5090 به سقف توانی استاندارد 12vx6 هست که 660 واته و مجال بروز خطا و ایمنی رو خیلی کم میکنه.
پاورتون به خوبی جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست.

سلام
یک هارد 2 ترا m.2 که هم خوش قیمت باشه هم کیفیت خوبی داشته باشه معرفی میکنید ؟
بین این 3 مدل کدوم بهتره:
MSI M480 PRO
LEXAR NM790
CORSAIR MP600 ELITE

خوش قیمت بودن از نظر هر کاربری نسبی هست و لزوما هم نمیشه مدل ارزون و با کیفیت هر دوتا رو با هم داشت.
این سه مدل هر سه خوبن ولی کنترلرها و NAND-Flash های متفاوتی دارن.
اگر کیفیت و دوام اولویت هست از مدلهای سامسونگ انتخاب کنید. اگر قیمت اولویت هست یکی از سه مدل بالا رو.

من نهایتش بخوام 8 یا 9 تومن بدم.
این مدل رو هم دیدم چون قیمت زیر 7 تومن بود و گلد پلاسه خواستم بگیرم.
الان دیدم ناموجود شد. :|

پاور گلد رو الان بعیده بتونید زیر ده تومن پیدا کنید.

سلام
من یه SSD 980 Pro 2 TB خریدم، شنیدم بهتره با برنامه Samsung Magician قابلیت Over Provisioning رو روشن کنم. حالا چون دو ترا هست میخوام دو تا درایوش کنم یکی برای ویندوز و یکی گیم، ویندوز رو که نصب کردم و این قابلیت رو فعال کنم از کدوم درایو میاد 10% کم میکنه؟ خودم باید انتخاب کنم؟ یا اونجا باید کل هارد رو انتخاب کرد؟

• Like
Reactions: Pzt_Kami
درود دوستان
ببخشید اگر سوالم تکراریه
باتوجه به اینکه هر لحظه ممکنه دلار بالاتر از اینم بره خرید کارت 5070ti(دیدم چندجا موجود کردن) الان منطقیه بنظرتون یا بهتره صبر کنیم؟ یعنی تا زمانی که این مشکل کمبود کارتها تو بازار جهانی حل بشه احتمال نداره توی این خراب شده حتی گرون تر از الان بشه؟ یا اینکه هرچقدرم گرون بشه وقتی این مشکل کمبودش حل شه باز قیمتش منطقی تر از الانه؟
ممنون

سلام
من یه SSD 980 Pro 2 TB خریدم، شنیدم بهتره با برنامه Samsung Magician قابلیت Over Provisioning رو روشن کنم. حالا چون دو ترا هست میخوام دو تا درایوش کنم یکی برای ویندوز و یکی گیم، ویندوز رو که نصب کردم و این قابلیت رو فعال کنم از کدوم درایو میاد 10% کم میکنه؟ خودم باید انتخاب کنم؟ یا اونجا باید کل هارد رو انتخاب کرد؟

برنامه SAMSUNG Magician با درایوهای منطقی ساخته شده و پارتیشن‌ها کاری نداره و فضای مورد نیاز برای Over Provisioning رو از قسمت خالی دیسک کم میکنه، که تا وقتی که بیشتر دیسک پر نشده باشه قابل تشخیص نیست و مشکلی هم ایجاد نمیکنه.
در کل توصیه میشه که بیشتر از 70 درصد از دیسک رو پر نکنید ترجیحا.

درود دوستان
ببخشید اگر سوالم تکراریه
باتوجه به اینکه هر لحظه ممکنه دلار بالاتر از اینم بره خرید کارت 5070ti(دیدم چندجا موجود کردن) الان منطقیه بنظرتون یا بهتره صبر کنیم؟ یعنی تا زمانی که این مشکل کمبود کارتها تو بازار جهانی حل بشه احتمال نداره توی این خراب شده حتی گرون تر از الان بشه؟ یا اینکه هرچقدرم گرون بشه وقتی این مشکل کمبودش حل شه باز قیمتش منطقی تر از الانه؟
ممنون

قصد شما رو از خرید کارت گرافیک نمیدونم، اما اگر برای بازی باشه که تا زمانی که قیمت کارتهای سری 5000 به سری 4000 نرسیده باشه ارزش خرید ندارن و مزیت راندمانی 5 یا 10 درصد هم این اضافه قیمت رو توجیه نمیکنه.
اگر بتونید RTX 4070 Ti رو با قیمت پایینتر پیدا کنید ارزش خرید بیشتری داره و راندمانش هم تفاوت محسوسی نخواهد داشت.

وقتی مشکل کمبود سری 5000 حل بشه قطعا قیمتش به تدریج به حالت نرمال نزدیک میشه، حالا این که توی فاصله این چند ماه سرعت گرون شدن دلار برای ما بیشتر از سرعت کاهش قیمت جهانیش باشه رو کسی نمیتونه بدرستی پیش بینی کنه!

پاور گلد رو الان بعیده بتونید زیر ده تومن پیدا کنید.
امروز بالاخره یکم پول بیشتر گذاشتم پاور کولر مستر گلد 850 رو 13 تومن گرفتم.
بعدش تو یکی از این کانال های تلگرامی دیدم پاور دیپ کول 850 که بالا دوستمون گذاشته دست دومش رو نزدیک 4 میلیون داره میفروشه :|
الان با خودم فکر میکنم یعنی 9 میلیون تومن رو دور ریختم ؟!

امروز بالاخره یکم پول بیشتر گذاشتم پاور کولر مستر گلد 850 رو 13 تومن گرفتم.
بعدش تو یکی از این کانال های تلگرامی دیدم پاور دیپ کول 850 که بالا دوستمون گذاشته دست دومش رو نزدیک 4 میلیون داره میفروشه :|
الان با خودم فکر میکنم یعنی 9 میلیون تومن رو دور ریختم ؟!

اگه بنا به مقایسه قطعه آکبند با دست دوم باشه که همیشه تفاوت واضحی بین قیمت این دو نوع جنس وجود داره و نمیشه بدون در نظر گرفتن مزایا و معایب صرفا بر اساس قیمت نظر داد.
پاور دست دوم حتما بخشی از توانش رو از دست داده و ضمنا کیفیت قطعات هر پاور 850 واتی لزوما با پاور 850 واتی دیگه یکسان نیست. دقت کارکرد و مدت زمان گارانتی جنس رو هم در نظر بگیرید.

با این اوصاف خیر، پولتون رو دور نریختید، بلکه به نوعی برای استفاده در سالهای آینده سرمایه‌گذاری کردید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or