مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بهترین مدل برای ویندوز Xbox Controller for Windows که با دانگل عرضه میشه.
بعد هم بسته به بازی و پشتیبانی از گیم پد هست دوال سنس سونی.

رده بعدی هم مدلهای برند جانبی گیمینگ مثل لاجیتک.

بهترین کار اینه که پردازنده، مادررد و رم رو یکجا ارتقا بدید. پردازنده هم مدل پایین یا همون 14400F فرقی نمیکنه.

قیمت​
مدل​
نام قطعه​
دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
Intel Core i5 12600K​
CPU​
دو میلیون و ۸۵۰ هزار تومان
DeepCool AG500 ARGB​
Cooler​
ده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
ASUS PRIME B760-Plus​
Motherboard​
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB​
RAM​
ممنون
فعلا بودجه ام محدود هست رم را نمیتونم بگیرم
در مورد نسل 14 اینتل یکم تحقیق کردم ظاهرا مشکلاتی داشته که یکسری میگن فیکس شده با آپدیت بایوس و یکسری میگن فیکس نشده و کلا نسل 14 سی پی یوهاش عمر کمی دارن
14400 اوایل 2024 عرضه شده چطوری میگن عمرش کمه

ممنون
فعلا بودجه ام محدود هست رم را نمیتونم بگیرم
در مورد نسل 14 اینتل یکم تحقیق کردم ظاهرا مشکلاتی داشته که یکسری میگن فیکس شده با آپدیت بایوس و یکسری میگن فیکس نشده و کلا نسل 14 سی پی یوهاش عمر کمی دارن
14400 اوایل 2024 عرضه شده چطوری میگن عمرش کمه

مشکل مذکور در مدلهای پرچمدار و پرمصرف این نسل ظاهر شده و عمدتا در مدلهای 13900K/14900K، اما خود اینتل بعدا در اطلاعیه ای اعلام کرد که این مشکل در سطح ولتاژ تامین شده برای پردازنده ها هست و ممکنه پردازندههای ضعیفتر تا مثل 13400/14400 رو هم تحت تاثیر قرار بده.
در مجموع مشکل اصلی روی پردازنده های رده بالا دیده شده و نه روی مدلهای ارزون قیمت و پایین رده تر. بعد از آپدیت بایوس هم گزارش های خاصی از ایجاد مشکل برای این پردازنده ها هنوز وجود نداره، اما تضمینی هم نیست که مشکل 100درصد برطرف شده باشه.

خرید 14400 یا حتی 14700 بعد از آپدیت بایوس فعلا مانع خاصی نداره.

مشکل مذکور در مدلهای پرچمدار و پرمصرف این نسل ظاهر شده و عمدتا در مدلهای 13900K/14900K، اما خود اینتل بعدا در اطلاعیه ای اعلام کرد که این مشکل در سطح ولتاژ تامین شده برای پردازنده ها هست و ممکنه پردازندههای ضعیفتر تا مثل 13400/14400 رو هم تحت تاثیر قرار بده.
در مجموع مشکل اصلی روی پردازنده های رده بالا دیده شده و نه روی مدلهای ارزون قیمت و پایین رده تر. بعد از آپدیت بایوس هم گزارش های خاصی از ایجاد مشکل برای این پردازنده ها هنوز وجود نداره، اما تضمینی هم نیست که مشکل 100درصد برطرف شده باشه.

خرید 14400 یا حتی 14700 بعد از آپدیت بایوس فعلا مانع خاصی نداره.
آهان خیلی ممنون
همین 14400f را میگیرم
فقط یک سوال
چطوری باید بایوس را قبل از نصب کردن سی پی یو روی مادربورد آپدیت کرد؟

آهان خیلی ممنون
همین 14400f را میگیرم
فقط یک سوال
چطوری باید بایوس را قبل از نصب کردن سی پی یو روی مادربورد آپدیت کرد؟

مادربردهایی که تاریخ ساختشون نیمه دوم 2024 به بعد باشه قطعا آپدیت منظور نظر ما با پچ های میکروکد اینتل رو دارن.
برخی مادربردها رو هم بدون بوت کردن و صرفا با یه فلش دیسک حاوی فایل بایوس میشه از پورت USB مستقیما آپدیت کرد.

نهایتا اگر موارد بالا مقدور نبود یا به تکنسین بدید آپدیتش کنه موقع خرید یا خودتون بلافاصله بعد از تست تصویر بایوس رو بالا بیارید و از داخل بایوس و منوی مربوطه آپدیت کنید.

دوستان دسته بازی چی پیشنهاد میدین تا سقف 5 اینا
ببین اگر دسته بی سیم برات مهم نیست یک دسته بهت پیشنهاد بدم خودم خریدم
بشدت خوش ساخت و عالی
به جرئت میتونم بگم از دسته ایکس باکس کیفیت ساختش بهتره
GAMESIR T4

61Wvbd1r3cL._SL1000_.jpg

ببین اگر دسته بی سیم برات مهم نیست یک دسته بهت پیشنهاد بدم خودم خریدم
بشدت خوش ساخت و عالی
به جرئت میتونم بگم از دسته ایکس باکس کیفیت ساختش بهتره
GAMESIR T4

61Wvbd1r3cL._SL1000_.jpg
ممنون .فقط اینکه بازیهای قدیمی هم میشه باهاش بازی کرد ؟به عنوان دسته ایکس باکس شناخته میشه ؟

دوستان دسته بازی چی پیشنهاد میدین تا سقف 5 اینا
من برا pc گیمپد ایکس باکس رو گرفتم واقعا راضیم. فوق العاده است
در مقایسه با دوال سنس بسیار سبکه شوکش بسته به اینکه خود شرکت بازی سازی چطور کار کنه میتونه عالی باشه ( dirt rally 2 و f121) بهترین تجربه از شوک و ویبره دستگاه بود در حدی که کاملا تمایز بین چرخ عقب و جلو و راست چپ رو حس میکنی
از هر نظر خوبه فقط دو تا مشکل داره از نظر من
فاصله تریگر های بالا rt/rb یک مقدار باید بیشتر بود در حد یکی دو سانت
و مسئله باتری خور بودنشه که من با توجه به اینکه پشت میز بازی میکنم ی کابل 2 متری usb c گرفتم دیگه کلا نیازی به شارژ و باتری و این حرفا ندارم و راضیم

سلام خسته نباشید به نظرتون این رم 16 گیگ

DDR4 تک کاناله 3200 مگاهرتز CL16 جی اسکیل مدل AEGIS ظرفیت 16 گیگابایت را میشه کنار GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB انداخت مشکلی پیش نمیاد مادربرد هم asus prime b760 plus d4 هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام خسته نباشید به نظرتون این رم 16 گیگ

DDR4 تک کاناله 3200 مگاهرتز CL16 جی اسکیل مدل AEGIS ظرفیت 16 گیگابایت را میشه کنار GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB انداخت مشکلی پیش نمیاد مادربرد هم asus prime b760 plus d4 هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

ظرفیت ها و مدلهای مختلف رو کنار همدیگه روی برد نصب نکنید.
برای بهترین راندمان تمام ماجولها ظرفیت و فرکانس یکسان و تعداد زوج داشته باشند. بهترین حالت هم اینه که از بسته بندی یکسان (پک دوتایی یا چهارتایی سازنده) باشن. در غیر اینصورت حتی اگر کار کنن هم تضمینی نیست که فرکانس کاری و راندمانشون بهینه باشه و مشکل ناپایداری در سیستم عامل نشون ندن.

آخرین ویرایش:
با عرض سلام و خسته نباشید
دارم یک سیستم برای گیم 1080p جمع میکنم چندتا سوال داشتم.
Rtx 3080 10gb واسه 1080p کافیه یا به فکر 12gb باشم؟ بازی‌ ای هست که بیشتر از 10gb مصرف وی رم داشته باشه تو 1080p؟
3080 LHR تو بازار دسته دوم پیدا میشه؟
16gb رم کافیه؟
رم‌هایی تو که اطلاعاتشون فقط ساپورت از xmp زدن(AMD Expo ننوشته) بذارم رو برد AM5 مشکلی ندارن؟
مادربردهای ازراک تو بازار ایران پیدا میشن؟ اگه نه بهترین گزینه باجت AM5 با VRMهای با کیفیت چیه؟
کیس لیان لی 207 از لحاظ جریان هوای داخل چطوره و 3080 توش جا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or