TV Center

من دکستر تموم کردم هر نه فصلشو نمیدونم حوصلمو بکشه بخوام کامل نظرمو بگم دربارش یا نه ولی یه سوال برام باقی مونده:
خب الان سوالی که پیش میاد چطوری میخوان فصل جدید سریالو بسازن؟واقعا اگر بخوان با پسرش ادامه بدن و دکستر یه روح باشه واقعا خیلی بد میشه کلا پایان بندی فصل ایدشو دوست داشتم ولی خیلی غیر منطقی بود میتونستن انقدر این فصل عالی در اوردن پایان بندیم خیلی خیلی بهتر در بیارن نمیدونم واقعا قراره چی بشه توی سریال بعدی...

• Like
Reactions: AlexRRR
من دکستر تموم کردم هر نه فصلشو نمیدونم حوصلمو بکشه بخوام کامل نظرمو بگم دربارش یا نه ولی یه سوال برام باقی مونده:
خب الان سوالی که پیش میاد چطوری میخوان فصل جدید سریالو بسازن؟واقعا اگر بخوان با پسرش ادامه بدن و دکستر یه روح باشه واقعا خیلی بد میشه کلا پایان بندی فصل ایدشو دوست داشتم ولی خیلی غیر منطقی بود میتونستن انقدر این فصل عالی در اوردن پایان بندیم خیلی خیلی بهتر در بیارن نمیدونم واقعا قراره چی بشه توی سریال بعدی...
original sin ببین یه چیزایی دستت میاد :D

• Like
Reactions: AlexRRR and Jaw
نمیدونم فقط من حس میکنم که Severnce بهش آب بستن یا شما ها هم همینطوری اید؟
چرا فصل دومش اینجوری شده؟
خیر من همچین حسی ندارم. :D اتفاقا هر قسمت درود میفرستم به خالقینش بابت همچین سریال خفنی.

نمیدونم فقط من حس میکنم که Severnce بهش آب بستن یا شما ها هم همینطوری اید؟
چرا فصل دومش اینجوری شده؟
آب بستن کاملا.یعنی همچین آب بستنی به این شدت رو من تو آخرین فصل from دیدم که فقط قسمت اخرش اتفاقی افتاد.منی که فصل اول severance رو عاشقش بودم این فصل میتونم بگم خودشونم نمیدونستن باید چه داستانی بسازن. یه اتفاقی از سه قسمت پیش قرار بوده بیوفته و تازه داره این اتفاق میوفته.ممکنه از الان به بعد تازه سریال داستانش خوب بشه و بنظر همین میشه ولی این طرز سریال ساختن که تصمیم بگیری یه سریال ده قسمته بسازی و پنج قسمت اولش فیلتر باشه اصلا روش درستی نیست.امیدوارم دیگه این چند قسمتی که مونده رو در حد فصل 1بیوفتن رو دور و بقیه اش فیلر نباشه.

بالاخره فصل دوم بهترین محتوای دنیای استاروارز داره میاد.

+Andor | Season 2 Trailer | Streaming April 22 on Disney​

View attachment Andor _ Season 2 Trailer _ Streaming April 22 on Disney+.mp4

امیدوارم کیفیتش افت نکرده باشه و دیزنی کار همیشگیش رو نتونسته باشه انجام بده.

آخرین ویرایش:
وندر پدر پادر و وی هست ؟؟؟!!!!

وندر چطوری در باطن گرگ رفته ؟؟؟

رز سیاه قضیه اش چیه ؟

سریال landman زیباست ؟؟؟

تیلور شریدان ساخته

وندر پدر پادر و وی هست ؟؟؟!!!!

وندر چطوری در باطن گرگ رفته ؟؟؟

رز سیاه قضیه اش چیه ؟

سریال landman زیباست ؟؟؟

تیلور شریدان ساخته
پدر خونی نیست یجورایی پدرخوانده حساب میشه که بعد از کشته شدن پدر مادرشون روی پل توی اوپنینگ قسمت اول خشونت رو میذاره کنار و 2 تا خواهر رو به سرپرستی میگیره ولی از قبل اینارو میشناخت

سینجد با تزریق ایپکس شیمر و میکس خون یه سری گرگ توی کوهستان که قابلیت احیا سریع رو دارن وندرو تبدیل کرد به وارویک. ایپکس شیمرو به جینکسم توی قسمت 8 فصل اول واسه نجات دادن جونش تزریق کرد که واسه همین میتونه ضربه های سنگینو تحمل کنه یا سریع حرکت کنه، خلاصش اینه بدنش بدون اثرات جانبی میتونه شیمر تولید کنه

بلک رز داستانش طولانیه خلاصش اینه یه ارگانیزه مخفی از یه سری میج توی ناکسوزن که دنبال قدرتو این چیزان ولی هدف اصلیشون یه چیز دیگست بخوام توضیح بدم 20 خط میشه ولی خودتو درگیر بلک رز نکن اصن نمیدونم چرا توی آرکین بود. توی سری بعدی مهمه داستانشون

پدر خونی نیست یجورایی پدرخوانده حساب میشه که بعد از کشته شدن پدر مادرشون روی پل توی اوپنینگ قسمت اول خشونت رو میذاره کنار و 2 تا خواهر رو به سرپرستی میگیره ولی از قبل اینارو میشناخت

سینجد با تزریق ایپکس شیمر و میکس خون یه سری گرگ توی کوهستان که قابلیت احیا سریع رو دارن وندرو تبدیل کرد به وارویک. ایپکس شیمرو به جینکسم توی قسمت 8 فصل اول واسه نجات دادن جونش تزریق کرد که واسه همین میتونه ضربه های سنگینو تحمل کنه یا سریع حرکت کنه، خلاصش اینه بدنش بدون اثرات جانبی میتونه شیمر تولید کنه

بلک رز داستانش طولانیه خلاصش اینه یه ارگانیزه مخفی از یه سری میج توی ناکسوزن که دنبال قدرتو این چیزان ولی هدف اصلیشون یه چیز دیگست بخوام توضیح بدم 20 خط میشه ولی خودتو درگیر بلک رز نکن اصن نمیدونم چرا توی آرکین بود. توی سری بعدی مهمه داستانشون
منظورم اینه DNA وندر از کجا آورد که با شیمر و اون گرگ ها ترکیب کرد ؟؟

رز سیاه با اون زن سیاهپوست هیکل چه خصومتی داره که پسرش رو کشتند و دخترش هم گرفتند و تبدیل به نور شد ؟؟

• Like
Reactions: ♥aditore♥

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or