PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
بالاخره فرصت شد استرو بات رو تجربه کنم. تقریبا ۲هفته‌ای هست که سرگرمم باهاش و البته همچنان ادامه داره. پلت خیلی لذتبخشی بود. تا الانم همه چی رو گرفتم و منتظر ۳ مرحله‌ی جدید هم اضافه بشن. بازی واقعا خوشگل و ترتمیز و چشم‌نوازه. دیگه پولیش ازین بهتر ممکن نیست. هر جارو که نگاه میکنی چشمات حال میان. تنوع مراحل خیلی خووبه. چه از نظر ظاهری چه ساختاری. لول دیزاین به شدت خوبی داره. باس‌فایت‌هارو خیلی دوس داشتم. فکر کنم تا الان ۳۲۰تا ربات تو بازی نجات دادیم که هر کدوم وسیله‌ی مخصوص خودشونو دارن و تو هاب اصلی یا همون کرش سایت مشغول زندگانی هستن و دقیقا به همین دلیل هست که کرش سایت بخش مورد علاقه‌ی من بود. واقعا خسته نمیشی ازینکه توی این محیط بچرخی و یه چَک بخوابونی زیر گوش ربات‌ها و ببینی چه واکنشی نشون میدن. اسکین‌های خودمونم خیلی خوبن ولی ای کاش بیشتر بودن‌. رنگ دوال سنس رو هم میشه عوض کرد واقعا حرکت خیلی خفنی بود. در مورد استفاده از دوال سنس هم که لازم نیست چیزی بگم. دیگه بهتر ازین نمیشه. مراحل مخصوصی که برای Uncharted، Horizon و God of War درست کرده بودن عالی بود. موسیقی هر کدوم رو که میشنیدی دوس داشتی همون موقع بری دانلودشون کنی. موزیک‌های بازی هم عالی بودن خصوصا یکیشون که هنوزم از سرم بیرون نرفته. در کل تجربه‌ی خیلی لذتبخشی بود. بازی به معنای واقعی کلمه حال خوب کن بود. اکثر مواقع یه لبخندی رو لبت میاد اینقدر که خر کیف میشدی. این مرحله‌ی کریسمس که با آپدیت اضافه شده بود رو خیلی دوس داشتم. راحت جز بهترین مراحل بازی بود واسم. ولی یه مشکل با بازی داشتم اونم اینکه آپشن خیلی کچلی داشت خصوصا که اجازه نمیداد سرعت دوربین رو زیاد کنی. به عنوان کسی که همیشه تو تمام بازی‌ها اول سرعت دوربین رو زیاد میکنه، نبودش توی این بازی واقعا اذیت کرد.

موفق باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or