Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آخرین ویرایش:
بعد از تجربه تلخ جوجوتسو کایسن...کاگوراباچی باعث میشه هر هفته از مانگا خوندن لذت ببرم. روح و زیبایی در نویسندگی و پنل های مانگا دیده میشه!

من از زر فیلم میگیرم و انکود های انیمه هاشون افتضاحه!

سایت بدید. تورنت و تلگرام نوموخوام :D

من از 30nma الان میگیرم. اشتراکیه، البته انیم لیست هم اشتراکی بود، ولی علاوه بر آرشیو کامل فیلم و سریال، انیمه هاشم خوبن. تقریبا همه چیزو دارن. دستکم تو این جدیدا. کار من راه افتاد با اونجا. انکودهای خیلی با کیفیت هر اپیزود 1 گیگ هم داره.

انیمه لیست چقدر حیف شد چقدر زیرنویس با کیفیت کم اشتباهی داشتن. کلی انیمه قدیمی دوباره ترجمه میکردن..
الان bleach دوباره میبینم چقدر خوب تمیز ترجمه کردن:(:(
ایو فیلم واسه دانلود رایگان عالی بود البته زیرنویس ها میتونست با کیفیت تر باشه جالب نبود زیاد واسم.. اما اینم حیف
الان یه دنیای انیمه موند فقط. کاش این موج تموم شه :(

دوستان با توجه به شرایط پیش رو، از کجا انیمه بگیریم؟:دی من الان میخوام فصل آخر Dr Stone رو ببینم

سایت بدید. تورنت و تلگرام نوموخوام

بیشتر از 14 ساله که این سایت رو میشناسم و ازش استفاده میکنم. همیشه خوب بوده.

اگه برای انیمه های هفتگی میخوای:
به نظرم بهترین سایت دانلود برای انیمه های هفتگی Anime Tosho | Anime Tosho هستش که سال هاس فیلتر هم شده...

منبع انیمه هاش 90درصد از سایت nyaa هستش و عملکردش با ربات هستش به این شکل ـه که تورنت ها رو دانلود میکنه و در یک زمان کوتاهی اونها رو تو چندتا آپلود سنتر لینک مستقیم رایگان، آپلود میکنه

میتونی به بخش Episodes سایت ـش بری و انیمه های به روز شده هفتگی رو توش ببینی...نسخه های زیادی رو قرار میده از فن ساب های معروف و خوب تو حجم های مختلف که من اولویت هام به ترتیب اینها هستن:

فن ساب [ToonsHub] فقط نسخه B-Global WEB-DL کیفیت 1080P کدک H.265 و یا H.264
فن ساب [ASW] کیفیت 1080P و کدک HEVC x265
فن ساب [DKB] کیفیت 1080P و کدک HEVC x265
فن ساب [Judas] کیفیت 1080P و کدک HEVC x265
فن ساب [EMBER] کیفیت 1080P و کدک HEVC
فن ساب [Trix] کیفیت 1080P و کدک AV1
فن ساب [Erai-raws] کیفیت 1080P و فقط کدک HEVC

حجم این نسخه ها بسته به انیمه بین 150MB تا 400MB هستش.

Untitled.jpg

اولویت هم برای انتخاب آپلودسنتر اول BuzzHeavier و بعدش KrakenFiles هستش...البته تمام آپلودسنترهاش جواب ـن و سرعت خوبی دارند....(برای دانلود بی درده سر قند شکن روشن باشه بهتره ولی بدون اون هم بازم میشه دانلود کرد)

P.S
سایت animetosho گزینه ی اول و آخر برای دانلود انیمه های هفتگی ـم هستش :D یه مدت از سرویس XDCC استفاده میکردم که دیگه ولش کردم...چون دیگه با اینترنت جدیدم خیلی ساگاز نبود و قطعی داشت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or