noctis-sm3
کاربر سایت
نه، ولی توی ذهن خودت جمع بندی کنتوی فصل اول جمع بندی می شه ؟
چون واقعا هیچ ارزشی نداره و صرفا جهت محبوبیت سریال تو زمان خودش، هی ادامه دادن...!!!!!
نه، ولی توی ذهن خودت جمع بندی کنتوی فصل اول جمع بندی می شه ؟
اینقدر زیباست ؟عزیزان فحشم ندید ولی من آرکین رو ندیده بودم. شروع کردم و دیدم... فقط پشمام.... خدا مارو ببخشه دیر دیدیم....
به بانو هیلی استانفیلد ارادت داشتم ، ارادتم دو چندان شد...
من خیلی انیمه و انیمیشن نمیبینم. ته تهش چنتا انیمیشن بلند . در بین سریالی ها ، آرکین واقعا تو هم سبکای خودش تاپه.اینقدر زیباست ؟
زبان اصلی ببین. واقعا زبان اصلیش بهترهسریال Arcane دارم می بینم
فوق العاده هست . بی نظیر
یکجورایی اتمسفر و جو و وسیله های داخل انیمیشن منو یاد Bioshock Infinite و Dishonored و Lies of P می اندازه . ترکیبی از اینها
دوبله بسیار با کیفیتی هم داره
دقیقا اون صحنه اپنینگ که روی پل شروع میشه یاد Dishonored مینداخت منو. دوتا شهر پیلتوور و دونوال هم بهم شباهت دارن شاید چون جفت استودیو ها فرانسوین و از معماری شهر های همون کشور الگو گرفتن. از اون طرف آرت استایلشونم بهم نزدیکه ولی قشنگ ترین شباهتشون بنظرم روایت داستان از طریق محیط باشه. آرکین تقریبا یه بخش داستانو بدون دیالوگ یا حتی اشاره فقط با نشون دادن محیط روایت میکنهسریال Arcane دارم می بینم
فوق العاده هست . بی نظیر
یکجورایی اتمسفر و جو و وسیله های داخل انیمیشن منو یاد Bioshock Infinite و Dishonored و Lies of P می اندازه . ترکیبی از اینها
دوبله بسیار با کیفیتی هم داره
اگر ۳ گانه Karate kid دیده باشی بی اندازه خفن تر می شود چون دقیقا دنباله اونها هست با همون بازیگرهاکبرا کای رو تازه شروع کردم
واقعا فوقالعاده هستش
عزیز این سریال رو دیدی؟ چطور بود؟دوستان اگه کسی میتونه لینک تورنت این سریال رو پیدا کنه ممنون میشم برام بفرسته
یه سریال فنلاندی هستش. فصل اولش اومده.
1 2 تا سایت ایرانی گذاشته ولی با ارز دیجیتال باید اکانت بخری
View attachment 366823
آره.توی فصل اول جمع بندی می شه ؟
این فصل جدید و آخره؟نویسندگان سریال Harley Quinn چی زدند تا به این سناریو برسند؟! ساقیشون رو میخوام![]()
این فصل جدید و آخره؟
یا مال همون قبلیاست؟
اینو اصلا یادم نمیاد!
فصل جدید کی شروع شد؟
برای یه سریال فنلاندی خوب بود. من یکی از هنرپیشه هاش رو دنبال میکردم, برای همین دیدمش.عزیز این سریال رو دیدی؟ چطور بود؟