PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
🛒 بازی‌های ماه فوریه سرویس پلی‌‌استیشن پلاس معرفی شد

🛒بازی‌های پلی‌استیشن پلاس اکسترا:

Star Wars Jedi: Survivor

TopSpin 2K25

Lost Records: Bloom & Rage Tape 1

SaGa Frontier Remastered

Somerville

Tin Hearts

Mordhau

🛒بازی‌های پلی‌استیشن پریمیوم:

Patapon 3

Dropship: United Peace Force

View attachment 367267
Stsr wars از دست ندین از معدود بازی های هست که واقعا احساس میکنی وارد نسل ۹ شدی( نه فقط از نظر گرافیک )

دوستان میتونید به سرور های Apex Legends وصل بشید؟ من میخوام کنسول بخرم ولی نمیدونم از این بابت مشکلی وجود داره یا نه.
روی پی سی اگزیت لگ استفاده میکردم.
والا من که اخرین بار وضل میشدم و بازی میکردم ولی کلا یه مقداری اذیت کردن داره
باید سرور اروپا انتخاب کنی که پلیرهاش متنوع تر و بهتر باشن، هر چند دست یه بار هم میبینی که بعد از بازی شوت ات می کنه بیرون دوباره باید جوین بدی
در کل زیاد اذیت نمیکنه، اگر کاهش دهنده پینگ و اینا هم استفاده میکنید که اوکیه

• Like
Reactions: BucketHead
والا من که اخرین بار وضل میشدم و بازی میکردم ولی کلا یه مقداری اذیت کردن داره
باید سرور اروپا انتخاب کنی که پلیرهاش متنوع تر و بهتر باشن، هر چند دست یه بار هم میبینی که بعد از بازی شوت ات می کنه بیرون دوباره باید جوین بدی
در کل زیاد اذیت نمیکنه، اگر کاهش دهنده پینگ و اینا هم استفاده میکنید که اوکیه
روی کنسول متاسفانه کاهش پینگ و ... کار نمیکنه؛ فقط دی ان اس هستش که اونم روی ایپکس پی سی همیشه مشکل داشتم.
اگزیت لگ فقط برای پی سی هستش.

دوستان میتونید به سرور های Apex Legends وصل بشید؟ من میخوام کنسول بخرم ولی نمیدونم از این بابت مشکلی وجود داره یا نه.
روی پی سی اگزیت لگ استفاده میکردم.
اره من هر چند روز بازی میکنم مشکلی نداره. بدون دی ان اس هم میره برا من

• Like
Reactions: BucketHead
روی کنسول متاسفانه کاهش پینگ و ... کار نمیکنه؛ فقط دی ان اس هستش که اونم روی ایپکس پی سی همیشه مشکل داشتم.
شما میتونی از طریق همون pc و اینا share کنی رو کنسول
من دقیق بلد نیستم این کار رو ولی بچه ها توی بتلفیلد ۲۰۴۲ این کارو زیاد انجام میدادن

میتونی یه دونه روتر با قبلیت pptp,l2tp,ovpn بگیری و خیلی راحت رو کنسول هم استفاده کنی
بهترین روتر تو رنج قیمت مناسب هم

روتر ایسوس مدل RT-AX52 (AX1800) Dual Band​

خودم تست کردم و کامل جواب میده

میتونی یه دونه روتر با قبلیت pptp,l2tp,ovpn بگیری و خیلی راحت رو کنسول هم استفاده کنی
بهترین روتر تو رنج قیمت مناسب هم

روتر ایسوس مدل RT-AX52 (AX1800) Dual Band​

خودم تست کردم و کامل جواب میده
این روتر های این مدلی رو، چه جور و نوع چیز پی ان باید روشون انداخت!؟

من میخوام ps plus premium یکساله بگیرم و به این کانالهایی که دوستان معرفی کردند پیام دادم و میگن همچین چیزی نداریم و فقط برای آمریکاست، ما برای ترکیه می‌خریم که اسمش Delux ه و تفاوتش با Premium در اینه که بازیهای Ps3 رو نداره. حالا من میخوام بازیهای Ps3 رو بازی(استریم) کنم مثل gow ascension,
راهنمایی کنید.... کانالی، قیمت مناسب، منصف و معتبر.

ممنون

پ. ن: و اینکه میگن اگه مثلا ظرفیت 2 رو بفروشیم، همینو برای کسیکه ps4 داره هم می‌فروشیم. خب این چکاریه؟ بن نمیشه کنسول و اکانت؟نصف قیمت چرا حساب نمی‌کنند؟ میتونه وارد اکانت بشه و بازیهاییکه رو کنسولم هست بزنه پاک کنه؟....

من میخوام ps plus premium یکساله بگیرم و به این کانالهایی که دوستان معرفی کردند پیام دادم و میگن همچین چیزی نداریم و فقط برای آمریکاست، ما برای ترکیه می‌خریم که اسمش Delux ه و تفاوتش با Premium در اینه که بازیهای Ps3 رو نداره. حالا من میخوام بازیهای Ps3 رو بازی(استریم) کنم مثل gow ascension,

ممنون

پ. ن: و اینکه میگن اگه مثلا ظرفیت 2 رو بفروشیم، همینو برای کسیکه ps4 داره هم می‌فروشیم. خب این چکاریه؟ بن نمیشه کنسول و اکانت؟نصف قیمت چرا حساب نمی‌کنند؟ میتونه وارد اکانت بشه و بازیهاییکه رو کنسولم هست بزنه پاک کنه؟....
شخصا کسیو ندیدم داخل ایران استریم کرده باشه
شما می تونی یکماهه آمریکا بخری و تست کن.

• Like
Reactions: aha2012

ممنون

پرمیوم تو ایران جواب نمیده
نه پینگ خوب هست نه سرعت مگر استا ر لینک داشته باشی که اون هم باید تست بشه

• Like
Reactions: aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or