Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
من با این عنوان بیگانه ام. جواب بله یا خیر میخوام.

این یه بازیه اول شخص rpg با تم قرون وسطی هست با ساعت ها گیم پلی و محتوا. درست فهمیدم؟
یجورایی هم شبیه ساز واقعیته تو این سبک.از نظر مبارزه راه رفتن و هرکاری کردن به سمت واقعیت شبیه سازی کردن برای همین به مزاج بعضی ها خوش نمیاد.

دوستان یه سوال نوب گانه داشتم .من زیاد بازی رو نرفتم ولی کامبت بازی رو یاد نگرفتم و الان به مشکل برخوردم.برای block کردن و یا دفاع کردن باید هم زمان block رو بزنم؟چون وقت نگهش میدارم بعضی ضربات رو دفاع نمیکنه و اینکه همونطور که اتک دادن چهار جهت چپ راست پایین بالا داره برای دفاع و block کردن هم جهت مهمه؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال نوب گانه داشتم .من زیاد بازی رو نرفتم ولی کامبت بازی رو یاد نگرفتم و الان به مشکل برخوردم.برای block کردن و یا دفاع کردن باید هم زمان block رو بزنم؟چون وقت نگهش میدارم بعضی ضربات رو دفاع نمیکنه و اینکه همونطور که اتک دادن چهار جهت چپ راست پایین بالا داره برای دفاع و blick کردن هم جهت مهمه؟

بله هم زمان و هم جهت برای بلاک کردن مهمه
و اگر در زمان مناسب بلاک انجام بشه پری هم میتونید بکنید و به طرف بالافاصله ضربه بزنید

خوب من یکم از بازی بگم

واقعا RPG خفنیه
این عمق و این جزئیات با این گرافیک و کیفیت خیلی چیز خاصیه

همون اول بازی رفتم تو جنگل یه گراز شکار کردم و پیام اومد همه حیوانات متعلق به پادشاه هستن و گوشتشون دزدی به حساب میاد غیر گرگ و خرگوش!! من اینطوری بودم که بابا بیخیال ، رفتم تو آشپزخونه پختمش تا تابلو نباشه و فاسد نشه
تک تک دیالوگ ها و انتخاب ها جدیه، روابط شما با همه NPC ها مهمه
بازی یه سيستمی داره خیلی گسترده تر از شرافت رد دد

اما کامبت بازی ، واقعا حساب شده و خوبه و اصلا کلانکی نیست ولی نه اینکه فکر کنی الان مثل گرالت میری جلو هیچکسی حریفت نیست
میشه معلم پیدا کرد تا فنون مختلف بهت یاد بده و بهتر بشی!!! بلاک کردن در جهت درست و به موقع و ضربه به موقع خیلی خیلی مهمه
در مجموع بازی خیلی قوی و خاص است.

تو این چند ساعتی که رفتم بازی عالی بود. روون، زیبا، موسیقی خوب، داستان جذاب و گیمپلی عالی.
کامبت بازی هم خیلی سادست (شاید چون Bannerlord بازی کردم این برام ساده و پولیش شده هست) تو این سبک مبارزه های Realistic مبارزات و ضربات مثل دنیای واقعی هست.
اسمش روش هست "واقع گرایانه" نباید انتظار داشته باشی با یه dagger جلوی فرود یه تبر سنگین رو بگیری (اگر هم بتونی بگیری فشارش بهت صدمه وارد میکنه) باید فیزیک رو هم لحاظ کنید. از چپ ضربه میاد از چپ دفاع کنید، از پایین میاد از پایین، تیر پرتاب میکنی فاصله رو حساب کنی، نمیتونی 5 متر بپری و 2 متر شیرجه بزنی.

اگر بتونید یکم تحمل کنید اینم در نوع خودش جذاب و خوبه. پیچیدگی خاصی نداره.

فعلا تا اینجا همه چی خوب بوده به جز دو مورد به مشکل خاصی نخوردم :
1. سیو همه جا نمیشه کرد. باید صبر کنی تا بازی خودش سیو کنه.
2. بازی تو انتخاب ها و کاتسین ها باگ داره. یه دفعه تو کاتسین کرش کرد. یه دفعه تند تند بین انتخاب ها سوییچ میکرد یا تو دیالوگ ها هرچی کلیک میکردم انتخاب نمیکرد.

سلام بر همه
نمیدونم کسی بهش اشاره کرده یا نه من ورژن یکشو همون اولی که اومد گرفتم تموم کردم برای همین بازی رو یادم رفته بود فقط داستانش یادم بود یه نکته منفی داره که اشاره نمیکنه بهش اینه که وقتی لول اپ میشی نمیگه پرک داری میتونی استفاده کنی من الان دو روزه دارم بازی رو میرم هی میگم چرا تو دیالوگا کم میارم و کسی راضی نمیشه یا چرا این لول این پرک های که برای دیالوگه بالا نمیره اخرش بعد کلی سرچ یه هویی تو یه ویدیو دیدم داره پرک لول اپ میکنه بعد دو روز فهمیدم بازی پرک داره :-t
البته شاید یه جا دیگه بهش اشاره کرده باشه ولی مثله بازی های دیگه نمیاره مثلا لول اپ شدی برو بگیر اینا رو اگه حواست نباشه یا اولین باری باشه که بازی میکنی ممکنه کلا نبینیش

سلام بر همه
نمیدونم کسی بهش اشاره کرده یا نه من ورژن یکشو همون اولی که اومد گرفتم تموم کردم برای همین بازی رو یادم رفته بود فقط داستانش یادم بود یه نکته منفی داره که اشاره نمیکنه بهش اینه که وقتی لول اپ میشی نمیگه پرک داری میتونی استفاده کنی من الان دو روزه دارم بازی رو میرم هی میگم چرا تو دیالوگا کم میارم و کسی راضی نمیشه یا چرا این لول این پرک های که برای دیالوگه بالا نمیره اخرش بعد کلی سرچ یه هویی تو یه ویدیو دیدم داره پرک لول اپ میکنه بعد دو روز فهمیدم بازی پرک داره :-t
البته شاید یه جا دیگه بهش اشاره کرده باشه ولی مثله بازی های دیگه نمیاره مثلا لول اپ شدی برو بگیر اینا رو اگه حواست نباشه یا اولین باری باشه که بازی میکنی ممکنه کلا نبینیش
من نسخه یک اش رو رو استیم دارم پلی میدم
داخل کدوم منو باید پرک ها رو اعمال کرد ؟

نسخه اول مود پذیر هست کلی مود می تونید تو nexus پیدا کنید از جمله مود rtx و dlss که نصب کردنش یکم سخته
مود quick save هم خیلی خوبه . فقط ی سوال دارم وقتی به هر دلیل خونت کم میشه نمیزاره bandage یوز کنی و میگه شما bleeding نداری اما چی باید استفاده کرد که خون پر بشه ؟
معجون خاصی هست یا استفاده از موا غذایی میتونه باشه ؟

تو این چند ساعتی که رفتم بازی عالی بود. روون، زیبا، موسیقی خوب، داستان جذاب و گیمپلی عالی.
کامبت بازی هم خیلی سادست (شاید چون Bannerlord بازی کردم این برام ساده و پولیش شده هست) تو این سبک مبارزه های Realistic مبارزات و ضربات مثل دنیای واقعی هست.
اسمش روش هست "واقع گرایانه" نباید انتظار داشته باشی با یه dagger جلوی فرود یه تبر سنگین رو بگیری (اگر هم بتونی بگیری فشارش بهت صدمه وارد میکنه) باید فیزیک رو هم لحاظ کنید. از چپ ضربه میاد از چپ دفاع کنید، از پایین میاد از پایین، تیر پرتاب میکنی فاصله رو حساب کنی، نمیتونی 5 متر بپری و 2 متر شیرجه بزنی.

اگر بتونید یکم تحمل کنید اینم در نوع خودش جذاب و خوبه. پیچیدگی خاصی نداره.

فعلا تا اینجا همه چی خوب بوده به جز دو مورد به مشکل خاصی نخوردم :
1. سیو همه جا نمیشه کرد. باید صبر کنی تا بازی خودش سیو کنه.
2. بازی تو انتخاب ها و کاتسین ها باگ داره. یه دفعه تو کاتسین کرش کرد. یه دفعه تند تند بین انتخاب ها سوییچ میکرد یا تو دیالوگ ها هرچی کلیک میکردم انتخاب نمیکرد.
درباره مشکل سیو ، حتما خودت تا الان پیدا کردی ولی گفتم منم بگم
گزینه Save & Exit هر وقت که خواستی استفاده کن درجا سیو میکنه بدون مشکل و نیاز به معجون سیو نیست
و از منو برو داخل بازی دوباره
کوییک سیو نمیشه ولی اینم خیلی خوبه
رو ps5 خیلی سریع لود میشه ، رو بقیه پلتفرم ها نمیدونم

نسخه اول مود پذیر هست کلی مود می تونید تو nexus پیدا کنید از جمله مود rtx و dlss که نصب کردنش یکم سخته
مود quick save هم خیلی خوبه . فقط ی سوال دارم وقتی به هر دلیل خونت کم میشه نمیزاره bandage یوز کنی و میگه شما bleeding نداری اما چی باید استفاده کرد که خون پر بشه ؟
Bandage فقط برای جلوگیری از خونریزی هستش و Heal نمیکنه

برای Heal

خوابیدن و حمام کردن
و

Screenshot_20250209_112225_Gallery.jpg

سلام بر شما

توی نسخه اول یادم نمیاد ولی توی این جدیده باید دکمه P رو بزنی و اونجا توی چند تا تب میتونی پرک رو انتخاب کنی اینم تو چند تا ویدیو گفت اول بازی مهمه چه پرکی بگیری اخرای بازی همشو میتونی باز کنی انگار فقط یه سری پرک هست که اگه بگیری نمیزاره یه پرک دیگه رو بگیری یعنی این یا اون مثلا توی پرک های مین بازی یه دو تا پرک هست که به اسلحه مین پرک میده میگه یا شمشیر و چیزای سبک یا چیزای سنگین باید بینش انتخاب کنی یکیشو بگیری.....

در مورد سوالت هم که دوستمون جواب داد ولی در کل بانداج برای جلوگیری از خون ریزی هست خوبت نمیکنه باید بری معجون بخوری که تو عکس برات نوشته کدوما رو باید بخوری یا میتونی بسازیشون یا بخریشون ...

در مورد کارهای بازی هم دی ال سی های بعدی یکیش کامل انگار در مورد اهنگری و کار های بازی هست در کل انگار بازی رو جوری ساختن که دوبار بتونی بریش ، اگه بازی رو اورجینال خریده باشی دنبال باز کردن اچیومت هاش باشی یه سری ها رو نمیتونی تو دور اول بازی بازشون کنی باید دور دوم که رفتی ما بقی رو با دقت باز کنی مثلا یکیش نوشته نه گوشت بخور تو بازی نه حیون بکش صد درصد همه الان این کارو کردن یا ....

سلام بر همه
شما الان یک رو داری میری یا دو رو ؟ اگر منظورت 2 بود. همون کلبه جنگلی که دفعه اول میخوابی بلند میشی بازی بهت میگه از قسمت Player میتونی انتخاب کنی. اما باز آنچنان تاثیر گذار نیست تو دیالوگ ها. کاراکتر من مثلا قراره تو دیالوگ ها دست بالا داشته باشه اما در عمل اینطور نیست و لول پرک های صحبت پایین هست. آپگرید خاصی هم راجب این موضوع نداره. بیشتر برای چونه زدن تو خریدها کاربرد داره.

توی انتخاب دیالوگ ها احساس میکنم رندوم انتخاب میشه. میزان نوبل بودن و اینا تاثیر نداره بیشتر بستگی داره شرایط چجوره :-? که کاش مثل بقیه بازی ها درصد شانس موفقیت میذاشتن.

درباره مشکل سیو ، حتما خودت تا الان پیدا کردی ولی گفتم منم بگم
گزینه Save & Exit هر وقت که خواستی استفاده کن درجا سیو میکنه بدون مشکل و نیاز به معجون سیو نیست
و از منو برو داخل بازی دوباره
کوییک سیو نمیشه ولی اینم خیلی خوبه
رو ps5 خیلی سریع لود میشه ، رو بقیه پلتفرم ها نمیدونم
برای دفعه اول خواستم خیلی از سیو استفاده نکنم اما اصلا نمیشد بازی خیلی دیر سیو میکرد. یه دفعه هم رو تخت خوابیدم ولی سیو نکرد نمیدونم چرا ؟! اون گیاهی هم که برای معجون سیو کردن میخواد رو نتونستم پیدا کنم ناچار دیگه دست به ماد شدم.
از همون استفاده میکردم اما Intro بازی طولانی بود (که البته اونم با ماد حل کردم :دی)

-----------
بانداژ برای جلوگیری از خونریزی هست.
نکته اش این که وسط مبارزه هم میشه استفاده کرد.
نکته مهم تر این هست تو مبارزه که زخمی میشید اگر جونتون کم شده و مبارزه طول بکشه ممکن به خاطر خونریزی زیاد بمیرید.

زیر شاخه کیمیاگری یه اسکیل هست برای اینکه مواد غذایی و داروها دیر تر خراب بشن اونو حتما بگیرید. + سعی کنید گیاهان دارویی رو خشک کنید موندگاری بیشتری داشته باشن.

تو این بازی از هرچیزی مهم تر پیدا کردن تخت خواب هست. سعی کنید داستان اصلی رو تا پیدا کردن کار پیش ببرید که یه تخت رایگان پیدا کنید. وگرنه هیچکس بهتون جا نمیده حتی اون مادربزرگ محترم !
چون تنها راهی هست که 1. میتونید خوب بشید 2. هوا تاریک میشه همه میبندن حوصله حرف زدن ندارن و خیلی هم حساس میشن.

یه دفعه تو راه گرگ ها حمله کردن جون سالم بدر بردم اما صفحه مشکی شد و خونی. به سختی میتونستم ببینم هیچکس راه نداد آخر مجبور شدم سیو قبلی رو لود کنم و اینقدر راه برم تا صبح بشه. (البته تو همون تاریکی شب به یه ماموریت خوردم که به نظرم ارزشش رو داشت :-" )

میگم reputation کم بشه نکته مثبتی داره ؟ مثلا ماموریت خاصی بگیری ازت حساب ببرن یه چیزی شبیه BG3 منظورم هست.

• Like
Reactions: Arios 22
دوستان این بازی مثل اینکه خیلی ترکونده،من حقیقتن ps5 ندارم،به خریدش هم تا اومدن GTA 6 فکر نمی‌کردم،ولی اینقدر که تعریف خوندم و دیدم از این بازی،گفتم که اصلن بهتره زودتر برم دنبال ps5
ولی تا زمانی که ps5 رو بخرم،نسخه‌ی اول این بازی چه طوریه؟ در حد همین دو هست؟ می‌دونید منظورم چیه،یعنی نسخه‌ی اولش به نوعی دقیقن نسخه‌ی قبلی این ورژن هست ؟ (یعنی در حد همین خوب هست) مثلن تفاوتی مشابه بین یک AC نسل هشتمی و هفتمی منظورمه
یا نه،نسخه‌ی اولش یه بازی معمولی (که الآن به جز داستان،ارزش خاص دیگه‌ای برای پلی دادن نداره) بوده فقط؟ اون هم OW هست؟
خلاصه ارزش داره روی ps4 بازیش کنم؟ (نسخه‌ی اول رو)

Sent from my iPad using Tapatalk
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

شما الان یک رو داری میری یا دو رو ؟ اگر منظورت 2 بود. همون کلبه جنگلی که دفعه اول میخوابی بلند میشی بازی بهت میگه از قسمت Player میتونی انتخاب کنی. اما باز آنچنان تاثیر گذار نیست تو دیالوگ ها. کاراکتر من مثلا قراره تو دیالوگ ها دست بالا داشته باشه اما در عمل اینطور نیست و لول پرک های صحبت پایین هست. آپگرید خاصی هم راجب این موضوع نداره. بیشتر برای چونه زدن تو خریدها کاربرد داره.

توی انتخاب دیالوگ ها احساس میکنم رندوم انتخاب میشه. میزان نوبل بودن و اینا تاثیر نداره بیشتر بستگی داره شرایط چجوره :-? که کاش مثل بقیه بازی ها درصد شانس موفقیت میذاشتن.

برای دفعه اول خواستم خیلی از سیو استفاده نکنم اما اصلا نمیشد بازی خیلی دیر سیو میکرد. یه دفعه هم رو تخت خوابیدم ولی سیو نکرد نمیدونم چرا ؟! اون گیاهی هم که برای معجون سیو کردن میخواد رو نتونستم پیدا کنم ناچار دیگه دست به ماد شدم.
از همون استفاده میکردم اما Intro بازی طولانی بود (که البته اونم با ماد حل کردم :دی)

-----------
بانداژ برای جلوگیری از خونریزی هست.
نکته اش این که وسط مبارزه هم میشه استفاده کرد.
نکته مهم تر این هست تو مبارزه که زخمی میشید اگر جونتون کم شده و مبارزه طول بکشه ممکن به خاطر خونریزی زیاد بمیرید.

زیر شاخه کیمیاگری یه اسکیل هست برای اینکه مواد غذایی و داروها دیر تر خراب بشن اونو حتما بگیرید. + سعی کنید گیاهان دارویی رو خشک کنید موندگاری بیشتری داشته باشن.

تو این بازی از هرچیزی مهم تر پیدا کردن تخت خواب هست. سعی کنید داستان اصلی رو تا پیدا کردن کار پیش ببرید که یه تخت رایگان پیدا کنید. وگرنه هیچکس بهتون جا نمیده حتی اون مادربزرگ محترم !
چون تنها راهی هست که 1. میتونید خوب بشید 2. هوا تاریک میشه همه میبندن حوصله حرف زدن ندارن و خیلی هم حساس میشن.

یه دفعه تو راه گرگ ها حمله کردن جون سالم بدر بردم اما صفحه مشکی شد و خونی. به سختی میتونستم ببینم هیچکس راه نداد آخر مجبور شدم سیو قبلی رو لود کنم و اینقدر راه برم تا صبح بشه. (البته تو همون تاریکی شب به یه ماموریت خوردم که به نظرم ارزشش رو داشت :-" )

میگم reputation کم بشه نکته مثبتی داره ؟ مثلا ماموریت خاصی بگیری ازت حساب ببرن یه چیزی شبیه BG3 منظورم هست.
فقط تختی که برای خودت باشه میشه باهاش سیو کرد
من اوایل بازی تو جنگل یکی کمک می خواست کمکش کردم بهم یک تخت تو خونه خودشون دادن(یه مرحله فرعی خیلی جالب بودش و تقریبا ۱ و نیم ساعت طول کشید):Thumbup:
شب ها که اگه Torch نداشته باشی دستگیرت می کنن ولی از اهمیت Reputation بخوام بگم فقط در این حد که وارد یک شهر جدید شدم و منو نمی شناختن و همون اول یکی از نگهبان ها بی دلیل گیر داد که باید بگردمت و منم باهاش کلی صحبت کردم تا بیخیالم شد در صورتی که تو شهر قبلیم اینطور نبود و اونجا احترام دارم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or