Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
بیخود نبود امتیاز بالا بهش دادن ( شوخی بود) الان شخصیت اصلی گرایشش اینه ؟ یا انتخاب های خودمون مشخص می‌کنه کدوم سمتی هستیم. من نسخه اول رو بازی نکردم و اطلاعی ندارم

بیخود نبود امتیاز بالا بهش دادن ( شوخی بود) الان شخصیت اصلی گرایشش اینه ؟ یا انتخاب های خودمون مشخص می‌کنه کدوم سمتی هستیم. من نسخه اول رو بازی نکردم و اطلاعی ندارم
نه کاملا بر عهده گیمره. اینم شیطنت ign بود این ویدئو.

نه مثل نسخه قبلی این انتخابیه.

• Like
Reactions: reza11
بازى كردى؟ كامبت تغييرى كرده؟ بخرم يا متوقف بشم؟ :D
نه هنوز نخریدم.
مشکلت فقط بخش مبارزست؟
ویدئوهایی که دیدم این بخش نسبت به نسخه اول خیلی پالیش شده تره.

من که میگم تو خریدش شک نکن.
چون نسخه قبلی با اون همه jank و بخش مبارزه ناپخته ترش باز هم تجربه کردنش واجبه.
تو این نسخه که همه جوره پیشرفت داشته.

بازى كردى؟ كامبت تغييرى كرده؟ بخرم يا متوقف بشم؟ :D
یه 4 ساعتی بازی کردم و همین دیروز نسخه ی اولش رو تموم کردم. یه سری نکات فوق العاده داره و پیشرفتت های خیلی زیادی نسبت به قبلی داشته. نکات مثبت خیلی خیلی زیادی داره.

نکات مثبت:
- سیستم مبارزه خیلی بهتر شده. از شر Q و بلاک کردن راحت شدیم و با راست کلیک میشه دفاع کرد. اینکه سمت پایینی رو دیگه یکی کردن عالیه. ( منظورت جهت هاست.، قبلا موقع مبارزه دو تا سمت پایین داشت)
- داستان و دیالوگ خیلی بهتر شده. مخصوصا دیالوگ ها. بعضی هاشون خیلی خنده داره
- اتمسفر و فضاسازی خوبی داره. اصلا همه اش میخوای بگردی توی مپ. توی این مورد رو بیشترین تاکید رو دارم. واثعا بی نظیر عمل کردن.
- اسکیل هاش خیلی خیلی بهتر و کاربردی تر شده.
- اینترکشن توی محیط ها خیلی خیلی بیشتر شده، کلی دیالوگ و جزییات بیشتری داره
- پرفومانس بازی خیلی بهتر شده ، فقط کاش Frame Gen هم داشت.
- منو و UI بازی به طرز وحشتناکی خوب شده، قبلی سرطانی بود.

منفی:
- یه مقدار Lockpick سخت تر شده.
- بعضا باگ هم داره ولی بازم نسبت به قبلی هیچی نیست.
- اولش یه مقدار کنده که زیاد جذاب نیستو
- دیگه تا الان چیزی ندیدم والا

در کل بگم، این گیم بهترین بازی همین سبکه. بی نظیره و این رو جدی میگم. توی یه سری نکات حتی از RPG های هم سبک خودش (مثل Witcher)، خیلی خیلی بهتر عمل کرده.

Kingdom Come  Deliverance II Screenshot 2025.02.04 - 22.49.02.57.jpg Kingdom Come  Deliverance II Screenshot 2025.02.04 - 22.50.13.16.jpg Kingdom Come  Deliverance II Screenshot 2025.02.04 - 22.50.29.57.jpg

Kingdom Come  Deliverance II Screenshot 2025.02.04 - 22.52.44.75.jpg Kingdom Come  Deliverance II Screenshot 2025.02.04 - 22.53.48.03.jpg Kingdom Come  Deliverance II Screenshot 2025.02.04 - 23.06.09.13.jpg

فایت نسخه دوم راحته یا نه ؟
نسخه اول از اول بازی که میری پیش طرف که بدهکاره تا اوایل بازی در حل کتک خوردن و فرار کردن بودم
حتی نتونستم یه پشه تو بازی بکشم
ولی خوب بازی جالبی بود

• Smile
Reactions: a2010
نسخه اول از اول بازی که میری پیش طرف که بدهکاره تا اوایل بازی در حل کتک خوردن و فرار کردن بودم
ولی خوب بازی جالبی بود
کل هدف گیم همون بود که از صفر شروع کنی و ضعیف بودن کرکترو حس کنی و کم کم پراگرسش رو ببینی تو داستان، اصلا یکی از چیزایی بود که باعث شد بین بقیه RPG ها به چشم بیاد.
پس خیلی طبیعیه که اینطور بودی.

من هنوز تست نکردم و باقی دوستان باید نظر بدن اما تاجایی که شنیدم کامبت قابل دسترس تر شده انگار.

ولی خوب بازی جالبی بود
خب ماها با rpgهای مدرن لوس شدیم.
همونطور که مجید گفت اصولا بازیهای قدیمی تر rpg همینطور بودن که باید زحمت بکشی و کرکرترت رو پیشرفت بدی و در ادامه کم کم تبدیل به باس بشی.
اینکه از اول به راحتی بزنی همه رو لت و پار کنی لوس بازی سالهای اخیر صنعته.
هنری تو نسخه اول حتی خوندن هم بلد نیست و در ادامه بازی یاد میگیره.
باقی ویژگیهاش همینطور.
==================

یکی از بچه ها بالاتر گفت قیافه هنری شبیه بچه دانشجوهاست.
خب حتما نسخه اول رو بازی نکرده که اصلا ایرادی نداره ولی میخوام بگم از عمد این انتخاب صورت گرفته.
بازی کاملا رویکرد واقعی داره و خودش رو درگیر قهرمانهای عضله ای و سوپرمدل نکرده که البته اون شکل انتخاب کرکتر اصلا چیز بدی نیست.
مخصوصا تو بازیهای فانتزی و ... بهتر اینه که اون نوع کرکتر انتخاب بشه که بتونیم باهاش یک حماسه رو تجربه کنیم.

ولی هنری تو نسخه اول دقیقا یک آدم خیلی معمولیه (به قول خودشون Nobody) اونهم بدون هیچ مهارت خاصی.
نه مبارزه بلده و نه همونطور که گفتم خوندن و نوشتن و چیزهای دیگه.

کلا یه بچست که نمه نمه یاد میگیره و پیشرفت میکنه.
بالطبع از لحاظ طراحی چهره هم همین رویکرد رو داشتن.
خب تو نسخه دوم خیلی بلوغ یافته تره و مطمئنا حالا باید بازی کرد که ببینیم تو این نسخه چه چیزهایی رو پشت سرش میزاره و در انتها به چه شخصیت و جایگاهی میرسه.

ولی خوب بازی جالبی بود
خیلی خیلی بهتر شده. نمیگن خیلی آسون شده ولی حداقل اگه یه مقدار مبارزات بازی رو بلد باشی، میتونی از پس سه نفر همزمان بر بیای.، سوییچ کردن بین دشمن ها هم راحتتر شده.

این ماد هم نصب کنید و دعای خیر هم برای سازنده ی ماد کنید. شدیدا الزامیه. برای من نداشتن سیو سریع (Quick Save) خیلی روی مخه.

Quicksave
1738715180460.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or