دریمکست زمان خودش فوق العاده بود حیف که بازاریابی درستی نداشت و زود کنار رفتخدایی دریم کست کنسول عالی بود. اون هم نفرین ماکروسافت رو با windows ce داشت
من فکر میکنم چاره ای جز این کار نداشتن حقیقتن ٬ برنامه هاشون عوض شد بعد اون خرید های سنگینحس دو گانه ای نسبت به این تصمیم اسپنسر دارم
از یه طرف نسلهای بعد دیگه مجبور نیستم دو تا کنسول رو بخرم و تو پولم صرفه جویی میشه
موقعیت اکتیویژن بلیزارد یه موقعیت استثنایی بود که طبق گفته های خودشون در کمتر از ۲ به توافق رسیدند. از اونجا تصمیم بر مولتی پلتفرم شدن گرفتند. سر همین که مایکروسافت در گزارشات مالی، تأثیر اکتیویژن در درآمد اکس باکس رو ذکر میکنه.من فکر میکنم چاره ای جز این کار نداشتن حقیقتن ٬ برنامه هاشون عوض شد بعد اون خرید های سنگین
ایکس باکس های نسل نهم حتی از Xbox one هم کمتر فروختن ! و این یه زنگ خطری بود برای کمپانی ( با اینکه نظر شخصیم اینه که Xbox one واقعن افتضاح بود و اصلا نمیتونیم این ۲ نسل و مقایسه کنیم) و دنبال سود دهی بالاتر هستن.
که بگه این زمستان ما را نبینحالا چرا همه رو می خواد بهار ریلیز کنه؟
اونایی که خریدن اظهار ندامت کردن! الان مسئله و دغدغشون اینه چطور و به کی بفروشنش، خرید پیشکشیه سوال
با این وضعیت چرا کسی باید ایکس باکس بخره؟
هیچ بایدی وجود نداره ولی سرویس game pass همچنان میتونه دلیلی باشه که کسی که میخواد کنسول بخره ، سراغ ایکس باکس هم بره.همه مثل ما نیستن در ایران که اکانت اشتراکی و احیانا هکی بخرن و کسی که بخواد بازیهای استودیوهای مایکروسافت رو بازی کنه(روی کنسول) یا میتونه از استور پلیاستیشن بازی رو با قیمت ۷۰ دلار (یا با قیمت کمتر در تخفیفها و سال های بعدش با کاهش قیمت) بخره یا اگه ایکس باکس داره از اشتراک game pass استفاده کنه یا حتی استفاده هم نکنه و رو ایکسباکس هم فول پرایس یا بعدا با قیمت کمتر بخره.یه سوال
یه سوال
مفت هم بدن کسی نمیخرهیه سوال
چون هنوز تلویزیون اسنوا و یخچال ساید بای ساید از گیم پس ساپورت نمیکنهیه سوال