خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدایی دریم کست کنسول عالی بود. اون هم نفرین ماکروسافت رو با windows ce داشت
دریمکست زمان خودش فوق العاده بود حیف که بازاریابی درستی نداشت و زود کنار رفت
حس دو گانه ای نسبت به این تصمیم اسپنسر دارم
از یه طرف نسلهای بعد دیگه مجبور نیستم دو تا کنسول رو بخرم و تو پولم صرفه جویی میشه
از طرف دیگه میترسم اگر سونی رقیب جدی نداشته باشه احتمالا شروع میکنه به افزایش قیمت بازی ها و کنسولهاش و در پی اون افت کیفیت محصولاتش...
همین الان با اینکه ایکس باکس هست و گیم پس هم وجود داره صحبت از قیمت 100 دلاری بازیهای جدید هست وای بروزی که رقیبی هم وجود نداشته باشه
تجربه ثابت کرده انحصار اولین ضررش به مصرف کننده میرسه

حس دو گانه ای نسبت به این تصمیم اسپنسر دارم
از یه طرف نسلهای بعد دیگه مجبور نیستم دو تا کنسول رو بخرم و تو پولم صرفه جویی میشه
من فکر میکنم چاره ای جز این کار نداشتن حقیقتن ٬ برنامه هاشون عوض شد بعد اون خرید های سنگین
ایکس باکس های نسل نهم حتی از Xbox one هم کمتر فروختن !‌ و این یه زنگ خطری بود برای کمپانی ( با اینکه نظر شخصیم اینه که Xbox one واقعن افتضاح بود و اصلا نمیتونیم این ۲ نسل و مقایسه کنیم) و دنبال سود دهی بالاتر هستن.

من فکر میکنم چاره ای جز این کار نداشتن حقیقتن ٬ برنامه هاشون عوض شد بعد اون خرید های سنگین
ایکس باکس های نسل نهم حتی از Xbox one هم کمتر فروختن !‌ و این یه زنگ خطری بود برای کمپانی ( با اینکه نظر شخصیم اینه که Xbox one واقعن افتضاح بود و اصلا نمیتونیم این ۲ نسل و مقایسه کنیم) و دنبال سود دهی بالاتر هستن.
موقعیت اکتیویژن بلیزارد یه موقعیت استثنایی بود که طبق گفته های خودشون در کمتر از ۲ به توافق رسیدند. از اونجا تصمیم بر مولتی پلتفرم شدن گرفتند. سر همین که مایکروسافت در گزارشات مالی، تأثیر اکتیویژن در درآمد اکس باکس رو ذکر می‌کنه.

اسپنسر ۳ ماه قبل از عرضه استارفیلد یه دمیج کنترل حرفه‌ای کرد. «اگر استارفیلد 11/10 هم باشد مردم قرار نیست PS5 خودشون رو بفروشند.» و در ادامه که، نسل هشت بدترین نسلی بود که باختیم مردم در حال ساخت کالکشن دیجیتال خود در این نسل بودند.

مایکروسافت کاری ام نمیتونست بکنه‌. بازنده بود از نسل ۷ که رو استودیو های داخلی سرمایه‌گذاری نکرد و وابسته به ترد پارتی ها بود‌. در حالی که در ناتی داگ ها و سانتا مونیکا ها بازی هایی ساخته می‌شد که اعتبار برند پلی استیشن رو چند پله بالا ببرند.

یه سوال
با این وضعیت چرا کسی باید ایکس باکس بخره؟ :D
اونایی که خریدن اظهار ندامت کردن! الان مسئله و دغدغشون اینه چطور و به کی بفروشنش، خرید پیشکش :D

آخرین ویرایش:
یه سوال
هیچ بایدی وجود نداره ولی سرویس game pass همچنان می‌تونه دلیلی باشه که کسی که میخواد کنسول بخره ، سراغ ایکس باکس هم بره.همه مثل ما نیستن در ایران که اکانت اشتراکی و احیانا هکی بخرن و کسی که بخواد بازی‌های استودیوهای مایکروسافت رو بازی کنه(روی کنسول) یا میتونه از استور پلی‌استیشن بازی رو با قیمت ۷۰ دلار (یا با قیمت کمتر در تخفیف‌ها و سال ‌های بعدش با کاهش قیمت) بخره یا اگه ایکس باکس داره از اشتراک game pass استفاده کنه یا حتی استفاده هم نکنه و رو ایکس‌باکس هم فول پرایس یا بعدا با قیمت کمتر بخره.
کلا هیچ اجباری برای خرید هیچ کنسولی وجود نداره و افراد به جیب خودشون نگاه میکنن.من یه لیستی تو گوشیم برای خودم از پروژه‌های ایکس باکس گذاشتم که اتفاقا میخوام در تاپیک خود ایکس باکس هم از بچه‌ها بپرسم که چیزی رو جا انداختم یا نه ولی برای این که بحث روشن تر بشه اونو اینجا هم میذارم:
Elsewhere
People can fly
Panache
HundredStars
Toys for bob
Avalanche studios group contraband
Stoic Towerborne
Kojima Productions OD
Sumo Flight simulator 2024
Indiana jones and the great circle
Avowed
=====
Gears of war E-day
Fable
Doom the dark ages
South of midnight
=====
Clockwork revolution
Outer worlds 2
TES VI
Blade
Everwild
Perfect dark
State of decay 3
Fallout new
Zenimax online new
Halo studios new
Wolfenstein new
Project mara
قسمت اول نام چندتا استودیو هستند که رسمی شده که با ایکس باکس وارد قرارداد برای بازی جدید شدن. تازه بازی‌ای مثل استارفیلد و هلبلبد ۲ هم که منتشر شدن تو لیست بالا نیستند . mw3 و bo6 هم به گیم پس اومدن و عناویم cod برای سال های 2025 و 2026 و 2027 هم تایید شدند و حتما عناوین قبلی هم به سرویس اضافه خواهند شد
احتمالا تمام عناوین بالا برای پلی استیشن و حتی شاید سوئیچ هم پورت بشن.حالا شما میتونید تصمیم بگیرید که میخواد این عناوین رو روی کدوم کنسول بازی کنید و اگه انتخابتون xbox باشه ، شما مزیتی به نام گیمپس رو دارید .تازه حتما کلی هم پروژه معرفی نشده هم هست که اونا هم سال های بعد معرفی خواهند شد

یه سوال
چون هنوز تلویزیون اسنوا و یخچال ساید بای ساید از گیم پس ساپورت نمیکنه :-j
یه جماعتی عادت داده شدن به مفت بازی کردن.نمیشه ازش دل بکنن خب:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or