کالکشن گیرز که هیچی شما منتظر اومدن نسخه جدید به صورت دی وان باشاین شایعه گیرز کالکشن چقدر جدیه؟البته اومدنش رو ps5 نمیگم منتشر شدنشو رو میگم
دیگه وقتی هوریزون 5 برای ps5 میاد قطعا بقیه عناوین هم عرضه میشن و آخرش برای ایکس باکس انحصاری نمیمونه .این شایعه گیرز کالکشن چقدر جدیه؟البته اومدنش رو ps5 نمیگم منتشر شدنشو رو میگم
منظورت رو رسوندی ولی به نظرم مثال درستی نزدیاقا من یه چیزی میخواستم بنویسیم در مورد پست های این چند وقت اینجا که یکسری ماله میکشن یکسری دمیج کنترل میکن یکسری میگن حالا چیزی نشده همه از بازی ها لذت میبرن یکی میگه جنگ کنسولی تموم شد و ... مخاطب بحث هم ادم های از جنس خودم هستن سونی فن های قدیمی که عاشق پلی استیشن هستن و سن حضرت فیل را دارن ولی اون اسباب بازی پلاستیکیشون براشون همه چیزه بله جنگ کنسولی تموم نشده اگه هم برای شما تموم شده در واقع با شکست مفتضحانتون تموم شده هنوزم اگه تو ۲۰۲۵ بخواین ghost of yotei بازی کنید یا دث استرندینگ ۲ تنها جایی که میشه ps5 هست یا اگه بخواین بازی های نینتندو را بازی کنید باید سوییچ داشته باشید پس جای دلداری دادن به خودتون پرچم سفید را بالا ببرید و شکست را قبول کنید که بدجور باختید.از دیدگاه خودم و امثال خودم هم توی لذت بخش ترین دوران گیمریم هستم رقیب با کله زمین خورده و تمام بازی هاشو داره برای کنسول مطبوعم عرضه میکنه و چی بهتر از این که سال پربار و پربازیم بازم پرملاتر میشه .مثال فوتبالیش میشه لیگ برتر امسال خودمون استقلال بدترین دورانشو داره سپری میکنه ولی مگه میشه یه پرسپولیسی واقعی بیاد بگه نه من دوست دارم رقیبم همیشه قوی باشه و از این مزخرفات .دوست داره سر به تن استقلال نباشه و دسته دوم هم بره.
خلاصه که تو بهترین دوران گیمریمون هستیم
نه دیگه من درست نوشتم شما حالا یا نخواستی یا نتونستی درست متوجه بشی .اولا گفتم این دیدگاه من یه دیدگاه افراطی و رادیکال هست که مخاطب خواست خودشو داره و همه پسند نیست حالا جواب حرف شما اگه من فن مایکروسافت بودم که تو این سال ها میرفتم خیلی راحت کنسولشو میگرفتم بازیهاشو بازی میکردم .من یه سونی فن افراطی هستم که فقط سونی و بازی هایی که روی کنسولش میاد برام مهمه حالا فورزا قراره بیاد مگه مغز خر خوردم نگیرم بازیش کنم دی وان هم میگیرم گیرز هم بیاد میگیرم همونطور که های فای راش را گرفتم.منظورت رو رسوندی ولی به نظرم مثال درستی نزدی
نتیجه اینکه مقایسه سونی vs مایکرو با استقلال/پرسپولیس اشتباست.
اگه دوست نداری سر به تن استقلال (مایکرو) باشه پس چرا منتظری بازیهاش رو روی کنسول مطبوعت بازی کنی؟
این دوتا باهم جور در نمیادها
پس شما خودتم بالقوه فن مایکروسافتی ولی هنوز برات جا نیفتاده
سونی اجازشو نمیده خداروشکریه گیم پس هم روی ps5 بیاد دیگه تمومه
اونهایی که نمیخوان سر به تن یکی از اینها نباشه که شرایطشون مشخصه.نه دیگه من درست نوشتم شما حالا یا نخواستی یا نتونستی درست متوجه بشی .اولا گفتم این دیدگاه من یه دیدگاه افراطی و رادیکال هست که مخاطب خواست خودشو داره و همه پسند نیست حالا جواب حرف شما اگه من فن مایکروسافت بودم که تو این سال ها میرفتم خیلی راحت کنسولشو میگرفتم بازیهاشو بازی میکردم .من یه سونی فن افراطی هستم که فقط سونی و بازی هایی که روی کنسولش میاد برام مهمه حالا فورزا قراره بیاد مگه مغز خر خوردم نگیرم بازیش کنم دی وان هم میگیرم گیرز هم بیاد میگیرم همونطور که های فای راش را گرفتم.
در مورد مثال فوتبال اون هم درست بود مخاطب من ایکس باکس فن هایی بود که با مولتی شدن بازیهاشون میخوان سر به تن اسپنسر و سران مایکروسافت نباشه از اون ور هم دمیج کنترل میکنن میگن حالا چه اشکالی داره بزار همه از فلان بازی لذت ببرن ولی درونشون خشم داره فوران میکنه
میدونی خوبی این بحث ها اینه که دم خروس میزنه بیرون هممون اخرش یه کنسول و یا یه کمپانی را بیشتر دوست داریم حالا یکی مثل من صادقانه اعتراف میکنه یکی میخواد نشون بده که نه مهم بازی خوبه و شعار بده و .... ولی اینجور جاها خود واقعیشو نشون میده
گیم پس هیچوقت مشکل نبوده و نخواهد هم بود. گیم پس چیزی بود که باعث شد حداقل مشتری داشته باشند و مشتری جذب کنه. در ثانی مایکروسافت بازی دهن پرکنی هم عرضه نکرده بود که بگیم به خاطر نبود فروش مجبور به این کار شده.عدم وجود رقیب قوی تقصیر سونی یا من سونی فن نیست که.قاعدتا این وظیفه ی حریف و فن هاش بود.الان هم خود شرکت کم آورده و هم فن های متعصبش که هیچ رقمه از شرکت مطبوعشون ایراد نمیگرفتن و همیشه به به چه چه میگفتن و هندونه بغل اسپنسر میذاشتن.ولی تو سمت مقابل وقتی سونی بازی زباله میداد بیرون و یا بازی که با سلیقه مشتری جور نبود تحریم میکردن بازی رو و سونی هم مجبور میشد بازی رو کنسل کنه.البته گیم پس و سیستم اشتراکی هم بی تقصیر نیست.وقتی بازی مثل کنکورد پولیه و سونی میبینه تعداد فروشش کمه پس قاعدتا متوجه گندش میشه ولی برای ماکروسافت گیمینگ چون سیستم اشتراکیه و طرف پول مستقیمی برا بازیش نمیده و به هر حال برای تست هم که شده بازی رو یکبار دانلود میکنه در نتیجه این یه بار دانلود رو ماکروسافت گیمینگ میذاره به حساب آمار فروش و رضایت مشتری و توهم برش میداره