Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Assassins-creed-red.jpeg
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 15 نوامبر 2024 (25 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
بحث سوشیما شد، من خیلی سوشیما پسندم نبود و دراپش کردم (البته رو 4 بود، حالا رو 5 اگه وقت کنم امتحان میکنم شاید 60 فریم بهتر شده باشه) ولی در کل یادمه زیاد سوشیما با اسسین مقایسه میشد و حتی کلون اسسین نامیده میشد، که به وضوح اشتباه هست، شاید بازی ها شبیه هم باشند، اما کلون نیستند، چون سوشیما به وضوح گیم پلی اسسین طورش رو در حقیقت از اسلای کوپر یعنی بازی خودشون گرفته؛ و کافیه اسلای هارو بازی کرده باشید که شباهت دی ان ای گیم پلی با سوشیما رو کاملا درش حس کنید...

در مورد خود شدوز، یادمه از ان سال پیش همه منتظر اسسین درست حسابی جاپونی بودند، دیگه ببینیم بعد عمری ملت به ارزوهاشون میرسند یا بازی قربانی حواشی و خزعبلات سال های اخیر میشه، خودشونم البته کرم دارند گویا، بماند... من 3 گانه جدید اسسین رو بازی نکردم راستش چون برام اصن کشش نداشتند، اخرین نسخه که زدم سندیکیت بود که خوشمم اومد، ولی ایشون رو به دلیل جاپن خیلی دوست دارم موفق شه، تا ببینیم چی میشه...

به طور کل اسسینز ها به نظرم:

نسخه 1
نسخه 2
برادرهود
نسخه 3
رولیشنز
یونیتی
سندیکیت
بلک فلگ
روگ

اینا رو به ترتیب از همه بیشتر دوست دارم...

*ریمیک سندز اف تایم چی شد؟ 2026? من عاشق سندز اف تایم هستم و فکر کنم 10 15 بار تمومش کردم، یادش بخیر اولین بار برای ایشون و اندرگروند 1 پی سی رو ارتقا دادم و جی فورس گرفتم و بعدش بازی 60 فریم شد، اخرین بار هم 2 سال پیش رو پی اس تری تمومش کردم یک تروفی کالکتیبل مونده بود که پلت هم شد، الانم وریور ویتین و 'تو ترونز' تو پلی لیست پی اس تریم هستند، حیف واقعا حیف که یوبی با شاهکار هاش و فن های قدیمیش بد تا میکنه...

* هر چی اسلای کوپرهارو عاشقشم و همه رو پلت کردم و بارها بازی کردم، اما سوشیما بهم نچسبید، ولی دوباره امتحانش میکنم ببینم چی میشه...
منم چند تا نسخه اول رو خیلی دوست داشتم، بعد چنتا نسخه وسطی رو بازی نکردم، و بعد خواستم این سه گانه آخری رو بازی کنم که هر کدوم رو یکی دو ساعت تحمل کردم فقط و همشون دراپ شدن
این شدوز هم تریلر های مبارزاتش رو که میبینم واقعا خاک تو سرم میشه، با اینکه ژاپن برا من یه جایگاه خاصی داره و شدیداً امیدوارم بازی خوب باشه، ولی فکر نمیکنم
( در مورد سوشیما هم من بگم
من چندین بار بازی رو شروع کردم و هر بار بعد چند ساعت دراپ شد ، اوایل امسال گفتم آخرین فرصت رو بهش بدم شاید فرجی بشه
و باز بعد دو ساعت خواستم دراپ کنم
که
برای تست درجه سختی رو گذاشتم بالا و یکم بازی کردم
و بازی زیر و رو شد برام، چقدر گیمپلی عالی شد
باید به موقع دفاع کنی، به موقع جاخالی بدی، به موقع پری کنی ، برا هر دشمن یه سبک مبارزه درست انتخاب کنی، و باعث شد من که شدیداً از بازی جهان باز بدم میاد ، برم و پلاتینیوم هم کنم) یه تغییر درجه سختی شدیداً عمق داد به مبارزات

منم چند تا نسخه اول رو خیلی دوست داشتم، بعد چنتا نسخه وسطی رو بازی نکردم، و بعد خواستم این سه گانه آخری رو بازی کنم که هر کدوم رو یکی دو ساعت تحمل کردم فقط و همشون دراپ شدن
این شدوز هم تریلر های مبارزاتش رو که میبینم واقعا خاک تو سرم میشه، با اینکه ژاپن برا من یه جایگاه خاصی داره و شدیداً امیدوارم بازی خوب باشه، ولی فکر نمیکنم
( در مورد سوشیما هم من بگم
من چندین بار بازی رو شروع کردم و هر بار بعد چند ساعت دراپ شد ، اوایل امسال گفتم آخرین فرصت رو بهش بدم شاید فرجی بشه
و باز بعد دو ساعت خواستم دراپ کنم
که
برای تست درجه سختی رو گذاشتم بالا و یکم بازی کردم
و بازی زیر و رو شد برام، چقدر گیمپلی عالی شد
باید به موقع دفاع کنی، به موقع جاخالی بدی، به موقع پری کنی ، برا هر دشمن یه سبک مبارزه درست انتخاب کنی، و باعث شد من که شدیداً از بازی جهان باز بدم میاد ، برم و پلاتینیوم هم کنم) یه تغییر درجه سختی شدیداً عمق داد به مبارزات
دور از جونت داداش...

ولی اره دقیقا درست میگی، خیلی از بازی ها فقط رو اخرین درجه سختی جذاب میشند، برای منم همینطوره از همون دوران قدیم میکرو و سگا و پی سی و پی اس وان هر چی بازی چالش برانگیزتر بود برام جذاب تر بود... یه جورایی وقتی بازی سخت میشه سیستم پیشرفت و ریوارد بازی به شدت خودش رو نشون میده و همینم باعث میشه جذابیت بازی تا اخر حفظ باقی بمونه... سختی زیاد عمر و انقضای گیم پلی رو افزایش میده... پلیر رو مجبور میکنه که از تمام امکانات استفاده کنه، مغز رو راه میندازه و Stimulate میکنه، مجبورت میکنه درست و با ظرافت بازی کنی و نه شل و ول...

مثلا منم هورایزن رو رو پی اس 4 رو هارد بازی کردم، بعد اون بخش اولیه بازی به شدت دلم رو زد و دراپش کردم، ولی رو 5 که 60 فریم هم شده، رو اولترا هارد از اول (یعنی نیوگیم خام و اولی) بازی رو شروع کردم طوری که وان شات کیل میشدم اول بازی عملا، و همین به شدت برام جذابش کرد و باعث شد با سیستم پیشرفت خو بگیرم، الانم رسیدم به اواسط بازی و الردی سوپراورپاور شدم؛ دیگه نیوگیم پلاس فکر کنم برام اب خوردن بشه...

حلاصه اره، درجه سختی بالا واقعا برای ادا و سیس و این مسخره بازی ها نیست، و فقط به افزایش جذابیت بازی کمک میکنه، یا همین پارسال دلم برای وارکرفت 3 تنگ شد، نشستم کمپین رو از اول رفتم (الان رسیدم به نایت الفز) اول برای امتحان نورمال بازی کردم ببینم چطوره امروزه (اخرین بار 2018 البته یک دور دیگه رو هارد تمومش کرده بودم) دیدم نرمال عملا اب خوردنه، تا گذاشتم رو هارد که اینم اسون بود تا اکت 5 اندد که از اونجا واقعا چالش برانگیز شد و به شدت جذابیتش زیاد شد، طوری که برای هر اکت گاهی چند بار باید سیو استفاده میکردم، همین شد که به شدت بازی بهم چسبید بعد 20 21 سال و هزاران ساعت بازی کردنش و همینطور ادامه دادم، البته توش نکردم که زود تموم نشه، الانم اواسط نایت الفز هستم، دیگه میرم تا اخر فروزن ترون و ساید کمپین هاش...

خلاصه در مورد دفیکالتی دقیقا باهات موافقم، سوشیما هم ایشالا فرصت بشه میزنم (بک لاگ شدیدا سنگینی دارم، ولی سوشیما رو بلاخره میرم تو کارش) و از اول رو اخرین درجه بازی میکنم، این کاری بوده که همیشه کردم...

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
من که بازی را پیشخرید کردم چقدر تاریخ سک سی هم داره ۳۰ اسفند قشنگ عید را با این و خزان عشق میکنم .
کلا خدا نکنه بازیسنتر نسبت به یه بازی ناشر یا استدیو چپ بیوفته نابودش میکنه .من که کلا با این سری همیشه حال کردم مطمئن هستم با اینم حال میکنم.
یاد ویلگارد بدبخت افتادم واقعا بازی خوبی بود ولی اینجا جرش دادن :D

من که بازی را پیشخرید کردم چقدر تاریخ سک سی هم داره ۳۰ اسفند قشنگ عید را با این و خزان عشق میکنم .
کلا خدا نکنه بازیسنتر نسبت به یه بازی ناشر یا استدیو چپ بیوفته نابودش میکنه .من که کلا با این سری همیشه حال کردم مطمئن هستم با اینم حال میکنم.
البته بهتره بگی دنیا جرش داد فقط مخصوص اینجا نیست چه ویلگارد و چه این بازی

• Like
Reactions: Scαrface and a2010
ویلگارد که حکم تیر داره تعریف کردنش. من شیک و قشنگ ۷۰ ساعتی ازش لذت بردم :D اینم با DLC که قراره بیاد و ساپورت همیشگی یوبیسافت ازش (بتل پس رایگانم داره تازه:-j) احتمالا بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ ساعت بشه ازت لذت برد.
غراشونم نگاه کن و لذت ببر:Dاینا از محتوای رایگانم ایراد میگیرن چون [یوبیسافت] ساختتش. حالا یه کمپانی دیگه لباس NPC رایگان تو بوق و کرنا اضافه میکرد به به و چه چه براه بود.

واقعاً مصیبت بزرگیه که کار یه نفر یا یه شرکت به جایی برسه که از هر چیزیش ایراد بگیرن و مسابقه بذارن برای کوبوندنش. :دی البته خود یوبیسافت هم بی‌تقصیر نبوده و به هر حال وضعیت رو به جایی رسونده که همه دنبال انتقاد ازش هستن، ولی یه جورایی این انتقادها حالت سورئال پیدا کرده!
مثلاً یکی دو روز پیش می‌دیدم که یه نفر توئیت زده بود که چرا وقتی کاراکتر وسط مزارع برنج می‌دوئه، با توجه به گِلی بودنِ اونجا سرعتش پایین نمیاد و با همون سرعت قبل حرکت می‌کنه!
یا همین هندونه که اگه توی بقیه بازی‌ها هم بگردیم، شاید صد برابر بدترش پیدا بشه. فیلم و سریال‌های ژاپنی که هیچی، بعید نیست حتی اگه یه نفر بخواد مستندی در مورد ژاپن فئودال درست کنه هم بره توی میدون میوه و تره‌بار و چند تا هندونه بخره و به طور مصنوعی به صحنه اضافه کنه که قشنگ‌تر بشه، ولی اینجا سریع مچ یوبیسافت رو می‌گیرن که چرا توی فصل بهار هندونه کاشتی! :دی
یا همچین توئیتی که کلی هم لایک می‌خوره:

1fa328_25sad3.jpg

از سر تا ته تصویر حس و حال ژاپن فئودال رو داره، ولی با Far Cry 6 مقایسه می‌شه و ملت هم می‌ریزن زیرش به یوبیسافت فحش می‌دن. حالا اگه همین تصویر برای فلان استودیوی محبوب بود، زیرش کلی قلب و شکلک‌های عاشقانه می‌ذاشتن! :دی
از این عکس های خوشگل تو هر بازی اوپن ورلد اشغالی میشه پیدا کرد مخصوصا زباله های یوبی سافتی. واقعا چطور میتونید با این سابقه خراب یوبی سافت بهش اطمینان کنید 😁 از گیم پلی بازی ویدیو زیاد هست قشنگ مشخصه همون راه کپی پیست قبل رو داره ادامه میده. از هر جهت بهش نگاه میکنی نوید یه بازی معمولی رو میده. کامبت، فیزیک، گیمپلی ،گرافیک، در بهترین حالت میشه بهشون گفت قابل قبول و بخور نمیر.پیش نمایش های بازی هم بزارید در کوزه‌ آبش رو بخورید 😁 تا ۴ تا منتقد درست حسابی و یوتوبر مورد اعتماد نقدش نکنن برام قابل باور نیست

ویلگارد که حکم تیر داره تعریف کردنش. من شیک و قشنگ ۷۰ ساعتی ازش لذت بردم :D اینم با DLC که قراره بیاد و ساپورت همیشگی یوبیسافت ازش (بتل پس رایگانم داره تازه:-j) احتمالا بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ ساعت بشه ازت لذت برد.
غراشونم نگاه کن و لذت ببر:Dاینا از محتوای رایگانم ایراد میگیرن چون [یوبیسافت] ساختتش. حالا یه کمپانی دیگه لباس NPC رایگان تو بوق و کرنا اضافه میکرد به به و چه چه براه بود.
چه عجب یکی دیگه هم مثل من پیدا شد از ویلگارد خوشش اومد من که تو تاپیکش چند باز ازش تعریف کردم به هر چی فکر کنی متهم شدم کم مونده بود بگن نفوذی بایور تو بازیسنتر هستم اینم مطمئنا خوشم میاد ‌.
میدونی مشکل اینجا اینه ۹۰ درصدی که از بازی بد میگن باور کن اصلا ۱ دقیقه هم بازیش نکردن فقط تحت تاثیر اخبار و حاشیه قرار میگیرن حداقل بازی کنید بیاد تحلیل کنید که به این دلایل از بازی خوشم نیومده

چه عجب یکی دیگه هم مثل من پیدا شد از ویلگارد خوشش اومد من که تو تاپیکش چند باز ازش تعریف کردم به هر چی فکر کنی متهم شدم کم مونده بود بگن نفوذی بایور تو بازیسنتر هستم اینم مطمئنا خوشم میاد ‌.
میدونی مشکل اینجا اینه ۹۰ درصدی که از بازی بد میگن باور کن اصلا ۱ دقیقه هم بازیش نکردن فقط تحت تاثیر اخبار و حاشیه قرار میگیرن حداقل بازی کنید بیاد تحلیل کنید که به این دلایل از بازی خوشم نیومده
اونجا هم یادمه گفتی دوست عزیز که بقیه بهت گیر می دن ولی اصلا کسی بهت گیر نداده بود
دوستان هم می تونن برن تاپیک ویلگارد ببینن

شما آزادی و می تونی از هر بازی لذت ببری و بیای از تعریف کنی کسی هم حق نداره بیاد بگه شما چرا خوشت اومده

برعکسشم هست شما هم نمی تونی به بقیه گیر بدی چرا خوشتون نمی یاد

این حرفت که میگی فقط بازی سنتر مشکل داره اشتباه هست تمام دنیا مشکل داشته برای همین فروشش افتضاح بوده و این بلا سر بایوور اومده

این بازی هم همین طوره

شما هم خوشت میاد و لذت می بری از این بازی نوش جان و بیا تعریف کن کسی هم حق نداره بهت گیر بده (البته کسی هم گیر نداده هیچوقت)

اون وظیفه منتقده که بیاد بازی رو تجربه کنه بعد تحلیل کنه. که هم بازی به رایگان در اختیارش قرار میگیره و هم اینکه بابت زمانی که میذاره پول میگیره.

ولی عموم مردم که باید باید اول هزینه کنن و بعد وقتشونو بدون هیچ درآمدی پای اون بازی بذارن میتونن از رو شات و پوستر و تریلر درمورد بازی نظر بدن.

درمورد شدوز حالا جدای این حرفا این مدت حرفی زده شده که نیاز به پلی تایم صد ساعته بازی داشته؟ میگن بازی حس تکرار گذشته رو میده که درسته. میگن سامورایی غیر ژاپنی ایجاد حاشیه کرده که بازم درسته. میگن نائویی هنوز اون حس کاراکتر اصلی رو ایجاد نکرده که درسته.

پلیری که قراره پول بده بازی رو بخره به هیچکس چیزی بدهکار نیست. اون ناشره که باید مشتری رو قانع کنه محصولش ارزش پول و زمان پلیر رو داره.

از این عکس های خوشگل تو هر بازی اوپن ورلد اشغالی میشه پیدا کرد مخصوصا زباله های یوبی سافتی. واقعا چطور میتونید با این سابقه خراب یوبی سافت بهش اطمینان کنید 😁 از گیم پلی بازی ویدیو زیاد هست قشنگ مشخصه همون راه کپی پیست قبل رو داره ادامه میده. از هر جهت بهش نگاه میکنی نوید یه بازی معمولی رو میده. کامبت، فیزیک، گیمپلی ،گرافیک، در بهترین حالت میشه بهشون گفت قابل قبول و بخور نمیر.پیش نمایش های بازی هم بزارید در کوزه‌ آبش رو بخورید 😁 تا ۴ تا منتقد درست حسابی و یوتوبر مورد اعتماد نقدش نکنن برام قابل باور نیست
بدبختی اینجاست که من سلیقه‌م داغونه و چند صد ساعت نشستم سه نسخه عظیم نسل قبل رو بازی کردم و همه تروفی‌هاشون رو گرفتم و کلی لذت بردم! :دی (از Mirage در حد اون‌ها خوشم نیومد)
این یکی هم اگه همون حال و هوا رو داشته باشه، احتمالاً باهاش حال می‌کنم و قرار نیست نظر منتقد و یوتیوبر روی لذت بردن یا نبردنم از بازی تأثیر بذاره. :دی

اون وظیفه منتقده که بیاد بازی رو تجربه کنه بعد تحلیل کنه. که هم بازی به رایگان در اختیارش قرار میگیره و هم اینکه بابت زمانی که میذاره پول میگیره.

ولی عموم مردم که باید باید اول هزینه کنن و بعد وقتشونو بدون هیچ درآمدی پای اون بازی بذارن میتونن از رو شات و پوستر و تریلر درمورد بازی نظر بدن.

درمورد شدوز حالا جدای این حرفا این مدت حرفی زده شده که نیاز به پلی تایم صد ساعته بازی داشته؟ میگن بازی حس تکرار گذشته رو میده که درسته. میگن سامورایی غیر ژاپنی ایجاد حاشیه کرده که بازم درسته. میگن نائویی هنوز اون حس کاراکتر اصلی رو ایجاد نکرده که درسته.

پلیری که قراره پول بده بازی رو بخره به هیچکس چیزی بدهکار نیست. اون ناشره که باید مشتری رو قانع کنه محصولش ارزش پول و زمان پلیر رو داره.
ببین اینجا من و چنتا از بچه های دیگه که بازی را انجام داده بودیم مثل یه منتقد اومدیم تجربمون را در اختیار بقیه قرار دادیم فکر کنم یکی از کسایی که تو همون تاپیک هم به من خرده گرفت شما بودی که منم گفتم اصلا دیگه در مورد بازی چیزی نمیگم که نگفتم هم دیگه.حالا بگذریم ویلگارد واقعا بازی خوبی بود همین تو بازیسنتر هم هر کس بازی کرده اکثرا از بازی خوب گفتن.
به نظرم شادوز هم بازی خوبی خواهد شد و فن های سری از جمله خودم را کاملا ارضا میکنه

بدبختی اینجاست که من سلیقه‌م داغونه و چند صد ساعت نشستم سه نسخه عظیم نسل قبل رو بازی کردم و همه تروفی‌هاشون رو گرفتم و کلی لذت بردم! :دی (از Mirage در حد اون‌ها خوشم نیومد)
این یکی هم اگه همون حال و هوا رو داشته باشه، احتمالاً باهاش حال می‌کنم و قرار نیست نظر منتقد و یوتیوبر روی لذت بردن یا نبردنم از بازی تأثیر بذاره. :دی

واقعا مساله داغون بودن سلیقه نیست..
تماما برمیگرده به توقع شخص از فعلِ بازی کردن!

من هیچوقت بازیهای سولزلایک بازی نمیکنم و شرمساری هم ندارم بابتش. معتقدم بیش از اندازه nerve-grinding هستن و در تضاد کامل با هدف من از نشستن پای گیم که چیل کردن و لذت بردن از جهان خلق شده (و البته با کمی چاشنی چالش) باشه.
بنابراین میشه حدس زد سری AC جزو مورد علاقه هام بوده باشه.
مهمترین معضلی که منو از نسخه های اخیر سری (و ایضا نسخه آخر فارکرای) زده کرد, npc های Dull, بی مغز و سرگردانه. تجربه یه جهان پویا و ایمرسیو, این روزا بدون npcهایی با رفتارهای باورپذیر چطور ممکنه..؟
در نهایت Shadows رو هم بازی خواهم کرد.. و احتمالا دائما حسرت میخورم که چقدر میتونست بهتر باشه!

ببین اینجا من و چنتا از بچه های دیگه که بازی را انجام داده بودیم مثل یه منتقد اومدیم تجربمون را در اختیار بقیه قرار دادیم فکر کنم یکی از کسایی که تو همون تاپیک هم به من خرده گرفت شما بودی که منم گفتم اصلا دیگه در مورد بازی چیزی نمیگم که نگفتم هم دیگه.حالا بگذریم ویلگارد واقعا بازی خوبی بود همین تو بازیسنتر هم هر کس بازی کرده اکثرا از بازی خوب گفتن.
به نظرم شادوز هم بازی خوبی خواهد شد و فن های سری از جمله خودم را کاملا ارضا میکنه
میگم که مثلا اگه کسی چیزی درمورد ویلگارد میگه حتی اگه بازیم نکرده باشه نمیشینه بحث جزئی فنی کنه که. مسائلی که خونده و دیده نظرشو درموردشون میگه. قطعا ویلگارد از نظر گیم پلی بازی بدی نبوده. منتها حالا جدای اون حاشیه ها که ایجاد شد، اگر کسی به گیم پلی ایراد میگیره بیشتر حرفشون اینه که اون چیزی که انتظار داشتن نبوده نسبت به شماره های قبل حتی اینکوزیشن.

در مورد تاپیک خودشم من واقعا بابت چیزی خرده نگرفتم اتفاقا گفتم هیچکس حق نداره کسیو که از بازی خوشش اومده رو مخاطب نقدش قرار بده فقط باید درمورد خود بازی صحبت کرد. الانم واقعا هرکی از شدوز خوشش اومده چه اشکالی داره؟ :D منم از خیلی بازیا خوشم میاد اسم بردن ازشون کفاره داره :D
ولی ازون طرفم بالاخره فروم گیمینگه همه هم دارن درمورد بازی حرف میزنن دیگه. هیتم یه بخشی از نظراته همیشه، نمیشه گفت هیشکی از چیزی بد نگه چون ما به خودمون میگیریم که.

در مورد رویکرد سری جدید اساسینز

به دنیای مصر باستان علاقه داری: اوریجین بزن
به دنیای یونان علاقه داری: اودیسه بزن
به دنیای وایکینگ ها و نورث علاقه داری: والهالا بزن
به دنیای بغداد علاقه داری: میراژ بزن
به دنیای ژاپن علاقه داری: شدوز بزن

حالا میدونم الان یکی میاد میگه میخوایم گیم بزنیم نه تاریخ ولی خب در مدیوم گیم هم بازی های به شدت سرگرم کننده و قابل احترامی هستند! (برعکس فارکرای 6 مثلا) من توی هیچ اثر سرگرمی من جمله فیلم و سریال و گیم نمیتونم اون تجربه ای که توی اوریجینز از مصر داشتم رو تجربه کنم.

من اگر یکی بازی رو تجربه کنه و خوشش نیاد کاملا بهش حق میدم ولی اگه بازی نکردی و هیت میدی قبول نمیکنم حرفت رو. خیلی ها رو دیدم دید خوبی نداشتن به بازی ولی توی تخفیف یه نسخه رو گرفتن و بازی کردن انقدر خوششون اومده که رفتن بقیه نسخه ها رو هم تجربه کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or