Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Assassins-creed-red.jpeg
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 15 نوامبر 2024 (25 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
من اصلا کاری به یوبی و اینا ندارم
ولی این جریان تبدیل شده به داستانی که یکی چندین بار کار اشتباه میکنه بعد همه علیه اش جبهه میگیرن حالا اگر اون یارو بیاد تغییر هم بکنه سر همون جبهه گرفتنه باز میزنن دهنش رو سرویس میکنن حتی با دری وری ترین روش های ممکنه

یوبی بد، اوکی ولی دیگه یه سری چیزها از حد خودش داره رد میشه
سر جریان این سامورایی سیاه پوست یه داستان هایی هست که واقعا نوبوناگا یه همچین کاری کرد تا بقیه رو مسخره کنه ( نوبوناگا اصلا محبوب نیست ! خیلی ادم خونریزی بوده )
حالا این که یوبی اومده این شخصیت رو بین این همه کاراکتر پیدا کرده باید دید زورچپون بوده یا واقعا خواستن چیزی رو بگن
یه کم از کول این بدبخت بیاید پایین
یوبی هم بره هیچی نمیشه ، اوضاع همینطوری خرکی میره جلو

این نوبوناگا محبوب نیست در ژاپن یکی از اون حرف هاست :D بزرگوار یکی از بزرگ ترین نوابغ نظامی ژاپن و دنیا بوده یک لیستی بود تعدادپیروزی های ژنرال های دنیا رو گذاشته بود با لیست جنگ هاشون جزو 10 های برتر بود
بعد خون ریز بوده کی نبوده ؟! الان اسکندر و سزار خون ریز نبودن یا همین کوروش . نوبوناگا در ژاپن خیلی محبوبه بازی ها و انیمه های زیادی هم ازش ساختن لطفا دیگه از این جور حرف ها نزنید

ضربه ای که من سر واچ داگز با اون تریلر خوردم توی این 34 سال از هیچکس نخورم ...

همه زندگیم شده بود اون تریلر گرفتم ایننننن بیاد من بازی کنم بعدش منو ببرن بندازن تو قبر ...

اما دیدین چیکار کرد باهامون ؟ چطور دلتون صاف میشه از یوبی :D

هر بازی این از ریشه های خودش دور میشه فحش میخوره.
اساسین بازی ای بود که توی نسخه ۲ و ۴ توی اوج بود و استاندارد های جدید و موفقی خلق کرد و شد الگو برای بقیه بازیا.

حالا این روزا علاوه بر اینکه استاندارد جدید خلق نمیکنه هیچ، توی پیاده کردن مکانیکای ابتدایی هم مونده.
جدا از همه اینا، یه سری ترند چرت و پرت هم چپونده توی بازی که خیلیا بدشون میاد.
پس حقشه فحش بخوره.

بعد الان اومده بتل پس هم گذاشته تو بازی. کاری ندارم که پولی یا رایگانه، ولی آخه بتل پس تو بازی سینگل پلیر؟
وقتی میگی بتل پس یعنی یه چیز استاندارد برای یه بازی سرویس محور. میخواست آیتم مفتی بده به ملت، میتونست این آیتما رو با Challenge یا به عنوان جایزه ماموریت فرعی قرار بده!

در آخرم اینکه اومدن یه سیاه پوست رو گذاشتن شخصیت اصلی بازی، که خودشون گفتن حتی اساسین هم نیست! واقعا جای تعجب داره.
اسم بازی اساسینه ولی تو با یکی که اساسین نیست بازی میکنی😁

بعد اینکه کاراکتر سیاه پوست گذاشتن هم جالبه. حالا به قول خودشون یارو بوده تو ژاپن. ماهم میگیم باشه بوده.
این کارشون مث این میمونه که یکی بخواد از اساطیر و چهره های تاثیرگزار ایران بازی بسازه، بعد احمدی نژاد رو انتخاب کنه!!! قطعا فحش میخوره.

آخرین ویرایش:
این نوبوناگا محبوب نیست در ژاپن یکی از اون حرف هاست :D بزرگوار یکی از بزرگ ترین نوابغ نظامی ژاپن و دنیا بوده یک لیستی بود تعدادپیروزی های ژنرال های دنیا رو گذاشته بود با لیست جنگ هاشون جزو 10 های برتر بود
بعد خون ریز بوده کی نبوده ؟! الان اسکندر و سزار خون ریز نبودن یا همین کوروش . نوبوناگا در ژاپن خیلی محبوبه بازی ها و انیمه های زیادی هم ازش ساختن لطفا دیگه از این جور حرف ها نزنید
از نوبوناگا بازی و انیمه زیاد ساختن (بهتر بگیم از اون دوران، نه از نوباناگا صرفا) ولی همیشه ( 99% مواقع) به عنوان شخصیت منفی ازش یاد میشه...
میخواد Ni Oh باشه، یا Basara ، یا Samurai Warriors ... یا هر جای دیگه ای...
اصلا لقبش شاه شیطانی بوده دیگه :دی

کار بزرگ زیاد کرده، ولی به شدت هم فحش خورش ملسه:دی حتی وقتی میان داستان رو از دید اون هم نشون میدن مثلا، ولی تهش به این میرسن که راه رو اشتباه رفته از یه جایی به بعد و شخصیت منفیی شده:دی
---

من مشکلم با این سیاه پوسته نیست... تو خود کارهای ژاپنی هم معمولا اسم و رسمی ازش هست

من بیشتر مشکلم اینه که این کاراکتر به درد این بازی نمیخوره (مثل اودیسه و والهالا :-" )...
حالا چه یاسوکه ، چه یه یارو ژاپنی...

و وقتی هیچوقت تو سری سراغ کاراکتر واقعی برای شخصیت اصلی نرفتن، ایندفعه هم نباید میرفتن، نهایتا یاسوکه رو توی اکسپنشن ها بهش میپرداختن...
خلاصه یوبی خیلی بیخود برای بازیش حاشیه درست کرد متاسفانه، بازیی که شاید اگر فقط همین یک مورد ازش حذف میشد ملت هزارتا گیر دیگه هم بهش نمیدادن و اصلا قربون صدقه همه چی هم میرفتن...

از نوبوناگا بازی و انیمه زیاد ساختن (بهتر بگیم از اون دوران، نه از نوباناگا صرفا) ولی همیشه ( 99% مواقع) به عنوان شخصیت منفی ازش یاد میشه...
میخواد Ni Oh باشه، یا Basara ، یا Samurai Warriors ... یا هر جای دیگه ای...
اصلا لقبش شاه شیطانی بوده دیگه :دی

کار بزرگ زیاد کرده، ولی به شدت هم فحش خورش ملسه:دی حتی وقتی میان داستان رو از دید اون هم نشون میدن مثلا، ولی تهش به این میرسن که راه رو اشتباه رفته از یه جایی به بعد و شخصیت منفیی شده:دی
---

من مشکلم با این سیاه پوسته نیست... تو خود کارهای ژاپنی هم معمولا اسم و رسمی ازش هست

من بیشتر مشکلم اینه که این کاراکتر به درد این بازی نمیخوره (مثل اودیسه و والهالا :-" )...
حالا چه یاسوکه ، چه یه یارو ژاپنی...

و وقتی هیچوقت تو سری سراغ کاراکتر واقعی برای شخصیت اصلی نرفتن، ایندفعه هم نباید میرفتن، نهایتا یاسوکه رو توی اکسپنشن ها بهش میپرداختن...
خلاصه یوبی خیلی بیخود برای بازیش حاشیه درست کرد متاسفانه، بازیی که شاید اگر فقط همین یک مورد ازش حذف میشد ملت هزارتا گیر دیگه هم بهش نمیدادن و اصلا قربون صدقه همه چی هم میرفتن...
1738153462149.png

1738153492236.png

1738153552302.png

احتمالا شما نوبوناگا رو با یکی دیگه شون اشتباه گرفتید
بله درسته خیلی متبحر بوده و این حرفا اما جنایات اش برای خودشون هم فجایع بزرگی حساب میشه

اون زمان که دایمیو و اربابان زیاد بودن بین اینا سه تاشون شروع میکنن رشد کردن، هیدیوشی شینگن و این نوبوناگا ( اگر اشتباه میکنم دوستان با منبع بگن من هم مطلع بشم )
جریان نوبوناگا که میگم خیلی وحشی طور بوده سر این بوده که راحت دست به کشتار غیرنظامی ها و اینجور‌‌ ادما میزده ، اگر اشتباه نکنم یه بار مردمی رو که به یه معبد روی یه تپه پناه برده بودن همه رو با تپه و معبد و غیره محاصره میکنه و اتیش میزنه
سر همین چیزها چندان درستکار و خوب شمرده نمیشه هر چند قدر و قدرتمند بوده باشه
تو همون NiOh 1 هم قشنگ نشون میداد دیگه، خوب بودن با قوی بودن فرق داره

احتمالا شما نوبوناگا رو با یکی دیگه شون اشتباه گرفتید
بله درسته خیلی متبحر بوده و این حرفا اما جنایات اش برای خودشون هم فجایع بزرگی حساب میشه

اون زمان که دایمیو و اربابان زیاد بودن بین اینا سه تاشون شروع میکنن رشد کردن، هیدیوشی شینگن و این نوبوناگا ( اگر اشتباه میکنم دوستان با منبع بگن من هم مطلع بشم )
جریان نوبوناگا که میگم خیلی وحشی طور بوده سر این بوده که راحت دست به کشتار غیرنظامی ها و اینجور‌‌ ادما میزده ، اگر اشتباه نکنم یه بار مردمی رو که به یه معبد روی یه تپه پناه برده بودن همه رو با تپه و معبد و غیره محاصره میکنه و اتیش میزنه
سر همین چیزها چندان درستکار و خوب شمرده نمیشه هر چند قدر و قدرتمند بوده باشه
تو همون NiOh 1 هم قشنگ نشون میداد دیگه، خوب بودن با قوی بودن فرق داره
باز دوباره زدید تو فاز آرمان خواهی و ... . توی ژاپن فئودال همه این طور بودن . تمام تاریخ همه این طور بودن هر کس و هر پادشاهی از هر جای دنیا شهری رو می گرفته مردم رو قتل و غارت و تجاوز می کرده
نوبوناگا بین مردم ژاپن محبوب و محترم هست دیگه نمی دونم تو چرا الان ناراحتی .

تاریخ مکتوبه و نظر ژاپنی ها نسبت به تاریخشون هست کسی شک دار بره برسی کنه من دیگه حوصله بحث ندارم

ضربه ای که من سر واچ داگز با اون تریلر خوردم توی این 34 سال از هیچکس نخورم ...

همه زندگیم شده بود اون تریلر گرفتم ایننننن بیاد من بازی کنم بعدش منو ببرن بندازن تو قبر ...

اما دیدین چیکار کرد باهامون ؟ چطور دلتون صاف میشه از یوبی :D
:D:D:D:D:D:D هنوز یوبی سافت به کیفیت اون تریلر نرسیده

• Like
Reactions: Hamid Payne
احسنت.
به مورد خیلی خوبی اشاره کردی.
یاسوکه خوراکش یه اکسپنشن مثل Mirage بود.
تازه همه تحسینش هم میکردن که به این مورد پرداخته و از دیدش دور نمونده.

بازی باید یه شخصیت ژاپنی جذاب مرد یا زن میداشت. (منظورم جذابیت ظاهری نیست)
اون رو نداره که هیچ حتی نایومی هم به اون حدی جذابیت شخصیتی نداره که کار رو بتونه در بیاره.

این نسخه ای که الان هست انگاری بعد از اینهمه سال که درخواست یه AC تو ژاپن رو داشتیم برآورده شده ولی در نقش یه مسافر میریم به ژاپن و باهاش خداحافظی میکنیم!

حالا باید امید داشت که آیا یوبی به این مورد فکر کرده و مثل Mirage اکسپنشنی با محوریت یه شخصیت مرد ژاپنی رو تو برنامش داره یا نه؟
اینکه اکسپنشنه یا بازی کاملی ازش میخواد بده بیرون.

چون در غیر اینصورت مطمئنا تا سالها دوباره به ژاپن برنمیگردیم و فرصتیه که کاملا از دست رفته.(تازه اگه ubi همچنان سرپا بمونه)

من راستش با Fujibayashi Naoe اوکیم..
کاش فراتر از اینکه خودت انتخاب کنی اغلب میشن هارو با کدوم کرکتر بری, یه گزینه میذاشتن که با تیک زدنش یاسوکه کلا حذف بشه از بازی و داستانش! :D
نمیدونم چه اصراری بود بازی Stealth و heavy tank combat (!) رو در کنار هم داشته باشه! یه AC تر و تمیز و ظریف, متکی بر مخفی کاری مگه چش بود؟
چون طبق چیزی که دیدم مخفی کاری رو هم خوب و باجزییات درآوردن..

به نظرم تنها کار درستی که کردن ( که کاملا مشخصه بعد از فحش هایی که خوردن انجام دادن) اینه کل بازی رو میشه با Naoe بازی کرد و اصلا سوئيچ نکرد، ولی خب باز تو کات سین ها جناب آقای ایمرشن بگ* بده اعظم وارد صحنه میشه.~X( در هر صورت بازی به شدت متوسط میزنه و فقط میتونیم امیدوار باشیم بعد این دیگه نخاله های استدیو رو اخراج کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or