مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود
وقت بخیر
کیبورد مناسب تایپ کردن، سبک اما نه خیلی کوچیک.
چی پیشنهاد میدید؟
در حد 1 تومن.

اگر ماوس و کیبورد منظورتون باشه که مدل بی سیم Logitech MK240/270 مناسب هستن.
اگر کیبورد تکی مدنظر باشه که Logitech K580 مناسب هست.
کیبورد ارزونتر از این اصولا برای کار جدی ارزش خرید نداره، کیفیت در رده قیمتی پایینتر وجود نداره.

درود
وقت بخیر
کیبورد مناسب تایپ کردن، سبک اما نه خیلی کوچیک.
چی پیشنهاد میدید؟
در حد 1 تومن.
باید به فکر کیبورد مکانیکی با سوئیچ آبی یا قهوه‌ای باشید که با این بودجه چیزی خرید
به طور مثال رددراگون K552 هست که حدود 2.5 قیمتشه

• Like
Reactions: Alkazar
اگر ماوس و کیبورد منظورتون باشه که مدل بی سیم Logitech MK240/270 مناسب هستن.
اگر کیبورد تکی مدنظر باشه که Logitech K580 مناسب هست.
کیبورد ارزونتر از این اصولا برای کار جدی ارزش خرید نداره، کیفیت در رده قیمتی پایینتر وجود نداره.
باید به فکر کیبورد مکانیکی با سوئیچ آبی یا قهوه‌ای باشید که با این بودجه چیزی خرید
به طور مثال رددراگون K552 هست که حدود 2.5 قیمتشه
سپاس‌گزارم برای راهنمایی‌ها.

درود یکی از دوستانم قصد جمع کردن یک سیستم با بودجه نهایت ۹۰m داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
(فقط کیس رو میخواد، مانیتور و وسایل جانبی داره)

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12600KCPU
دو میلیون و ۸۵۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
ده میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS PRIME B760-PlusMotherboard
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
سی و نه میلیون و ۲۵۰ هزار تومانASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6VGA
سه میلیون و ۸۷۰ هزار تومانWD Blue SN570 1TBSSD-2
شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 EVO 1TBSSD
نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS PRIME 850W GOLDPower
پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
نود و نه میلیون و ۹۷۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12600KCPU
دو میلیون و ۸۵۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
ده میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS PRIME B760-PlusMotherboard
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
سی و نه میلیون و ۲۵۰ هزار تومانASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6VGA
سه میلیون و ۸۷۰ هزار تومانWD Blue SN570 1TBSSD-2
شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 EVO 1TBSSD
پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
نود و نه میلیون و ۹۷۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---
این دوستمون گفته بود بهم ۸۰-۹۰ من گفتم ۹۰ شما رفتی رو ۹۹ :D
اگه زحمتی نیست تو بازه ۸۰-۹۰ باشه، خیلی ممنون

سلام وقت بخیر
یه سیستم مناسب رندرگیری معماری با بودجه ۱۲۰ میلیون (مانیتور هم شامل این بودجه باشه) معرفی می‌کنید لطفا

قیمتمدلنام قطعه
سی و چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانAMD Ryzen 9 9900XCPU
هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومانDEEPCOOL LS720 360 ARGBCOOLING
بیست و دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS PRIME X670E PRO WI-FI AM5Motherboard
نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
پانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS DUAL GeForce RTX3050 OC 8GBVGA
هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 1TB M.2SSD
هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G7Case
صد و پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

در حالت عادی یه هارد WD RED Plus هم برای سیستم رندر و معماری اضافه میشه که به خاطر محدودیت بودجه شما حذف شد و میتونید از هارد اکسترنال هم با سرعت کمتر استفاده کنید.
یه مانیتور 24 ایچ سامسونگ جعبه خاکی با قیمت حدود 8 تومن برای کار شما به قیمت بالا اضافه میشه.

این دوستمون گفته بود بهم ۸۰-۹۰ من گفتم ۹۰ شما رفتی رو ۹۹ :D
اگه زحمتی نیست تو بازه ۸۰-۹۰ باشه، خیلی ممنون

این که بازه قیمت رو بعضی مواقع بنا به ضرورت کمی افزایش یا کاهش میدم علت داره، علتش هم اینه که ممکنه بخاطر 5 یا 10 تومن توازن کلی سیستم یا راندمانش به طرز محسوسی افت کنه و ترجیح داده میشه که روی خرید سیستم قویتر با راندمان بهتر تاکید بشه.
اینجوری نیست که هر وقت خواستیم از هر قطعه ای بشه 1 یا دو میلیون کم کرد تا با بودجه کلی فیت بشه، وگرنه میشد کارت گرافیک 16 گیگی رو تبدیل به 8 گیگی کنم و کلی از کارایی و راندمانش کم بشه و راحت با بودجه شما هم مچ بشه، اما ترجیحم این نبود.
از سیستم معرفی شده به شما با توجه به بودجه فقط میشه SSD-2 رو حذف کرد که سه میلیون و ۸۷۰ هزار تومان ارزونتر میشه و بجز اون تغییر هیچ قطعه ای توصیه نمیشه. دیگه تصمیمش با شماست.

قیمتمدلنام قطعه
سی و چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانAMD Ryzen 9 9900XCPU
هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومانDEEPCOOL LS720 360 ARGBCOOLING
بیست و دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS PRIME X670E PRO WI-FI AM5Motherboard
نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
پانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS DUAL GeForce RTX3050 OC 8GBVGA
هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 1TB M.2SSD
هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G7Case
صد و پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

در حالت عادی یه هارد WD RED Plus هم برای سیستم رندر و معماری اضافه میشه که به خاطر محدودیت بودجه شما حذف شد و میتونید از هارد اکسترنال هم با سرعت کمتر استفاده کنید.
یه مانیتور 24 ایچ سامسونگ جعبه خاکی با قیمت حدود 8 تومن برای کار شما به قیمت بالا اضافه میشه.

این که بازه قیمت رو بعضی مواقع بنا به ضرورت کمی افزایش یا کاهش میدم علت داره، علتش هم اینه که ممکنه بخاطر 5 یا 10 تومن توازن کلی سیستم یا راندمانش به طرز محسوسی افت کنه و ترجیح داده میشه که روی خرید سیستم قویتر با راندمان بهتر تاکید بشه.
اینجوری نیست که هر وقت خواستیم از هر قطعه ای بشه 1 یا دو میلیون کم کرد تا با بودجه کلی فیت بشه، وگرنه میشد کارت گرافیک 16 گیگی رو تبدیل به 8 گیگی کنم و کلی از کارایی و راندمانش کم بشه و راحت با بودجه شما هم مچ بشه، اما ترجیحم این نبود.
از سیستم معرفی شده به شما با توجه به بودجه فقط میشه SSD-2 رو حذف کرد که سه میلیون و ۸۷۰ هزار تومان ارزونتر میشه و بجز اون تغییر هیچ قطعه ای توصیه نمیشه. دیگه تصمیمش با شماست.

ممنون. تو این بازه قیمتی آیا لپتاب مناسب اینکار هم پیدا میشه؟

جسارتا چون شغلم اینه فقط میخوام توصیه کنم برای رندر اصلا و ابدا سراغ لپ تاپ نرو.فرضا 100 میلیون بودجه داشته باشی اگه دسکتاپی با قدرت 10 بخری با همون پول لپ تاپی با قدرت 6 داری.اینم در نظر بگیر رندر چه فشار و گرمایی به لپ تاپ میاره که عمرش رو کم میکنه ولی دسکتاپ رو 1 روز بذار کامل رندر بگیره بازم چیزیش نمیشه.

حتی اگه زیاد جا به جا میشی هم باز کیس ببند و بزن زیر بغل و ببرش بیرون ولی لپ تاپ برای رندر نگیر که پشیمون میشی.

جسارتا چون شغلم اینه فقط میخوام توصیه کنم برای رندر اصلا و ابدا سراغ لپ تاپ نرو.فرضا 100 میلیون بودجه داشته باشی اگه دسکتاپی با قدرت 10 بخری با همون پول لپ تاپی با قدرت 6 داری.اینم در نظر بگیر رندر چه فشار و گرمایی به لپ تاپ میاره که عمرش رو کم میکنه ولی دسکتاپ رو 1 روز بذار کامل رندر بگیره بازم چیزیش نمیشه.

حتی اگه زیاد جا به جا میشی هم باز کیس ببند و بزن زیر بغل و ببرش بیرون ولی لپ تاپ برای رندر نگیر که پشیمون میشی.

ممنون. شما از چه نرم افزاری استفاده می کنید. من اینو برای یه نفر می‌خوام. سیستم پیشنهادی آقا فرشید سی پی یو محوره برای نرم افزار Revit خوبه. برای نرم افزار لومیون که جی پی یو محوره گویا باید جی پی یو قوی هم ببندیم. چون از جفتش استفاده داره.

الان به این نتیجه رسیدیم این سیستم پیشنهادی آقا فرشید رو با یه گرافیک 4070 بگیریم. از بودجه میژنه بالا ولی گویا مجبوره

ممنون. شما از چه نرم افزاری استفاده می کنید. من اینو برای یه نفر می‌خوام. سیستم پیشنهادی آقا فرشید سی پی یو محوره برای نرم افزار Revit خوبه. برای نرم افزار لومیون که جی پی یو محوره گویا باید جی پی یو قوی هم ببندیم. چون از جفتش استفاده داره.

الان به این نتیجه رسیدیم این سیستم پیشنهادی آقا فرشید رو با یه گرافیک 4070 بگیریم. از بودجه میژنه بالا ولی گویا مجبوره
من اشتراک ردشیفت دارم که کاملا با جی پی یو هست...کلا دیگه رندر با سی پی یو منسوخ داره میشه.حتی تو نرم افزاری مثل c4d اکثر محاسبات مثل شبیه سازها هم با جی پی یو هست.

برای رندر هم اصلا و ابدا سراغ گرافیک amd نرو چون تقریبا رو اکثر موتورهای رندر ساپورت خوبی ندارن.زیر 12 گیگ وی رم هم نگیر

همونطور که بالاتر دوستمون گفت لپ تاپ ماهیتا برای رندر مناسب نیست و فقط برای دمو دادن و انتقال پروژه کاربری قابل قبول داره.
از نظر راندمان هم لپ تاپ در بازه قیمتی مشابه فقط در حد 50 تا 70 درصد از توان سیستم دسکتاپی رو در بهترین حالت فرآهم میکنه.

برای اپلیکیشن های گرافیک محور هم کارت گرافیک RTX 4060 Ti 16GB یا 4070 توصیه میشه. اما نمیشد پردازنده رو پایینتر از این در نظر گرفت، وگرنه گلوگاه میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or