خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تشکر از گاگول های ردموند، نسل بعد دیگه اول نسل بین دو راهی نمیمونم به خاطر چندتا بازی مثل doom و forza و... یه راست میریم PS6 :D من دنیای ایده آلم که هیچ وقت نمیرسه اینه که اون چندتا ای پی ناز نینتندو هم بیاد رو PS خلاص شیم.

الان من موندم با یه لایبرری روی ایکس باکس بلااستفاده:D کاش حداقل همه بازیاش play anywhere رو ساپورت میکرد روی پی سی میداشتیم...

من فقط منتظر گیرز تریلوژی هستم8->

گیرز یک با اون اتمسفر خفن و سیک، موسیقی های فوق العاده، گیم پلی دیوانه وار و سرعتی روی پلی فایو با دوال سنس چه شود.

گیرز دو هم که خفن ترین شوتر سوم شخص تاریخه. اون کات سین اولیه و سخنرانی پرسکات، با اون موزیک حماسی.

چه عشقی بکنیم ۲۰۲۵

من فقط منتظر گیرز تریلوژی هستم8->

گیرز یک با اون اتمسفر خفن و سیک، موسیقی های فوق العاده، گیم پلی دیوانه وار و سرعتی روی پلی فایو با دوال سنس چه شود.

گیرز دو هم که خفن ترین شوتر سوم شخص تاریخه. اون کات سین اولیه و سخنرانی پرسکات، با اون موزیک حماسی.

چه عشقی بکنیم ۲۰۲۵
THE HYPE IS UNREAL 🔥
gears collection.jpeg

هر چقدر آدم فکر میکنه ابعاد خریدهای اسپنسر دارکتر میشه. ترامپ مبلغ ۵۰۰ میلیارد دلار پول اختصاص داده برای توسعه هوش مصنوعی. بعد اسپنسر و رفقاش یک پنچم پول دولت آمریکا رو خرید استودیو کردن که این اخبار فروش کنسول هست. اینکه چه فشاری روی اسپنسر و رفقاش هست واقعا غیر قابل تصوره ولی شاید دلیل لاغر شدن اسپنسر هم همینه

این شایعه گیرز کالکشن چقدر جدیه؟البته اومدنش رو ps5 نمیگم منتشر شدنشو رو میگم
بخاطر PS5ه که جدیه! مایکروسافت باید لایبرری پلی استیشن رو از عناوین خودش کامل کنه که برای گیرز E_DAY بتونه روی لیدپلتفرم (PS) مارکتینگ درخوری داشته باشه :D

این شایعه گیرز کالکشن چقدر جدیه؟البته اومدنش رو ps5 نمیگم منتشر شدنشو رو میگم
تقریبا همه اینسایدر ها، تام هندرسون و نیت و eXtas1s و حتی جز به ریمستر یا کالکشن اشاره کردن، فقط جز گفته بود 1 پورت میشه، که نیت میگه اطلاعات ناقص بهش دادن:

Screenshot 2025-02-01 at 9.38.13 PM.png

مایکروسافت دار و ندارش رو پورت میکنه، تنها چیزی که فعلا مشخص نیست اینه که قراره day 1 باشن یا انحصاری زمانی کوتاه مثل Indiana، فقط به خاطر کمبود وقت برای پورت کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or