خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مایکروسافت یک تیر دو نشون کرد. با خودشون فکر کردن گفتن با این وضعیت هر نسل ۴۰ تا ۵۰ میلیون کنسول میفروشن. که نصف سونی هم نمیشه تو طول نسل پس اومدن با فکر کردن به اینکه بازیهاشون رو روی کنسول سونی با تاخیر یا چه روز اول بیارن که بتونن درآمدزایی خوبی کنن از اونور کسایی که اکس باکس دارن هم میتونن از طریق گیم پس انحصاری ها رو روز اول با هزینه بسیار ناچیز بازی کنن و علتی داشته باشند برای خرید اکس باکس. اینجوری ماکرو می‌تونه از فروش بازیها رو کنسول رقیب درآمد خوبی کسب کنه و بتونه بازیهای بیشتری تولید کنه و باعث رشد گیم پس بشه و دلیلی برای خرید اکس باکس. در اصل اینجوری شد که اگه کسی میخواد انحصاری ها رو روز اول و با هزینه بسیار ناچیز بازی کنه و به همراه اونا هم به کلکسیونی از بازیها دسترسی داشته باشه هنوز اکس باکس بهترین انتخابه براش. ولی اگه گیم پس رو بتونه به هر دلیلی به پلی استیشن بیاره دیگه به هیچ عنوان کسی دلیلی برای خریدن اکس باکس نداره و رسماً تعطیل میشه.من اینجوری رو خیلی بیشتر میپسندم که با آوردن بازیهای به پلی استیشن باعث جلوگیری از بین رفتن اکس باکس بشه تا اینکه کلا تعطیل بشه( چون من فقط تنها به خاطر گیرز و halo در کنار PS اکس باکس میگیرم و اصلا دوست ندارم این دو آیپی از بین بره)

یه دعایی بود خیلی ها میکردن قدیما ، و شروعش هم از زمان Ps3 و 360 بود که خیلی ها دو کنسوله شدن ، «کاش یه کنسول بود که همه چی روش میومد». خب برآورده شد :D
خیلی جالبه این تاریخ پلی استیشن ، هرکی جلو راهش به عنوان پلتفروم هولدر و رقیب بود رو از بازار محو کرد و بازی هاش رو آورد زیر چتر خودش و هی بزرگ تر شد.
سگا آتاری و ... قربانی جدید هم مایکرو با اون پول بی انتهاش.(نینتندو هم که اصلا رقیب نیست بازارش چیز دیگه ایه)

حالا اصلا متوجه شدین که دیگه سونی نیازی نداره پول خرج کنه و بازیی رو انحصاری کنه؟
چون عملا مایکرو دست ها رو بالا برده و رقابت انحصاری رو بی خیال شده.از این به بعد هرکی هرچی می سازه بای دیفالت اول برای پلی استیشن میسازه ، اون گوشه کنارم شاید برای نینتندو و اکس باکس پورت شد.
(البته اگر در آینده کنسول اکس باکسی باشه)

دقیقا کدوم ایکس باکس؟! چون هر صفحه نمایشی رسما ایکس باکسه، اگه کنسول برای مایکروسافت گیمینگ معنائومفهوم داشت خودش رهاش نمی کرد

دقیقا نکته همینه، به گفته مایکروسافت الان PS5 خودش Xbox ـه، در نتیجه سونی نه تنها بازی هاش رو برای Xbox هم میده که اصلا انحصاری ایشون هم کرده. مثلا Ghost of Yotei امسال به صورت انحصاری برای Xbox میاد که البته این Xbox مدل PS5 ـه و یه سری Xbox دیگه مثل تلوزیون یا نمایشگر رو یخچال نیست.

پ.ن: من قبلا گفتم مایکروسافت با همین فرمون بره جلو چند وقت دیگه آمار فروش PS5 رو میزاره رو فروش کنسول هاش پزشو به خودمون میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or