اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
مشکل رو فکر کنم خودم پیدا کردم و واقعا هم عجیب بودبعد از نصب این درایور جدید اون بازیا که هم dlss و هم framegeneration رو روی latest توی انویدیا اپ ساپورت میکنن مثل hell blade 2 و dragon age veilguard اینارو که اجرا میکنم بعد چند دقیقه کل سیستم کرش میکنه و سیستم ریست میشه کسی این مشکلو داره؟
انگار مشکل از اون frame generation روی latest میزارم کل گرافیک و سیستم کرش میکنه
حتی توی cyberpunk هم که dlss transformer مثل بنز داشت کار میکردن این framegen رو میزارم روی latest کرش میکنه
دست انویدیا درد نکنه اینجور که بوش میاد یه درایور داد زد ترکوند مارو
میتونی توی بایوس کلا کارت گرافیک آنبورد رو غیر فعال کنی که مشکلات اینجوری رو تجربه نکنیمشکل رو فکر کنم خودم پیدا کردم و واقعا هم عجیب بود
انگار یه سری از بازیا جای اینکه از گرافیک خودم استفاده کنن میرفتن از گرافیک انبرد سی پی یو استفاده میکردن
رفتم از توی device manager و درایور گرافیکی که روی سی پیو هست رو به کل uninstall کردم مشکل حل شد اگه کسی به این مشکل خورد راه حلش اینه
برنامه dlss swapper فایلای بازی رو عوض میکنه و اگه مثلا بازی آنلاین باشه، ممکنه بخاطر عوض کردن فایل، آنتی چیت گیر بده!برای استفاده از جدیدترین DLSS برنامه Dlss-Swapper دانلود و بازی خودتون اپدیت کنید
Release v1.1.3.1 · beeradmoore/dlss-swapper
View attachment 365778
بعد از تنظیمات NVIDIA App گزینه DLSS Override - Model Presets
View attachment 365775
بعدی هم DLSS Override - Super Resolution بین کیفیت بهتر یا فریم بیشتر بسته به کارت گرافیک که دارید انتخاب کنید
View attachment 365777
K به نظرم از هر جهتی بهترهpreset j از k یکم شفاف تره یه بار هم اونو تست کن
انویدیا در این زمینه صاحب سبکه ، اوایل عرضه سری 40 ، 3090 حتی از 4070ti هم قدرتش بیشتر بود ، الان به لطف درایور های جدید 4070s از 3090 قدرتمندتره
اینم جزو همون افسانه های ساختگیه، بارها افراد مستقل تست کردن این قضیه رو، همین الانم یه نفر کارت سری 3000 داشته باشه خودش می تونه این مسئله رو تست کنهواقعا انویدیا با درایور جدید کارتهای قدیمی رو تضعیف میکنه؟
دقیقا.اینم جزو همون افسانه های ساختگیه، بارها افراد مستقل تست کردن این قضیه رو، همین الانم یه نفر کارت سری 3000 داشته باشه خودش می تونه این مسئله رو تست کنه
اینکه اختلاف بیشتر میشه می تونه به این دلیل باشه که با اومدن کارتای جدید، انویدیا تمرکز بهینه سازی درایورو میذاره برای نسل جدید و کارتای قدیمی ترو احتمالا رها میکنه و اختلاف به مرور زیاد میشه
کلا این حرکت خیلی هم تابلو و راحتم قابل اثباته، آمریکام مث ایران بی درو پیکر نیست مثل آب خوردن میشه این مواردو اثبات و دادگاهی کرد و از شرکت خسارت سنگین گرفت، کلیم آدم بیکار هست سرش درد میکنه برای این کارا
کما اینکه روی اون وی رم gtx970 این داستان پیش اومد و آخرش انویدیا خسارت داد
اپلم اون حرکتی که زد آخرش دهنشو سرویس کردن و ناچار شد خداتومن خسارت بده
قانون و حمایت از حقوق مصرف کننده که باشه هیچ وقت نمیشه ازین حرکات زد و از قسر در رفت!