کشف توئیتهای اسلام ستیزانه و نژاد پرستی بازیگر ترنس فیلم Emilia Pérez ، این فیلم را به چالشی غیرممکن انداخت و به احتمال زیاد شانس این فیلم در اسکار را به صفر خواهد رساند.شرایط عینِ اسکار 2002/2003 هست؛ یا بروتالیست میبره یا امیلیا پرز؛ امیلیا پرز همون شیکاگوی اون سال هست؛ شیکاگو اسکار بهترین فیلم سال رو برد؛ همونموقع میگفتن که باید درِ اسکار رو گِل بگیرن؛ اما چه شد؟ سال بعدش Return of the King یازدهتا اسکار گرفت و همه برگشتند و گفتند اسکار به دوران پرایمش بازگشته؛ پس اسکار همیشه اسکار میمونه و پوینت مثبتی تلقی میشه!
پ.ن: انورا Best Picture ببره به @SiminSecret و بقیه شیرینی میدم.![]()
![]()
![]()
من در جریان حواشی امیلیا پرز نیستم و اصلا نمیدونم درمورد چی هستچند نفرتون فیلم Emilia Perez را دیدید (حقیقتش رو بگید)؟ اگر دیدید و دارید نقد میکنید که هیچ؛ اما اگر ندیدید و تحت تأثیر جو قرار گرفتهاید و نمیخواهید از بقیه عقب بیوفتید، پس فرقی با اون فراستی ندارید که میگه «ندیده فیلم نقد میکنم؛ ب*رز دارید جلوم وایستید»!![]()
![]()
متاسفانه دیدمشچند نفرتون فیلم Emilia Perez را دیدید (حقیقتش رو بگید)؟ اگر دیدید و دارید نقد میکنید که هیچ؛ اما اگر ندیدید و تحت تأثیر جو قرار گرفتهاید و نمیخواهید از بقیه عقب بیوفتید، پس فرقی با اون فراستی ندارید که میگه «ندیده فیلم نقد میکنم؛ ب*رز دارید جلوم وایستید»!![]()
![]()
من یک اعترافی بکنم
اصل اسلشره لاکردارمن یک اعترافی بکنم
شماره سوم فیلم رو تو اتاق ساعت 1 شب تنها تو تاریکی گفتم بشینم ببینم فیلمها که دیگه ترسناک نیستنداما اینو نشستم دیدم اصلا از خشونت و کاراکتر سمی که داشت اون شب فقط کابوس دیدم! از طرفی هم اینقدر آماتور انگار فیلم و بازیگران بازی میکردن میخندیدی ولی درحین خنده یک شوک عجیبی به آدم میداد
من دو قسمت اول رو دیدم ولی قسمت سوم رو تا الان جرات کردم برم سمتش. یعنی واقعا کشش ندارم دیگهمن یک اعترافی بکنم
شماره سوم فیلم رو تو اتاق ساعت 1 شب تنها تو تاریکی گفتم بشینم ببینم فیلمها که دیگه ترسناک نیستنداما اینو نشستم دیدم اصلا از خشونت و کاراکتر سمی که داشت اون شب فقط کابوس دیدم! از طرفی هم اینقدر آماتور انگار فیلم و بازیگران بازی میکردن میخندیدی ولی درحین خنده یک شوک عجیبی به آدم میداد