Starfield
استارفیلد هم بعد از ۱۰۰ ساعت تموم شد و تقریبا ۹۰ درصد محتوای مهم بازی به جز یکی از فکشن هارو دیدم و باید بگم از تک تک لحظاتی که براش گذاشتم راضیم به جز ۱۵ ساعت اول
ببینید استارفیلد بر خلاف اسکاریم و فالاوت شروع هیجان انگیزی نداره ! قبلاً درباره این مورد تو تاپیک بازی گفتم بنابراین بیشتر از این اشاره نمیکنم فقط اینو بگم که استارفیلد ۱۰ ۱۵ ساعت اولش خصوصا برای کسایی که فالاوت و اسکایریم رو بازی نکردن اصلا جذاب نیست
خیلی از دوستان با مین کوست بازی مشکل داشتن و من برخلاف اون دسته از دوستان از مین کوست بازی شدیدا لذت بردم و به نظرم داستان خیلی خوبیو روایت میکنه و پیچش ها و سوالات قشنگیو تو ذهن پلیر ایجاد میکنه ، داستان اصلی برای من به شخصه جدید بود و خیلی جاها پشمام رو میریخت
گرافیک و انیمیشن کاملا نسبت به بازی های قبلی بستدا پیشرفت داشته و این کاملا مشهوده ! ( شاید بهترین فیزیکی که دیدم رو کریشین اینجا خلج کرده ) انتظار گرافیک rd2 داشتن از این بازی مشکل سازنده نیست مشکل پلیره .
البته بازی مشکلات افت فریم زیاد داره خصوصا روی سریز اس و روی حالت کوالیتی در شهر های شلوغ مثل نیو آتلانتیس و اکیلا سیتی
لودینگ ها هم درسته خیلی زیادن اما هم خیلی کوتاهن هم خیلی زود بهشون عادت میکنید
تنوع اسلحه ، لباس و ... هم مثل همیشه عالی
ساید کوست ها و فکشن کوست ها جذابن و هنر بتسدا و تاد هاوارد مثل همیشه خودشو نشون میده
دنیا سازی خوبه اما به خوبی اسکایریم و فالاوت نیست !
خیلی چیزای دیگه هست که میشه دربارش صحبت کرد اما از حوصله خارجه ، خودم به شخصه استارفیلدو خیلی دوست داشتم و الانم میخوام وقت بیشتری براش بزارم و dlc رو برم ، امیدوارم همه بهش یه فرصت دیگه بدن و حداقل ۲۵ ساعت به بازی فرصت بدن xd
9/10