Last edited by a moderator:
این که قدرت دست بخش اروپایی و آمریکایی بوده و حالا با انتساب یه مدیر ژاپنی به ژاپن بازگشته رو من اصلأ قبول ندارم. SIE تابع سونی هست و مدیران ارشد این بخش مرتب به ژاپن سفر میکردند و ژاپنی بلد بودند. اینو میشه در آگهی های استخدامی سمت های رده بالا هم دید که آشنایی به زبان ژاپنی از خواسته های کارفرما هست.اصلا اینطور نیست.
سونی این چند وقت شرایط خوبی نداشته، ضررهای هنگفت زیادی داده (بخاطر کنسل شدن دو جین بازی لایو سرویس)، خیلی از نیروهاش یا از استدیوها رفتن یا مجبور شدن بخاطر کنسل شدن بازی ها اخراجشون کنه، و درسته ظاهر قضیه اوکیه اما به وضوح اون پشت دعواهای زیادی وجود داره. به همین علت هم جیمبو و یه سری مدیر رو درجا اخراج کردن و البته درسته بخاطر حفظ پرستیژ جیمبو بازنست شد ولی این یعنی محترمانه بهش گفتن برو بیرون.
ادامه دار شدن کنسلی بازی های لایو سرویس سونی و به دنبال اون تنزل مقام هرمن هالست یه تغییر ظاهری نیست، یعنی سونی تغییر رویه داده. و این یعنی کم شدن قدرت بخش اروپایی سونی، چون کلا از زمان تغییرات بخش سونی اینتراکتیو و ریبرند شدنش عملا از قدرت بخش آمریکا و ژاپن کاسته شد و آدم های اروپایی سونی امدن کنترل همه چیزو گرفتن دستشون. از جمله جیمبو و همین هرمن هالست. حالا ظاهرا سونی داره ریست فکتوری میشه. حالا اینکه تز این آدم های جدید چیه معلوم نیست، قطعا به طور کامل از لایو سرویس ها هم نمیکشن بیرون و کماکان بازی های این مدلی میسازن، ولی فکر میکنم یه مقدار برگردن به چیزی که بودن. چون قبلا هم گفته شده بود دعوا بین سونی ژاپن با بخش غربی سر میزان بها دادن به خواست پلیرهاست و ژآپنی ها بیشتر میخوان عوض رسانه ها دل فن هارو بدست بیارن. از ترندهای روز هم خیلی خوششون نمیاد.
البته در کل قرار نیست فرق آنچنان مشهودی تو روندی سونی و پلی استیشن دیده بشه، چون نفر اول هستن و با همین فرمون میرن جلو، اما یحتمل مدل سرمایه گزاری ها تغییر میکنه. چه در خصوص خرید استدیو یا تاسیس یه استدیو تازه و چه در ساخت بازی های جدید.
اتفاقا تمام مشکلاتی که امروز پلی استیشن باهاش درگیره و مائم ضربشو خوردیم دقیقا به خاطر همین تفکر اشتباه شان لیدن بود که اون زمانی که تمام کمپانی ها به صورت آهسته و پیوسته سراغ عناوین لایو سرویس رفتن سونی با وجود اینکه پول خیلی خوبی داشت درمیاورد نه به فکر ساخت یه لایو سرویس افتاد نه حتی 4 تا استدیو درست حسابی خریدن براش. کلی استدیو رو به رشد آینده دار رو از دست دادن که الان باید چندین برابر براشون پول بدن.شاون لیدن هم با تمام مخالفت هایی که باهاش شد توی ایونت ها که میومد روی تیشرتش با عناوین نوستالژی طور همیشه می گفت ما عاشق عناوین سینگل پلیر هستیم و مسیر مشخص شده رو پررنگ می کرد
شاید این سیاستای نادلا از نظر مالی موفق باشن ولی من شخصا باهاشون اوکی نیستم
فروش ضعیفش باعث شده، توی صنعت اگه سودآور نباشی، ولو با تصمیمات تخمه ای بالا دستیا، زیر دستان که به فان میرن و این داستانی آشنا برای ماهاست.شدت برخورد EA با تیم Veilguard عجیبه، با اینکه خودم از روز اول براشون آرزوی شکست می کردم اما بازیشون به جز فجایع Wokeش بازی خیلی افتضاحی نبود واقعا. اون تم LGBT رو هم که خود EA قطعا چراغ سبزش رو داده, حالا چرا اینا رو از صحنهی حیات محو کرد جای سواله!
Forza Horizon 5 is Also Coming to Nintendo Switch 2 – Rumourرسمی : فورزا هواریزون ۵ برای پی اس ۵ تائید شد
Xbox's Forza Horizon 5 is coming soon to PlayStation 5
"We are excited to see the Forza Horizon 5 community grow with new players on PS5, and we can't wait to see the creativity and skill these new creators, builders, and racers will bring to our vibrant community."
واقعیت اینه که این تازه شروع کاره. اینو بدون طرفداری میگم. مایکروسافت قراره مدت ها در صدر باشه و فاصلش هم با رتبه دوم خیلی بیشتر از اینا خاهد شد.
سلامشاید این سیاستای نادلا از نظر مالی موفق باشن ولی من شخصا باهاشون اوکی نیستم
این میخواست مایکروسافت بزرگترین ناشر دنیا باشه ولی طوری عمل نکردن که خودشون اونقدر رشد کنن رفتن کمپانیای ذیگه رو خریدن توی AI هم همینطوری رشد کردن (شبیه کاری که متا با خرید اینستا و واتساپ کرد)
برای خودشون فایده داره ولی برای ما به عنوان گیمر مطلقا نه چون هیچ بازی بزرگ و جدیدی به ما اضافه نشذه فقط توی استارت اسکرین همون کاد و کرش یه خط اسم مایکروسافت اضافه شده
واقعیت اینه که این تازه شروع کاره. اینو بدون طرفداری میگم. مایکروسافت قراره مدت ها در صدر باشه و فاصلش هم با رتبه دوم خیلی بیشتر از اینا خاهد شد.
اما آیا به عنوان یک گیمر از این موضوع خوشحالم؟
اگر این درآمد بتونه به ارتقای گیم پس و گسترش و بهبود استودیوهای داخلی منجر بشه. قطعن خوشحالم.
ولی اون روی سکه اگر این پولا به مایکروسافت مزه بکنه، نه تنها کنسول، بلکه گیم پس هم میتونه به خطر بیوفته.
منطق میگه احتمال گزینه دوم بیشتره. پس از این خبر فقط سهامدارها میتونن خوشحال باشن