سرخط خبرها

من نمیدونم چرا ملت هنوز تعجب میکنن وک الان مساوی تمامیت کامل صنعت سرگرمی غرب حتی پاش به شرق هم باز شده ! تمام آثار آینده همینن تا وقتی این دوستان خسته بشن که احتمالا این ماجرا حداقل تا ۲۰۳۰ ادامه داشته باشه و آروم آروم فروکش کنه ولی فعلا هست و اتفاقا الان تو پیکش تمام بازی های آینده وکن حتی آثار امروز هم تقریبا همشون وکن کدوم بازی فیلم که توش زنا خدا نباشن سیاها بهترین انسانا نباشن شخصیت شرور اصلی مرد سفید نباشه ... پس فعلا عادت کنید چون تک تک بازیا همینن تازه طبق شایعات سونی یه بازی داره که توش یه زنه توسط جامعه زن ستیز تحقیر میشه و باید تو این جامعه رشد کنه و خودش نشون بده این داستانا خلاصه هنوز اوجش مونده ...

من نمیدونم چرا ملت هنوز تعجب میکنن وک الان مساوی تمامیت کامل صنعت سرگرمی غرب حتی پاش به شرق هم باز شده ! تمام آثار آینده همینن تا وقتی این دوستان خسته بشن که احتمالا این ماجرا حداقل تا ۲۰۳۰ ادامه داشته باشه و آروم آروم فروکش کنه ولی فعلا هست و اتفاقا الان تو پیکش تمام بازی های آینده وکن حتی آثار امروز هم تقریبا همشون وکن کدوم بازی فیلم که توش زنا خدا نباشن سیاها بهترین انسانا نباشن شخصیت شرور اصلی مرد سفید نباشه ... پس فعلا عادت کنید چون تک تک بازیا همینن تازه طبق شایعات سونی یه بازی داره که توش یه زنه توسط جامعه زن ستیز تحقیر میشه و باید تو این جامعه رشد کنه و خودش نشون بده این داستانا خلاصه هنوز اوجش مونده ...
متاسفانه حق با شماست!
شاید دوره عوض شده باش ولی اینایی که شستشو مغزی شدن و شرکت ها این ها رو به بهانه DEI استخدام کردن فعلا در صنعت هستند.

فیلم ها هم تا سران استدیو ها هستند وضع همینه. تا موقعی که نسل جدیدی از خالق ها نیان که حالش از اینطور چیزا بهم بخوره، همین آش و همین کاسه است.

الان مگه دراگون ايج از نظر گيم پلى و خوش ساختى ضعيف بود؟ نه اصلا نبود ولى اين فاكتورا كليت قضيه رو تلخ و نچسب ميكرد.
الان اين goy و اون اينترگالاكتيك هر چقد از نظر فنى خوب باشن ولى بخواد ازين داستانا توش باشه همين ميشه.
حالا شايد اينا از نظر فنى بهتر باشن ولى بازم در اصل قضيه چيزى تغيير نميكنه.

دو نویسنده بازی Dragon Age: The Veilguard، نویسندگی بازی Ghost Of Yotei را برعهده دارند

با اعلام رسمی، آقای John Dombrow و خانم Courtney Wood که نویسندگی عناوینی همچون Dragon Age: The Veilguard و Anthem را برعهده داشتند، اکنون مشغول کار بر روی Ghost of Yoei هستند.

داستان شماره اول که meh بود چالش اخلاقیش آبکی بود اینم فوقش کاتسینارو رد میکنم مهمه گیمپلیه ولی اینکه سونی شده دکون اینا(یا دکون هر رانتخور دیگه ای) رو مخه الان در حد کاتسینه اگه بعدا دنبال جان و مال و ناموسمون تا دم در خونه مون اومدن چی؟(مثلا)

داستان شماره اول که meh بود چالش اخلاقیش آبکی بود اینم فوقش کاتسینارو رد میکنم مهمه گیمپلیه ولی اینکه سونی شده دکون اینا(یا دکون هر رانتخور دیگه ای) رو مخه الان در حد کاتسینه اگه بعدا دنبال جان و مال و ناموسمون تا دم در خونه مون اومدن چی؟(مثلا)
پایان بازی قبلی واقعا قشنگ بود و اصلا هم خرخرکی نوشته نشده یود.

• Like
Reactions: Sobhan_23
طرف رزومه‌ش نابودی همیشگی ip دراگون ایج‌ئه و خلق‌ مهوع ترین و زباله‌ترین شخصیت تاریخ ویدیو گیم به اضافه به تعطیلی کشوندن استودیو، بعد بهش یه پروژه بزرگتر دادن، چه قدر ایرانیزه است وضعیت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or