سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_20250129_173714_234.jpg 80% بازی سازان، برای PC بازی میسازند

طبق نظر سنجی GDC از گیم دولوپر ها، 80% انها کامپیوتر های شخصی را به عنوان پلتفرم هدف خود گزارش کرده اند.

عرضه استیم دک و دستگاه های مشابه و محبوبیت انها یکی از دلایل افزایش محبوبیت پی سی بین بازی سازان اعلام شده. در مقایسه، این عدد در نظرسنجی سال گذشته 66% گزارش شده بود.

پلی استیشن و اکس‌باکس با 38% و 34% در رده بعدی قرار دارند.

BioWare Studio Update
Mass Effect بعدی کامل وارد پرداکشن شده و قرار نیست کل استدیو بازی رو ساپورت کنه چون EA یک سری از اعضای Bioware رو به بقیه تیم ها انتقال داده .

تقریبا میشه گفت تیمی که روی Veilguard کار میرده رو کامل منحل کردن و الان فقط یک تیم اصلی وجود داره متشکل از برخی از اعضای سگانه ME که مهم ترینش میشه به Mike Gamble تهیه کننده سگانه اشاره کرد. ME5 فرصت آخر بایور ـه ، اگه نتونن یـ چیز در خور سرهم کنن به احتمال زیاد برای همیشه پروندش بسته میشه.

شدت برخورد EA با تیم Veilguard عجیبه، با اینکه خودم از روز اول براشون آرزوی شکست می کردم اما بازیشون به جز فجایع Wokeش بازی خیلی افتضاحی نبود واقعا. اون تم LGBT رو هم که خود EA قطعا چراغ سبزش رو داده, حالا چرا اینا رو از صحنه‌ی حیات محو کرد جای سواله!

1000005511.jpg

شایعه: بند استودیو (سازنده دیز گان) دچار تعدیل نیرو شده است.
دو هفته پس از لغو عنوان لایو-سرویس در دست ساخت توسط سونی، استودیو بند اقدام به اخراج تعدادی از پیمانکاران خود نمود.
برخی از طراحان قراردادی که بر روی این بازی اعلام نشده مشغول به کار بودند، اعلام کردند که اخیراً اخراج شده‌اند یا پس از چهاردهم فوریه از کار برکنار خواهند شد. این افراد جزئی از تیم‌های طراحی استودیو بند بودند. یکی از طراحان اظهار داشت که استودیو بند "تصمیم به فسخ زودهنگام تمامی قراردادهای جاری گرفته است، به جز تعداد محدودی که به صورت تمام وقت استخدام خواهند شد."​

شدت برخورد EA با تیم Veilguard عجیبه، با اینکه خودم از روز اول براشون آرزوی شکست می کردم اما بازیشون به جز فجایع Wokeش بازی خیلی افتضاحی نبود واقعا. اون تم LGBT رو هم که خود EA قطعا چراغ سبزش رو داده, حالا چرا اینا رو از صحنه‌ی حیات محو کرد جای سواله!
یعنی یک درصد فکر کن دل مشغولی EA بخش کیفی بازی بوده باشه.

با همه ساده سازیها و آب بستن تو مکانیکهای بازی چون فروش خوبی نداشتن زده ترکونده استودیو رو.
امکان نداره چیزی جز این بوده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or