امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های Xbox

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
xbg.jpg

خب نسل نهم کنسولها هم با عرضه 2 کنسول مایکروسافت یعنی Xbox Series X و Xbox Series S شروع شد.
همه ما دیر یا زود کنسولهای نسل جدید رو میخریم و بازیهای جدید رو بازی میکنیم.
به رسم هر نسل، تاپیکی زده میشه تا اعضا نظرات و نمراتشون رو مورد بازیهای این 2 کنسول اعلام کنن.
فقط توجه داشته باشید که صحبت در مورد بازیها رو به تاپیک خودش محدود کنید تا اینجا رو موضوع اصلیش متمرکز بمونه.​

آخرین ویرایش:
Ninja gaiden 2 black

نكات مثبت:

-كامبت نفس گير
-درجه سختى زياد
-گرافيك هنرى و فنى خوب
-سلاح هاى متنوع
-داستان مناسب و به اندازه

نكات منفى:

-دوربين بازى

نمره:
9/10
من هنوز بازی نکردم ولی خوشبختانه این نسخه همون شماره دو اصلی ایکس باکسه نه اون نسخه سیگما.
اون موقع جزو بازی های چالشی بود و الان مشتاقم ببینم بعد این همه سال و تجربه بازی های سولزبورن الان بازیش کنم باز مثل قبل چالش داره یا پوست کلفت شدیم :D

• Like
Reactions: ce7en44
من هنوز بازی نکردم ولی خوشبختانه این نسخه همون شماره دو اصلی ایکس باکسه نه اون نسخه سیگما.
اون موقع جزو بازی های چالشی بود و الان مشتاقم ببینم بعد این همه سال و تجربه بازی های سولزبورن الان بازیش کنم باز مثل قبل چالش داره یا پوست کلفت شدیم :D

چالش خودشو هنوز داره ولى بيشتر از بدقلقى كنترل بازيه.

• Like
Reactions: victor hogo
Ninja gaiden 2 black

نكات مثبت:

-كامبت نفس گير
-درجه سختى زياد
-گرافيك هنرى و فنى خوب
-سلاح هاى متنوع
-داستان مناسب و به اندازه

نكات منفى:

-دوربين بازى

نمره:
9/10
برا منی که نسخه اصلی رو چندین بار بازی کردم ارزش داره 50 دلار بدم باز بخرمش؟؟
یکی هم اینکه محتواهای اضافی مثه اون مپ های شماره 3 که free roam بودن و میتونستی هورد مانند دشمن بکشی داره؟

.

یکی هم اینکه محتواهای اضافی مثه اون مپ های شماره 3 که free roam بودن و میتونستی هورد مانند دشمن بکشی داره؟

.
اگر دوربین اصلاح شده بود ارزش خریدش قطعی بود ولی شاید اگر دسترسی به گیم پس داری منطقی ترش همونه .
به شخصه که جدا گانه هم میخرمش بعدها . این تیپ ریمستر ها بیشتر بشه خیلی بهتر از ریشید و رزولوشن فروشی های اخیره.
قطعا برای لذت بردن از مرحله راه پله معروف (منفور :D ) همراه خون و خشونت اوورجینالش( برخلاف سیگما 2) و پاک کردن خاطره تلخه مینیمم فریم 12 رو نسخه اورجینال 360 امتحانش کن !!
( البته رو سری ایکس نسحه 360 رو هنوز به اون مرحله نرسیدم احتمالا اوکی باشه همون اورجینالش هم رو بکوارد.)

• Like
Reactions: HalfLife G

.

فك كنم اضافه شده بهش.
من حقيقتا فقط كمپين رو تموم كردم و بعد تموم شدن بازى خارج شدم :D
ولى ٥٠ دلار با قيمت دلار الان براى ما نميارزه.
رو گيم پس اگه دسترسى دارى بازى كنى بهتره.

در واقع ترکیبی از سیگما و ۲ اصلی هستش و به سختی نسخه اورجینال نیست:دی

• Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or