جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

من پاورم ۸۵۰ گیگابایت با استاندارد گلد هست و میخوام 5080 بگیرم :D البته پاورم استاندارد atx 3.1 ساپورت نمیکنه و باید تبدیل استفاده کنم که همرای کارته.
به نظرتون این پاور کافیه؟
سی پی یوم هم 7800x3d هست که نهایتا ۱۲۰ وات مصرف میکنه.
1737743422650.png

نگاهیم پس به قیمت ها بنداز بعد می فهمی انویدیا هممون سر کار گذاشته بوده با اون قیمت ها
اینا قیمت های رسمیه نه خرده فروشی ها

حرام که نه ولی حداقل دیگه مکروه ئه:دی
دنیا مال همین مرفه های بی درد بود ما هم بریم با gtx 560ti مون بشینیم pes 2006 بزنیم:دی
من با کارت 6900XT بیشتر وقتا با برادرم winning eleven 3 و UMK3 بازی می‌کردیم! :D

یه چیزی شبیه اون آدمی که ارتقا شغلی گرفته بود ولی بازم کارگری می‌کرد، ازش پرسیدن چرا این کارو میکنی؟ میگفت نمیتونم ولش کنم، بدنم عادت کرده :D

• Smile
Reactions: pouria.sh and GPSY
View attachment 365038

نگاهیم پس به قیمت ها بنداز بعد می فهمی انویدیا هممون سر کار گذاشته بوده با اون قیمت ها
اینا قیمت های رسمیه نه خرده فروشی ها
من میتونم نسخه رفرنس رو مستقیم از خود انویدیا بگیرم
ولی نظرم بیشتر روی msi gaming trio هست

• Like
Reactions: MO021 and GPSY
تاثیر فناوری Nvidia DLSS 4 Super Resolution در پرفورمنس تمامی سری کارت های گرافیک RTX انویدیا

• کاهش 4 درصدی فریم در سی 50
• کاهش 5 درصدی فریم در سی 40
• کاهش 7 درصدی فریم در سی 30
• کاهش 8 درصدی فریم در سی 20

نکته: توجه داشته باشید که این افت عملکردها نسبت به DLSS 3.8 می‌باشد

تاثیر فناوری Nvidia DLSS 4 Super Resolution در پرفورمنس تمامی سری کارت های گرافیک RTX انویدیا

الان من دقیق متوجه نشدم
فریم جنریشن با dlss4 کلا می افته رو هسته های Tensor بخاطر همین افت عملکرد داریم یا مسئله چیز دیگه هست؟

ولی من توی بنچ مارک سایبر پانک مثلا 4k quality با دی ال اس اس قبلی 54 فریم میداد الان هم همون 54 فریم هیچ فرقی نکرده حداقل توی بنچمارک سایبرپانک که اینطوریه

الان من دقیق متوجه نشدم
فریم جنریشن با dlss4 کلا می افته رو هسته های Tensor بخاطر همین افت عملکرد داریم یا مسئله چیز دیگه هست؟
شاید اینم باشه ولی دلیل اصلیش سنگین بودن مدل جدید ترنسفورمر نسبت به مدل قبلیه

• Like
Reactions: 8030v2

البته این اعداد برای حالت بدون ray reconstration هست نتیجه واقعی اینه

1737828100531.png
برای سری 4000 با 5000 افت انچنانی نیست خودمم تست کردم همین شد اما برای سری 2000 با 3000 اصلا ارزش نداره

1737828061529.png

Attachments

• 1737827722845.png
    1737827722845.png
    946.4 KB · مشاهده: 26
آخرین ویرایش:

امروز تست کردم قبلا رو مد ultra performance ميانگين ۹۰ فریم میگرفتم روی 4k و ری‌تریس سایکو
الان بهم ميانگين ۸۰ فریم میده البته مهم نیست چون صرفا برای تست فریم رو آنلاک کردم وگرنه روی ۶۰ قفل میکنم
کارت rtx 3090

• Like
Reactions: m.a.t and Sobhan_23
الان من دقیق متوجه نشدم
Transformer Model نسبت به CNN مقداری پرفورمنس ضعیفتری داره چون مدل پردازش عوض شده ولی کیفیت رو شدید افزایش میده و به نظر من ارزشش رو داره.

بهینه سازی بازی های جدید واقعا داغون شدن
بازی روی رزولوشن 1080 هست:-&

1737836813944.png

اینم گرافیک بازی :))

EternalStrandsDemoSteam-Win64-Shipping_2025_01_22_19_16_07_244-stretch-1000x563.jpg

این مدل جدید رو تو سایبرپانک تست کردم و باورم نمیشه انگار بلک مجیک زده و معجزه اتفاق افتاده
من عادت داشتم هروقت کامپیوتر رو روشن میکردم به فحش به انویدیا بابت وی‌رم کم 4070ti بدم ولی از دیشب دیگه شرمندم کرد
این nvidia app جدید کی میاد چیزی نگفتن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or