اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
من پاورم ۸۵۰ گیگابایت با استاندارد گلد هست و میخوام 5080 بگیرم البته پاورم استاندارد atx 3.1 ساپورت نمیکنه و باید تبدیل استفاده کنم که همرای کارته.
به نظرتون این پاور کافیه؟
سی پی یوم هم 7800x3d هست که نهایتا ۱۲۰ وات مصرف میکنه.
من با کارت 6900XT بیشتر وقتا با برادرم winning eleven 3 و UMK3 بازی میکردیم!حرام که نه ولی حداقل دیگه مکروه ئه
دنیا مال همین مرفه های بی درد بود ما هم بریم با gtx 560ti مون بشینیم pes 2006 بزنیم
من میتونم نسخه رفرنس رو مستقیم از خود انویدیا بگیرمView attachment 365038
نگاهیم پس به قیمت ها بنداز بعد می فهمی انویدیا هممون سر کار گذاشته بوده با اون قیمت ها
اینا قیمت های رسمیه نه خرده فروشی ها
الان من دقیق متوجه نشدمتاثیر فناوری Nvidia DLSS 4 Super Resolution در پرفورمنس تمامی سری کارت های گرافیک RTX انویدیا
• کاهش 4 درصدی فریم در سی 50
• کاهش 5 درصدی فریم در سی 40
• کاهش 7 درصدی فریم در سی 30
• کاهش 8 درصدی فریم در سی 20
نکته: توجه داشته باشید که این افت عملکردها نسبت به DLSS 3.8 میباشد
ولی من توی بنچ مارک سایبر پانک مثلا 4k quality با دی ال اس اس قبلی 54 فریم میداد الان هم همون 54 فریم هیچ فرقی نکرده حداقل توی بنچمارک سایبرپانک که اینطوریهتاثیر فناوری Nvidia DLSS 4 Super Resolution در پرفورمنس تمامی سری کارت های گرافیک RTX انویدیا
شاید اینم باشه ولی دلیل اصلیش سنگین بودن مدل جدید ترنسفورمر نسبت به مدل قبلیهالان من دقیق متوجه نشدم
فریم جنریشن با dlss4 کلا می افته رو هسته های Tensor بخاطر همین افت عملکرد داریم یا مسئله چیز دیگه هست؟
البته این اعداد برای حالت بدون ray reconstration هست نتیجه واقعی اینهتاثیر فناوری Nvidia DLSS 4 Super Resolution در پرفورمنس تمامی سری کارت های گرافیک RTX انویدیا
امروز تست کردم قبلا رو مد ultra performance ميانگين ۹۰ فریم میگرفتم روی 4k و ریتریس سایکوتاثیر فناوری Nvidia DLSS 4 Super Resolution در پرفورمنس تمامی سری کارت های گرافیک RTX انویدیا
Transformer Model نسبت به CNN مقداری پرفورمنس ضعیفتری داره چون مدل پردازش عوض شده ولی کیفیت رو شدید افزایش میده و به نظر من ارزشش رو داره.الان من دقیق متوجه نشدم
فریم جنریشن با dlss4 کلا می افته رو هسته های Tensor بخاطر همین افت عملکرد داریم یا مسئله چیز دیگه هست؟