Last edited by a moderator:
احتمال زیاد پس از لیک خیلی چیزا رو تغییر دادنInsomniac نمیتواند تایید کند که عنوان Marvel's Wolverine در سال 2025 منتشر شود.
در پی بازنشستگی Ted Price رییس این استودیو، Chad Dezern یکی از سه رییس مشترک جدید، گفته که با وجود هیجان زیادی که حول این پروژه وجود دارد، نمیتواند در مورد تاریخ انتشار، جزئیات جدیدی ارائه کند.
View attachment 364984
تام هندرسن سال گذشته شنیده که gears e-day برای انتشار در سال 2025 برنامهریزی شده
همچنین ریمستر آبلیوین بهار امسال عرضه خواهد شد
2025 looks like a great year for Xbox
من واقعا هایپم مخصوصا برای گیرز ۲ و ۳.احتمالشم هس گیرز کالکشن رو امسال عرضه کنن و E-day رو 2026 .
خلاصه هرچی هست به احتمال خیلی زیاد امسال یه گیرز کاسبیم
View attachment 365088
چیز خاصی نبود که بخواد یادت باشهمن واقعا هایپم مخصوصا برای گیرز ۲ و ۳.
خیلی وقت پیش تموم کردم و چیز خاصی از بازی یادم نیست.
منظورم از مراحل و گیم پلی هست.چیز خاصی نبود که بخواد یادت باشه
کلا یه کاتسین معروف هست تو گیرز ۳ با یه سری جوک ها و شوخی های هم تیمی ها
از همون نظر هم من خودم طی همین دو ماه گذشته سه گانه اصلی رو بازی کردم فقط از باس هاش خاطره بد برام موندهمنظورم از مراحل و گیم پلی هست.
بجز گیرز ۱ که تقریبا همش یادمه، از گیرز ۲ و ۳ چیزی یادم نیست واقعا و واقعا دلم میخواد تجربشون کنم دوباره.
چند وقت پیش gears 1 رو نصب کردم.اصلا دیگه لذت نداشت.گیم پلیش و طراحی مراحلش خیلی قدیمی و سادس.چیز خاصی نبود که بخواد یادت باشه
کلا یه کاتسین معروف هست تو گیرز ۳ با یه سری جوک ها و شوخی های هم تیمی ها
آخه در مقایسه با بازی های زمان خودش هم مالی نیست. آخرین نسخه اش رو 360 همش یه سال قبل از Spec Ops The Line اومد که از همه نظر یه سر و گردن بالاتره. اینم مثل بقیه انحصاری های کنسولی نسل ۷ به بعد یه بازی خیلی معمولیه که فن بوی ها بزرگش کردن. تمام ایراداتی که تو اون نسل و نسل بعدش از انواع و اقسام شوتر های سوم شخص گرفته میشد کاملا برای سری گیرز هم صدق میکنه. گیم پلی یکنواخت با مثلا نوآوری های زورکی و بیخود، باس فایت های بیخود، گیم دیزاین به شدت خود درگیر (معلوم نیست چرا وقتی بازی تو همه جوانب عاشق شوآف کردن لنسر و اره برقیه اینقدر اصرار داره پلیر رو از استفاده از اره برقی منع کنه و انیمیشن استارت زدن اره رو با یه تیر کنسل میکنه)چند وقت پیش gears 1 رو نصب کردم.اصلا دیگه لذت نداشت.گیم پلیش و طراحی مراحلش خیلی قدیمی و سادس.
کاملا موافقم.فکر میکردم من نمیتونم لذت ببرم ولی واقعا همچیش سادس.آخه در مقایسه با بازی های زمان خودش هم مالی نیست. آخرین نسخه اش رو 360 همش یه سال قبل از Spec Ops The Line اومد که از همه نظر یه سر و گردن بالاتره. اینم مثل بقیه انحصاری های کنسولی نسل ۷ به بعد یه بازی خیلی معمولیه که فن بوی ها بزرگش کردن. تمام ایراداتی که تو اون نسل و نسل بعدش از انواع و اقسام شوتر های سوم شخص گرفته میشد کاملا برای سری گیرز هم صدق میکنه. گیم پلی یکنواخت با مثلا نوآوری های زورکی و بیخود، باس فایت های بیخود، گیم دیزاین به شدت خود درگیر (معلوم نیست چرا وقتی بازی تو همه جوانب عاشق شوآف کردن لنسر و اره برقیه اینقدر اصرار داره پلیر رو از استفاده از اره برقی منع کنه و انیمیشن استارت زدن اره رو با یه تیر کنسل میکنه)
گیرز2 با فاصله بهترین گیرز آور وار هست.منظورم از مراحل و گیم پلی هست.
بجز گیرز ۱ که تقریبا همش یادمه، از گیرز ۲ و ۳ چیزی یادم نیست واقعا و واقعا دلم میخواد تجربشون کنم دوباره.
برای من این قابل قبوله که یکی بگه گیرز رو دوست ندارم یا به نظرش حتی ضعیف باشه.آخه در مقایسه با بازی های زمان خودش هم مالی نیست. آخرین نسخه اش رو 360 همش یه سال قبل از Spec Ops The Line اومد که از همه نظر یه سر و گردن بالاتره. اینم مثل بقیه انحصاری های کنسولی نسل ۷ به بعد یه بازی خیلی معمولیه که فن بوی ها بزرگش کردن. تمام ایراداتی که تو اون نسل و نسل بعدش از انواع و اقسام شوتر های سوم شخص گرفته میشد کاملا برای سری گیرز هم صدق میکنه. گیم پلی یکنواخت با مثلا نوآوری های زورکی و بیخود، باس فایت های بیخود، گیم دیزاین به شدت خود درگیر (معلوم نیست چرا وقتی بازی تو همه جوانب عاشق شوآف کردن لنسر و اره برقیه اینقدر اصرار داره پلیر رو از استفاده از اره برقی منع کنه و انیمیشن استارت زدن اره رو با یه تیر کنسل میکنه)