سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در گزارشی جدید که توسط بلومبرگ (جیسون شرایر) منتشر شده است، مشخص شد که دو بازی بزرگ تعطیلات شرکت EA، یعنی Dragon Age: The Veilguard و EA Sports FC 2025، کمتر از انتظارات EA عملکرد داشته‌اند. در مورد بازی Dragon Age، اشاره شده که این عنوان تنها حدود ۱.۵ میلیون بازیکن در طول فصل به دست آورده است، که آمار پایینی بوده و حدود ۵۰ درصد کمتر از انتظارات EA بوده است. این موضوع نشان می‌دهد که ناشر انتظار داشته این بازی نقش‌آفرینی حداقل ۳ میلیون نسخه بفروشد.

در گزارشی جدید که توسط بلومبرگ (جیسون شرایر) منتشر شده است، مشخص شد که دو بازی بزرگ تعطیلات شرکت EA، یعنی Dragon Age: The Veilguard و EA Sports FC 2025، کمتر از انتظارات EA عملکرد داشته‌اند. در مورد بازی Dragon Age، اشاره شده که این عنوان تنها حدود ۱.۵ میلیون بازیکن در طول فصل به دست آورده است، که آمار پایینی بوده و حدود ۵۰ درصد کمتر از انتظارات EA بوده است. این موضوع نشان می‌دهد که ناشر انتظار داشته این بازی نقش‌آفرینی حداقل ۳ میلیون نسخه بفروشد.
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
آینده چه زود رسید

IMG_20250123_085728_104.jpg

:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
آینده چه زود رسید

View attachment 364736
حالا این معلوم الحال هم که ننویسه خودمون میدونیم که واقعا ربطی نداشت.
نهایتا شاید برای 15-10 درصد پلیرها مثل من اونقدری مهم بوده که بازی نکنن.

ویژگیهای خود بازی ضعیف و نهایتا متوسط بوده و چیزی برای ارائه نداشه.
اگه عنوان جدید بود به نظرم خیلی بیشتر میفروخت.
من هنوز باورم نمیشه EA چطور تونست اسم بازی رو بزاره دراگون ایج!!!؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y

بخدا اکانت استیم من تحمل ساخت یه اکانت دیگه و لینک کردنش رو دیگه نداره :D در واقع سنم دیگه کشش ساخت اکانتای جور واجور رو دیگه نداره :D داشتم سر خرید لست 2 و اجبارش به ساخت اکانتش کنار میومدم که سگا هم اضافه شد . امیدوارم که نهایت استفاده ش به همین پاداش و رویت و بررسی رکوردها ختم شه و جلوتر نره ! اگه قرار باشه بعدا برای اجرای بازیها حتما بهش متصل شیم شخصا استقبال نمیکنم .

صدا پیشه شخصیت گرالت آقای Doug Cockle گفته که از دیدن Ciri به عنوان شخصیت اصلی ویچر 4 واقعا هیجان زده است. او گفته بی صبرانه منتظر دیدن نتیجه کار است.
پ.ن: گرالت در ویچر 4 حضور خواهد داشت. ولی نه به عنوان شخصیت اصلی

Ciri.jpg

شماره 407 مجله Edge امروز منتشر شد و در آن بازی Wuchang: Fallen Feathers به نمایش درآمد، یک بازی نقش آفرینی اکشن در سبک Soulslike که دوران سلسله مینگ را با رویکردی فانتزی بازسازی می‌کند. داستان کاور اختصاصی ما به بررسی تنظیمات منحصر به فرد این بازی، نوآوری‌های آن در این ژانر و آنچه را که برای جاه طلبی‌های چین در صنعت بازی‌های کنسول و رایانه شخصی نشان می‌دهد، می‌پردازد.

1000004706.jpg

View attachment 364794
به نظر میرسه نسخه بعدی رزیدنت اویل، ریمیک 0 باشه
امیدوارم CO-OPش رو بردارن یا بیلی رو DLCش کنن. همون ربکا کرکتر اصلی باشه بهتره.
خوبیش اینه که وسکر برکین و دکتر مارکوس همگی هستن.
من هنوز دوست دارم Code Veronica ریمیک بشه .

11.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or