Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
View attachment kurokkiii-1882568633047736674-01-20250124.mp4

پ.ن : HUD بازی خیلی ساده به نظر میاد احتمالا Place Holder باشه چون نسخه های قبلی هم HUD تو نمایشا با نسخه نهایی فرق میکرد . قاعدتا هم باید قیافه Doomguy رو مثل نسخه کلاسک بزارن

آخرین ویرایش:
مثل ایندیانا جونز هست سیستمش. از کارت ‌های سری 10 پشتیبانی نمی کنه.
انتظار قبل از صحبتای دیروز این بود ریتریس رو بیس نباشه ولی از بیس ریتریس روشه و یمقدار برا دووم عجیب بود. ایندی رو بعنوان یه ادونچر،انتظار یه عنوان گرافیکی و با جزییات رو داشتیم ولی انتظار اینو از دووم نداشتیم.

• Like
Reactions: uriel
دوستانی که اینجان که اکثرا عاشق سینه چاک این سری هستن و نیازی به این صبحت ها ندارن

صحبت من خطاب به کسانی هست که خودشون این سری رو بازی نکردن و فقط از رو تریلرها و یا دیدن بازی دیگران در مورد بازی قضاوت میکنن

من یادمه وقتی نسخه 2016 اومد برادرم با این که نزدیک به ۴۰ سال سن داشت مثل یک پسربچه با شوق و ذوقی شدیدی بازی میکرد و ازش لذت میبرد...من به عنوان بیننده نهایتا ۱۰ دقیقه میتونستم بازی رو تحمل کنم
گیم پلی فوق سریع با اون موزیک های سنگین بیشتر از ۱۰ دقیقه قابل تحمل نبوده برام و سر درد میشدم
تا این که خودم تصمیم گرفتم تجربش کنم و فقط یک ساعت طول کشید،تمام...عاشقش شدم

اون گیم پلی سرعتی با اون موزیک های متال سنگین که قبلا برام عذاب آور بود ثانیه به ثانیش برام لذت محض بود
از در و دیوار enemy میریزه و گیمر تا تک تک این ها رو نکشه خودش بیخیال نمیشه

اگر تا به حال این سری رو تجربه نکردین همین الان شروع کنید و با تجربه نسخه 2016 و بعدش eternal خودتون رو برای این نسخه که به نظر قراره بهترین نسخه بازی بشه آماده کنید

من خودم شخصا تمام نسخه ها رو بازی کردم تا به امروز . ( از شماره یک دهه نود میلادی تا آخریش که تا الان اومده یعنی اترنال )ولی نسخه ۲۰۱۶ رو خیلی بیشتر از اترنال دوست داشتم . واقعا هم نمیدونم چرا شاید چون اترنال به قول گفتنی بپر بپر زیاد داشت منو مجذوب خودش نکرد. اگه دوستانی که قصد بازی کردن یک نسخه رو دارند به نظرم نسخه ۲۰۱۶ رو بازی کنن

جالبه من بر خلاف اکثریت این تاپیک عاشق Eternal شدم دلیلش هم همون سرعت زیاد و به قولی بپر بپرش بود😐:دی یعنی واقعا لذت میبردم که حتی یک ثانیه ثابت موندن و استراحت تو اون بازی مساوی میشد با دمیج خوردن و شاید مرگ؛ باید هر لحظه تو حرکت باشی و تو مبارزاتش اصلا وقتی برای نفس کشیدن نیست.
ولی به هیچ وجه هم اکشن بی‌کله‌ای نمیدونمش چون درجه سختی بالاش یک بالانسی ایجاد کرده بود که نتونی همینطوری بدون استفاده از مغزت همه رو صرفا تیر بارون کنی و بُکُشی. باید تاکتیک داشته باشی، درست حرکت کنی و از تک‌تک گجت‌هایی که در اختیارت میذاشت (که خیلی هم تعدادشون زیاد بود) استفاده میکردی برای پیروز شدن.
ولی از این سنگین‌تر و کُند‌تر شدن گیم‌پلی بازی هم خیلی خوشحال شدم، چون بنظرم ایترنال اوج اون مدل FPS سرعتی بود و دیگه نمیشد بهتر و کامل‌تر درش اورد. پس چقدر خوبه که نیومدن یه فرمول موفق و جواب پس داده رو دوباره تکرار کنن و قصد دارن چیز جدید و متفاوتی ارائه بدن، خیلی کار با ارزشیه بنظرم.

خوش برگشتی ایمپ گوگولی 😍
View attachment 364988
View attachment 364989
اخه طراحی از این بهتر میشه؟ حفظ کردن طراحی اصلی بازی با اضافه کردن المان های جدید.

اون صحنه پشت با اون نبرد دوتا تایتان جوری هست که دوست دارم بزارمش live wallpaper دسکتاپ 😁
چقدر این طراحیشو دوست دارم، نسخه های ۲۰۱۶ و eternal این imp رو یه حالت خاصی طراحی کرده بودن که البته توی اترنال بهتر بود ولی اصلا و ابدا اون قیافه تخس و عصبانی کلاسیک ها رو داخلش نمیدیدم. رنگاشون هم دوست نداشتم ولی این بهترین و عالی ترین دیزاین imp هست. حالا نسخه ۳ که البته من طراحیشونو از همشون بیشتر دوست داشتم حتی از کلاسیک ها، که البته خب هیچ شباهتی هم به هم نداشتن جز نامشون. ولی این imp واقعا قیافش شرور، عصبانی و اهریمنی هست دقیقا مثل نسخه های کلاسیک 😁

نمایش بازی که عالی و خشونت آمیز به معنای واقعیه :D
فقط چیزی که جای انتقاد داره این بحث کارت گرافیک rt کوفتی که کم کم داره اجباری میشه برای گیم ها واقعا حیفه کارت غول و کارآمدی مثل 1080tiیا حتی 1660ti که کارهای ورک استیشن کار راه انداز هستن فقط برای یک rt از کاربری گیمینگ خارج بشن.
این عزیزان تولید کننده گرافیک و بازیسازها که هر دقیقه سیستم مورد نیاز بازی بی جهت میبرن بالا داخل ایران نیستن که بدونن هزینه خرید یک کارت مثل 4060 تقریبا معادل حقوق دو ماه یک کارگر :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sms12

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or