نسخه بعدی DOOM در کنفرانس ایکسباکس ۹ ژوئن (۲۰ خرداد) معرفی خواهد شد...
پشمام عجب موزیکیایشون کی هستن ؟
View attachment 364896
HUD شبیه نسخه کلاسیک شده
View attachment 364905
تریلر تاریخ انتشار
View attachment 364902
انتظار قبل از صحبتای دیروز این بود ریتریس رو بیس نباشه ولی از بیس ریتریس روشه و یمقدار برا دووم عجیب بود. ایندی رو بعنوان یه ادونچر،انتظار یه عنوان گرافیکی و با جزییات رو داشتیم ولی انتظار اینو از دووم نداشتیم.مثل ایندیانا جونز هست سیستمش. از کارت های سری 10 پشتیبانی نمی کنه.
چقدر این طراحیشو دوست دارم، نسخه های ۲۰۱۶ و eternal این imp رو یه حالت خاصی طراحی کرده بودن که البته توی اترنال بهتر بود ولی اصلا و ابدا اون قیافه تخس و عصبانی کلاسیک ها رو داخلش نمیدیدم. رنگاشون هم دوست نداشتم ولی این بهترین و عالی ترین دیزاین imp هست. حالا نسخه ۳ که البته من طراحیشونو از همشون بیشتر دوست داشتم حتی از کلاسیک ها، که البته خب هیچ شباهتی هم به هم نداشتن جز نامشون. ولی این imp واقعا قیافش شرور، عصبانی و اهریمنی هست دقیقا مثل نسخه های کلاسیکخوش برگشتی ایمپ گوگولی
View attachment 364988
View attachment 364989
اخه طراحی از این بهتر میشه؟ حفظ کردن طراحی اصلی بازی با اضافه کردن المان های جدید.
اون صحنه پشت با اون نبرد دوتا تایتان جوری هست که دوست دارم بزارمش live wallpaper دسکتاپ
کی آرت اصلی رو با کیفیت بالاتر ندارین؟ روی دسکتاپ 2K گذاشتم، یه خرده اومده پایین و کدر شده. همچین میخوام کیفیتش مشتی باشه کیف کنم
این رسمی نیست و همونه که آپسکیل شده ولی خیلی کیفیت خوبی داره:کی آرت اصلی رو با کیفیت بالاتر ندارین؟ روی دسکتاپ 2K گذاشتم، یه خرده اومده پایین و کدر شده. همچین میخوام کیفیتش مشتی باشه کیف کنم