Movie Center

منم یک چیزی مثل این فیلم یادم میاد یک ربطی هم به نابودی لایه اوزون داشت و چند تا بچه می خواستن جلوی اون قطار بگیرن به نظرم ژاپنی بود.سینمایه کره که اونموقع اصلا معروف نبود محیط فیلم بیشتر شبیه ژاپن بود تا کشور های دیگه شرقی
الن سرچ کردم یک فیلم چینی با این داستان برای دهه 90 میلادی پیدا کرم فکر کنم خودش باشه

The Ozone Layer Vanishes

بعد میگن هوش مصنوعی....AI باید جلوی هوش طبیعی تعظیم کنه :D

یکبار بچه بودم با یکی از شوهر خاله هام داشتم فیلم ترسناک میدیدم یک جوری فیلم تمام شد که الان 30 ساله شوهر خالم شبها تو اتاقش لامپ 100 وات روشن میکنه و میخوابه!
فیلمه یک شخصیت ترسناک منفی داشت که وسیله نقلیش هیلیکوپتر بود و کفش همه خون و گوشت رنده شده و.. بود آخر فیلم هم شخصیت مثبت فیلم زد یارو با هیلیکوپترش ترکوند وکار تمام کرد و رفت تو سرویس بهداشتی سر راهی که دست صورتش بشوره که یارو دوباره اومد و شخصیت اول پاره کرد و فیلم تمام شد :|
فیلم شاخی نبود اما خیلی دوست دارم بدون اسمش چی بوده

من یک سوالی همیشه پشت ذهنم بوده راجع به فیلم دشمن پشت دروازه. فکر میکنم باید تو تاپ تن خیلی از لیست های بهترین فیلم های مربوط به جنگ جهانی دوم هم باشه و واقعا هم فیلم اپیک و حماسیه. حالا چرا باید هالیوود و آمریکایی جماعت با اون سابقه دشمنی با روس ها باید بیان با یک کست نامبر وان یک همچین فیلم غرور انگیزی برای روس ها بسازن؟ بله آلمان دشمن مشترکشون بوده ولی آمریکا تو اون جنگ روسیه نقشی نداشت و بعدشم که دهه ها نفرت و جنگ سرد. واقعا برام عجیبه مثل این میمونه که بیان چی میدونم مثلا از باز پسگیری خرمشهر برای ایران فیلم حماسی بسازن. خلاصه اگه این فیلم پشت پرده خاصی داره به ما هم بگین از جهالت دربیاییم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or