PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فلان فلان فلان ( که همه میدونن چی و کجاست ) که بعد از چندین سال پلاس اکسترا داشتن و اون زمان که ps now و پلاس با هم داشتیم و من قشنگ یادمه که بیست دلاری رو از ۴۰ هزار تومن خریدم تا ۱۰۰ دلاری رو به ششصد هزار تومن الان باید برم پلاس اسنشیال کشورهای دیگه رو بخریم بعد بشینیم ببینیم چه اشغالی میده !
باز این ماه رو بد نداده با احتساب استانداردهای پلاس اسنشیال، اصلا نمی کم squad بازی خوبیه ولی باز نیمده یه چیز در پیت تر بده

بهترین کار الانه اینه که از اون سرویس اشتراکی داخلی استفاده کنیم lol

من ماه به ماه منتظرم يا اينجا يا گيم پس اين روبوكاپ بياد ولى لامصب نه مياد نه حتى تخفيف درستى ميخوره :D
بازی قبلی این استودیو ترمیناتور روی سرویس ها نیومده اینم احتمالا نیاد ولی terminator resistance با اینکه یه بازی aa محسوب میشه برای منی که فن این فرنچایزم واقعا فوق العاده بود به نظرم یکی از بهترین بازی هایی بود که از روی فیلم ساختن
روبوکاپ هم منتظرم تخفیف بخوره تا بخرمش چون واقعا استودیوش به نسخه اصلی فیلم ها وفاداره و میدونه طرفدارا چی میخوان

کاملتر لیست اینه
PS Extra:
God of War Ragnarök | PS4, PS5
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | PS4, PS5
Atlas Fallen: Reign Of Sand | PS5
SD Gundam Battle Alliance | PS4, PS5
Sayonara Wild Hearts | PS4
ANNO: Mutationem | PS4, PS5
Orcs Must Die 3 | PS4, PS5
Citizen Sleeper | PS4, PS5
Poker Club | PS4

PS Premium:
Indiana Jones and the Staff of Kings | PS4, PS5
Medievil II | PS4, PS5
نسبتا ماه خوبیه البته من خودم ۲ ۳ تا کله گنده های لیستو بازی کردم
گاد را که همه دیگه احتمالا بازی کردم برای خودم dlc ارزش داره چون نرفتم.
یاکوزا گایدن را حتما برید خیلی بازی خوبیه پلات نسبتا ساده و سریعتری داره
اتلس فالن شنیدم بعد از اپدیت reign of sand کلا زیر و رو و بازی بهتری شده.
anno را من تو لانچ گرفتم از اون بازی های چاینا هیرو پروجکت و یه نیمچه مترویدوینیا مانند هست امتحان کنید بد نیست.
سایونارو از اون بازی های ریلکس و کوتاهیه که session میشه تمومش کرد.
بودن ایندیانا جونز تو پرمیوم هم خیلی جالبه مخصوصا که نسخه ps5 اخرین نسخش هم ۳ ۴ ماه دیگه میاد

سلام دوستان بازی های پلاس هم ممکنه همانند گیم پس بعد از مدتی از سرویس خارج بشن یا اگر برن تو لیست دانلود تا زمانی که اشتراک پلاس وجود داره قابل بازی هستند؟ متشکر

سلام دوستان بازی های پلاس هم ممکنه همانند گیم پس بعد از مدتی از سرویس خارج بشن یا اگر برن تو لیست دانلود تا زمانی که اشتراک پلاس وجود داره قابل بازی هستند؟ متشکر
بله یه سری هاشون خارج میشن
Essential ها که یک ماه حدودا فرصت دارید که توی لیست اضافه کنید بعدش دیگه نمی تونید اضافه کنید به لیست ولی تا مادامی که عضو پلاس باشید دسترسی دارید

تو لیست اکسترا و پرمیوم توی لیست بازی هاشون‌هست تا زمانی که عضو پلاس باشید به طور کامل به لیست بازی دسترسی دارید اما سونی می تونه یهو یه مدت قبل اش پیام بده که فلان بازی ها از توی لیست حذف میشن و دیگه نمیتونید دانلود و بازی کنید
مثالش هم red dead redemption 2 یا یه بار it takes two حذف شد بعد دوباره توی essential دادن

• Like
Reactions: vahid1400

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or