Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
سلام دوستان، ایمان هستم(id: LordAstaroth) ادمین کامیونیتی Persian Street Fighters،
ما سال‌هاست در گروه تلگرامی PSF در مورد گیم‌های فایتینگ حرف می‌زنیم، قرار عصف میذاریم و هر چند ماه ایونت و‌ تورنومنت برگزار می‌کنیم.
پلیرهامون در سطح‌های مختلف هستن و توی بهتر شدن در بازی کمکتون می‌کنن.

اگر تمایل به عضویت داشتین، به آیدی تلگرام من پیام بدین:
xCrescendox@

فردا مای اضافه میشه حیف که فعلا نمتونم بگیرمش ولی احتمالا تا ماه بعد بخرمش دیگه خسته شدم از چانلی.زدن حرکتاش و کومبو با دسته خیلی سخته فعلا نتونستم رنکمو از پلات 4 ستاره بالاتر ببرم شاید با میا فرجی بشه.نمی دونم چرا اصلا با ریو وکن و لوک حال نمیکنم حس میکنم کارکتر های اورپاوری هستن مخصوصا برای اونهایی که با تنضیمات مدرن بازی می کنند.حرکاتشون هم کپی همدیگه هست باز تا حدودی آکوما از این سه تا بهتره

آخرین ویرایش:
فردا میا اضافه میشه حیف که فعلا نمتونم بگیرمش ولی احتمالا تا ماه بعد بخرمش دیگه خسته شدم از چانلی.زدن حرکتاش و کومبو با دسته خیلی سخته فعلا نتونستم رنکمو از پلات 4 ستاره بالاتر ببرم شاید با میا فرجی بشه.نمی دونم چرا اصلا با ریو وکن و لوک حال نمیکنم حس میکنم کارکتر های اورپاوری هستن مخصوصا برای اونهایی که با تنضیمات مدرن بازی می کنند.حرکاتشون هم کپی همدیگه هست باز تا حدودی آکوما از این سه تا بهتره
مای*
الان اضافه شد ولی بازی آفلاین شده برا تعمیر سرور.

من این اواخر دسته امتحان کردم واقعا بدجوره آدم مچ درد میگیره برگشتم کیبورد. دسته برا کسایی که از قدیم عادت دارن خوبه کسی که تازه داره یاد میگیره نمیتونه ریلکس باشه و باعث درد میشه.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or