TV Center

یک سریال مثل فرنچ معرفی میکنید
من اینو چهار پنج باری دیدم انگار این سریال اصلا برای من ساخته بودن با تمام سلایق و روحیاتم همخوانی داشت!

• Like
Reactions: Evil
فقط تاثیرش رو خود GoT نبود، الان تو House of the dragon هم یکی میاد میگه Winter is coming همون لحظه با خودم میگم بابا زر اضافی نزن مارو از چی میترسونی :دی

كل ابهت و اهميت طايفه استارك و مرموز بودن شعارشون رو ريختن تو چاه مستراح قشنگ :D

با وجود ضعف های دو فصل آخر GOT ولی باز هم ارزش دیدن رو داره. چون اون داستان هایی که از کارکترها روایت میشه و مسیری که سریال اینها رو به هم میرسونه و یا از هم جدا میکنه برام خیلی جذاب هستن. ما با ده ها شخصیت همراه میشیم و با انواع احساسات و تضادهای شخصیتشون آشنایی پیدا میکنیم. اینکه چطور با عواقب تصمیماتشون روبرو میشن و سیاست چطور میتونه مثل یک تیغ دولبه حرکت کنه.
واقعا سریالی در این حد اپیک و با این وسعت پروداکشن کم پیدا میشه

بیخیال! مثلا سالی 10 سریال 10/10 ساخته میشه؟ مثلا اگر قرار بود Got نبینیم چی میدیدیم؟؟؟ اصلا تو این دو دهه چند تا سریال با عظمت این سریال اومده؟ خوشحال به هر کی ندیده و الان تازه میخواد ببینه

همچين كم هم نبوده.
پايان بنديشم اينجورى خراب نكردن.
از واير و سوپرانوز بگير بيا تا بريكينگ بد و بتر كال ساول و غيره.

یک سریال مثل فرنچ معرفی میکنید
من اینو چهار پنج باری دیدم انگار این سریال اصلا برای من ساخته بودن با تمام سلایق و روحیاتم همخوانی داشت!
dark matter رو اگه ندیدی من خودم وایب فرینجم ازش میگرفتم

گات و سوپرانوز و bb صرفا چون همه سریالن اسمشون کنار هم میاد در غیر این‌ صورت اصلا ربطی به هم ندارن. کسی که میره گات ببینه کار فانتزی می‌خواد؛ شما نمیای بهش بگی نه تو برو BB بین خیلی بهتره، پایان درخوری داره و به واقعیت هم نزدیک‌تره.:دی

گات کار فوق‌العاده‌ای بود و اتفاقات فصل آخر به اون صورت چیزی از ارزش‌هاش کم نمی‌کنه.:دی

American Primeval خیلی خوب بود هم شروع خوبی داشت همه غم انگیز تموم شد.
این Taylor Kitsch هم واقعا بازیگر خوبیه حیف کم نقش بهش میرسه من از True Detective تا الان فقط Waco رو ازش دیدم که اونم خیلی مینی سری قوی هست.
این وسط بانو Betty Gilpin :x هم بازیش خوب بود.
البته مطابق معمول با وجود اینکه بر اساس یک داستان واقعی برداشت شده سریال ولی قشنگ وسطاش تحریف کردن یک سری وقایع رو یک سری جاها هم فاز هندی به خودش گرفت .
ولی در کل بشینید ببینید 6 قسمت قشنگ سرگرم کننده است.

گات و سوپرانوز و bb صرفا چون همه سریالن اسمشون کنار هم میاد در غیر این‌ صورت اصلا ربطی به هم ندارن. کسی که میره گات ببینه کار فانتزی می‌خواد؛ شما نمیای بهش بگی نه تو برو BB بین خیلی بهتره، پایان درخوری داره و به واقعیت هم نزدیک‌تره.:دی

گات کار فوق‌العاده‌ای بود و اتفاقات فصل آخر به اون صورت چیزی از ارزش‌هاش کم نمی‌کنه.:دی

«سوپرانوز» و «بریکینگ‌بد» با هم ربط پیدا می‌کنند؛ چون هر دو Crime Drama هستند؛ هر دو کاراکترشان آنتی‌هیرو است و از الگوی روایی نسبتاً شبیه‌به‌هم پیروی می‌کنند. ما اینجا بحث General درباره جایگاه بهترین سریال‌ها انجام می‌دیم؛ شاید تنها برتری GOT همین باشد که در ژانر فقیر فانتزی/تاریخی در تلویزیون همچنان گزینه اول تلقی شود؛ اما قبل از GOT، اچ‌بی‌او Carnivale و Rome را داشت که به دلایلی هر دو را به درک واصل کرد!:D

سریال‌های دیگری هم در حدوقواره GOT هستند؛ اما چون زاده HBO نیست؛ کسی سمتشون نمی‌ره؛ به خصوص Outlander، Black Sails و Davinci Demons که هر سه از شبکه Starz هستند. حتی اون قدیمی‌ترها و خفن‌ترها شاید بگن Tudors از گات بهتره. یک مورد دیگر در مورد فهرست‌های اخیر بهترین سریال‌های تاریخ، با گردوخاکی که Succession در این سال‌ها راه انداخت؛ الان توی تاپ تن‌ها Succession هست؛ حتی Succession میاد بریکینگ بد میفرسته به رده سیزدهم!:D اما خبری از گات نیست (شاید بتونی تو رده‌های بیستم تا سی‌ام پیداش کنی) :D 🦢

به نظرم فیلم و سریال ها باید هدفشون ارضای حس مخاطب باشه و هر مجموعه ای تو ارضای این حس موفق بود جدا از امتیاز و نقد و... دیدنیه.

مثلا مانی هایست تو زمینه سرقت از بانک هیچ رقیبی نداره و آدم هنگ میکنه از این نقشه کشیدن ها و اجرا کردنا.

یا اسپارتاکوس تو خون و خون ریزی و وحشی گری یه آدرنالینی بهت تزریق میکنه که مشابهش هیچ کجا نیست.

یا فرار از زندان و غیره.

گات هم همینطور... همون سکانس جان اسنو که رمزی بولتون با مشت میزد تو صورتش ضربان قلب آدم میره رو 180 از بس که کینه از این آدم به دل میگیری و میبینی اینجوری پاره ش میکنن.

یا تو بحث هک و زمین زدن سیستم سرمایه داری مثل آقای ربات نداریم.

برای همین نمیتونم با سریال های درام و کمدی و اینا کنار بیام چون زندگیم خودش هم درامه هم کمدی هم زندگی منه دیگه چقدر مگه با ساکسشن فرق داره فقط عنصر پول از توش حذف شده :)

حتی اون قدیمی‌ترها و خفن‌ترها شاید بگن Tudors از گات بهتره.
10681103673_a58e2fc608_b.jpg
حرف از تودور شد بگم واقعا سریاله که کمتر دیده شده .
من فصل آخرش رو هنوز ندیدم خوب شد یادآوری شد برم آخرین فصل رو هم ببینیم.
خیلی نکات و صحنه های آموزنده داره :D تازه گرالت و مارجری تایرل هم هستن توش. دیگه چی میخواهید.
مایکل هرست خیلی علاقه داره هر صحنه رو دراماتیک در بیاره. بازی جاناتان رایس میرز هم همیشه یک اغراق عجیبی توش داره:D

آخرین ویرایش:
قسمت اول شوگان رو دیدم خیلی قشنگ بود 4k هم گرفتمش لذتش چند برابر میشه کلا از وقتی تی وی فور کی با کیفیت گرفتم حس میکنم هر چی فیلم و سریال تا الان دیدم باید دوباره ببینمش کاش یه اپلیکیشنی سایتی بود بدون فیلتر و بدون سانسور و با مخلفات و نون اضافه یه ارشیو 4k مشتی داشت کارمون رو راحت میکرد پس این دانشمندا چه غلطی دارن میکنن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or