TV Center

پ.ن: آقا فهمیدیم که جنابعالی همه سریال‌های خفن تاریخ را دیدی ...:D

:|:))
پستت رو خوندم فهمیدم تو درست میگی و من اشتباه کردم

====

آخرین سریالی که دیدم disclaimer آلفونسو کوآران بود. ببینید دوستان پشیمون نمیشید پشمام فر خورد از کارگردانی. یعنی کوآران رو میبینی واقعا میفهمی کارگردانی شغل و هنره عین پپ گواردیولا رو میبینی میفهمی مربیگری شغل و هنره. اکثرا هستن فقط وظایف روتین اون شغل رو پر کنن. قصه بسیار خوب و از نظر اخلاقی درگیرکننده‌ای داره و تا انتهای کار چیزی مشخص نیست. فیلمبرداریش هم محشره. هر چی از فیلمبردارس بگم کم گفتم.
سه تا سریال برتر امسال من(خیلی‌ها رو ندیدم)

Dune prophecy
Disclaimer
Sweetpea

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
شاید کاربر بهتر باشد این‌گونه گات را معرفی کند: «سریال بسیار خوبی است اما بدان که پایان‌بندی به‌شدت بدی دارد.» اینجا به منطقی‌ترین شکل ممکن بیننده را دو راهی عاقلانه قرار می‌دهد که ببیند یا نه.
درستش اینه که بگیم GoT یک سریال فوق‌العاده خفن هست که از نظر وسعت و عظمت تقریبا هیچ مشابهی نداره، ولی پایان بندی خوبی هم نداره. اینجوری حق مطلب بهتر ادا میشه تا صرفا بگیم آره داداش GoT همچین بدک نبود 🫣😁

• Like
Reactions: fire emblem
من جدی نمی فهمم، شما سریال مگه می بینید برای پایانش؟!:دی
اینطوری کتاب های حکمت ها رو بخونیم بهتر نیست؟!:دی یا حتی شعر می تونه در کمترین زمان به ما درس اخلاق بگه:دی مگه امتحان زبان هست که می خواید سربع تهشو بدونید و تست بزنید؟:دی
بنظرم اگر حتی یک سریالی فقط یک فصلش خوب بوده و بقیه افتضاح، تنها اون یک فصل رو باید دید، بقیه رو بسپاریم به ذهنمون و تا ابد برامون تو فکرمون با کلی خط داستانی دیگه ادامه پیدا کنه:دی

این ارتیست های ادایی که میگن ما عین 24 ساعت زمان روزمون رو برنامه داریم، رو ولشون کنیم، اینا ذاتا ارتیست نیستن

چه نقاشی های ناکاملی که کلی مورد بحث قرار گرفته، یا کافکایی که کلی کار نیمه تمام داره اما محفلی گرم برای تحلیل حرف های ناگفته اش تشگیل شده!

حتی تو ویدیو گیم من مطمئنم اگه p.t منتشر می شد، اصلا به اون خفنی که تو ذهنمون ساختیم نمی شد!

اونطرف تو رمان ها، چون مثلا مارتین کتاباشو کامل نکرده یعنی بی ارزشه؟!

ایا نصفه موندن برسرک تا حالا(حالا به طریق دیگه ادامه پیدا می کنه) ارزش این مانگارو کم می کنه؟!

چه فیلم های سینمایی که تو پرده اخرشون به یکباره افت می کنن، آیا نباید اصلا آنهارا تماشا کرد؟!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or