Little John
کاربر سایت
نمیدونم. منم انگلیسی ش رو دیدم.دوبله ژاپنی فصل اولش در دسترس نیست؟ واقعا دوبله انگلیسیش ناراحتم میکنه. چهار فصل قبلیشو انگلیسی دیدم زهر مارم شد اصلا انقد بده.
نمیدونم. منم انگلیسی ش رو دیدم.دوبله ژاپنی فصل اولش در دسترس نیست؟ واقعا دوبله انگلیسیش ناراحتم میکنه. چهار فصل قبلیشو انگلیسی دیدم زهر مارم شد اصلا انقد بده.
واقعا پشمام از این سریال... 10 دقیقه آخرش کلیف هنگر بود فقط.فصل دو سیلو با چه کلیف هنگر عجیبی تموم شد
یکسال باید تو کف بمونیم
اگه از دنیای Silo خوشت میاد صد درصد برو، من دوس داشتم.دودل بودم برم سراغ کتاب یا نه
دلیل اینکه تو این فصل نشون ندادن احتمالا به این خاطر هست که دارن دقیقا بر اساس جلدا میرن جلو.حقیقتش من انتظار یه بک استوری از کارکتر سولو داشتم ولی چیزی ندیدیم متاسفانه.
شما که کتاب خوندی یه لطف میکنی درباره تیکه اخر قسمت اخر سریال یه توضیح بدی من مشکلی با اسپویل ندارم تا هرجا اسپویل کردی کردی برام مشکلی ندارهSilo رو من خیلی راضی بودم، درسته کشش میدن و آروم پیش میرفت چون یک کتابو به دو فصل تقسیم کرده بودن اما اقتباس خوب مگه چقد داریم که اینقد وفادار باشه به متریال اصلی.
تقریبا همه جزئیات کتابو وارد کردن + شخصیت پردازی بیشتر و یک سری اتفاقات دیگه که ضربه ای به داستان نزده.
فقط موندم چطور میخوان تو 4 فصل تمومش کنن، حس میکنم قراره یک سری موارد جلد دوم رو اسکیپ کنن چون در مورد گذشته سایلو هاست.
البته احتمال داره بصورت سریال جداگونه هم بسازنش با توجه به محبوبیت سریال اصلی.
اگه از دنیای Silo خوشت میاد صد درصد برو، من دوس داشتم.
به بهونه فصل دو رفتم جلد دوم و سومشو خوندم چون حس 4 سال صبر کردن ندارم الان اواخر جلد سومم بنظرم اوج silo تازه اینجاستبشدت جذاب شده داستان.
اتفاقا Pacing بهتری داره نسبت به سریال.
من سریالو دوس دارم اما 99 درصد شخصیتا و جزئیاتی که تو سریال اضافه شدن هیچ تاثیری روی داستان اصلی نداشتن و صرفا واسه این اضافه شدن که بتونن جلد اولو دو فصل بکشونن، سریال با اینکه کلی شخصیت و اتفاق جدید اضافه کرده اما دقیقا مو به مو به اتفاقات کتاب ختم میشه در نهایت.
من ناراضی نبودم از این حرکتشون چون به دنیای Silo جزئیات اضافه کردن و به شخصیتا هم بیشتر پرداختن اما خب خیلیا از این کش دادننش ناراضین همونطور که میبینیم.
شاید بهترین مثالی که بشه زد اینه که کتاب Main Quest رو نشون میده سریال یه سری Side quest اضافه کرده که تاثیری روی اصلی نداره اما واسه کسایی مثل من که دنیای سایلو رو دوس دارن جذابه
معمولا تو اقتباسا این قضیه برعکسه اما اینجا این شکلیه، کتاب کلا پردازش کمتری رو شخصیتا داره و مستقیم داستانو میبره جلو.
دلیل اینکه تو این فصل نشون ندادن احتمالا به این خاطر هست که دارن دقیقا بر اساس جلدا میرن جلو.
بک استوری Solo با فول جزئیات تو جلد دوم روایت شدهبشدت هم قشنگ هست.
بعید میدونم بخوان بیخیالش بشن فصل بعد.
کلیف هنگر یعنی چی؟فصل دو سیلو با چه کلیف هنگر عجیبی تموم شد
یکسال باید تو کف بمونیم
کلیف هنگر به زمانی میگن که داستان جایی به پایان برسه که مخاطب رو بین زمین و هوا ول کنه. یه جورایی در اوج به اتمام برسه. این اصطلاح اولین بار با داستانی باب شد که در انتهای کتابش، شخصیت اصلی روی لبه ی صخره آویزان مونده بود و داستان به پایان رسید.کلیف هنگر یعنی چی؟
اون اردکه توی فصل اولم بود؟ داستانش چی بود؟ خیلی اشنا بود