مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود. برای افرادی که قصد خرید مانیتور تا بودجه ۳۵ میلیون تومن دارند من مدل Asus TUF Gaming VG28UQL1A را پیشنهاد میدم که در بازار ایران فعلا موجوده‌.
خودم مدتی بود در موردش تحقیق کردم تا اینکه بالاخره خریدمش.
بطور خلاصه مشخصاتش اینه:

View attachment 322473

این هم لینک:
TUF Gaming VG28UQL1A|Monitors|ASUS Global

مانیتور قبلیم 4k 60hz بود که بخاطر مسایلی مثل فعال کردن Frame Generation مثلا در بازی سایبرپانک یا الن ویک ۲ با این مانیتور ۶۰ هرتز مشکل داشتم. چرا که در حالت FG وی سینک غیرفعال میشه و اینجا باید مانیتوری داشته باشی که G-SYNC داشته باشه اگر کارتت انودیا هست وگرنه دچار اسکرین تیرینگ میشی. کلا اگر برای کنسول استفاده نمیکنید دیگه دوره مانیتور ۶۰ هرتز به سر اومده .

خلاصه این مانیتور را از نظر کیفیت و زیبایی و قابلیت ها ازش راضیم. حتی PS5 هم بهش وصل کردم و VRR را ساپورت میکنه.

این مانیتور Local Dimming هم داره و با توجه به اینکه IPS هست اما واقعا عمق مشکی بالایی ازش دیدم. HDR ش هم پرفکت نیست ولی برای ویدیوها که بنظرم خوب بود.

View attachment 322474View attachment 322475
درود
هنوز ازین مانیتور استفاده میکنی؟ چطوره بعد این یه سال راضی هستی؟
الانم قیمش 34 تومن هست تقریبا (پلازا دیجیتال و ایسوس ایران دارن ازینا خرید داشتی؟)
یوتیوب کلی گشتم مانیتور های 2k 4k خوب ارزون ولی اصلا کمیابن اینجا کلا دیگه نیستن یا هستن hdmi 2.1 ندارن.

درود
هنوز ازین مانیتور استفاده میکنی؟ چطوره بعد این یه سال راضی هستی؟
الانم قیمش 34 تومن هست تقریبا (پلازا دیجیتال و ایسوس ایران دارن ازینا خرید داشتی؟)
یوتیوب کلی گشتم مانیتور های 2k 4k خوب ارزون ولی اصلا کمیابن اینجا کلا دیگه نیستن یا هستن hdmi 2.1 ندارن.
عالی بوده تا الان.
۳۴ عالیه. و این سایتهایی که گفتی نه خرید نداشتم.
این مدل تو این رنج قیمت کاملترین امکانات ممکن رو داره

دوستان برای گرافیک RTX4060
مانیتور ۲Kبخرم با ۱۰۸۰
تو یوتیوب سرچ کردم با توجه به اینی که بخوام فریم بالای ۶۰ بگیزم بیشتر باید ۱۰۸۰باشه تا ۲k
دوستان یه راهنمایی کنید

دوستان برای گرافیک RTX4060
مانیتور ۲Kبخرم با ۱۰۸۰
تو یوتیوب سرچ کردم با توجه به اینی که بخوام فریم بالای ۶۰ بگیزم بیشتر باید ۱۰۸۰باشه تا ۲k
دوستان یه راهنمایی کنید
درود
صد در صد 2ک ارزش خرید بیشتری داره الان! مشکلی از لحاظ فریم نیست بنظرم میتونید dlss رو حالت بالانس بزارید و فریم مطلوبی بگیرید! نسل 4 هم فریم جنرشین داره که راحت کارو در میاره! ( بعدا هم کارتو عوض میکنید یه مانیتور خوب دارید!)

• Like
Reactions: Roozbeh7
درود
صد در صد 2ک ارزش خرید بیشتری داره الان! مشکلی از لحاظ فریم نیست بنظرم میتونید dlss رو حالت بالانس بزارید و فریم مطلوبی بگیرید! نسل 4 هم فریم جنرشین داره که راحت کارو در میاره! ( بعدا هم کارتو عوض میکنید یه مانیتور خوب دارید!)
مانیتور ۲k
یه مدلی دیدم‌G321Qاز MSI
چطوره؟

مانیتور ۲k
یه مدلی دیدم‌G321Qاز MSI
چطوره؟
درود
والا 32 اینچ 2ک زیاد خوب نیست بنظرم! برای 2ک بهتره 27 اینچ بردارید و 32 اینچ بهتره 4ک بردارید! شما که میخواید انقدر هزینه کنید بنظرم بهتره TUF Gaming VG28UQL1A بخرید! دوستمون Vice City FM هم همینو خریده اگه اشتباه نکنم و خیلی راضی بوده! یا میتونید مانیتور 2ک ارزونتر بگیرید و رو گرافیک بیشتر هزینه کنید و 4070 بردارید! ( مانیتور 2ک 27 اینچ خوب چشمم نخورد ، احتمالا دوستان بهتر راهنمایی کنند)

• Like
32 اینچ خیلی بزرگ نیست ؟برای مثلا متن خوندن
اگر از نظر کیفیتی منظورته 1440p در 32 اینچ تقریباً همون ppi بهتون میده که 1080p روی 24 اینچ میده(البته یکم بیشتر 93 در مقابل 92)
پس اگر باکیفیت 1080p روی 24 مشکلی ندارید با اینم نخواهید داشت دیگه بستگی به خودتون داره

اگر کلی میگید برای کسی مثل من که به تلویزیون عادت داره کوچیکم هست:D
اینم باز بستگی به خودتون داره، من الان 27 اینچم دارم کنار این 32 اون خیلی کوچیکه برام برای بازی

من به شخصه این سایز و رزولوشن رو کاملا پیشنهاد میکنم مخصوصا برای بازیهای سینگل پلیر ولی بهترین راه اینه که برید از نزدیک ببینید هم کیفیتشو بسنجید هم سایزشو، حواستون به سایز میزتون هم باشه که به مشکل نخورید

@Roozbeh7
عزیز اگه برای گرافیک RTX 4060 میخوای مانیتور بگیری طبق تجربه و اطلاعاتی که کسب کردم کلا سری 4060 مناسب رزولوشن بالاتر از FHD نیست ، بویژه اگه بخوای فریم مناسب بگیری. البته سایتهای تخصصی هم اکثرا این رو تایید میکنن مثلا طبق TechpowerUp رزولوشن مناسب RTX4060 همین 1080p تشخیص داده شده یا بر پایه سایت Technical.city بازیها با رزولوشن 1080p فریم قابل قبولتری رو روی این کارت دارن تا رزولوشنایی مثل 1440p ! ازینرو من اگه باشم مانیتور رو هم متناسب با توان گرافیک FHD میگرفتم. مگر اینکه در آینده نزدیک شما بخوای گرافیک رو حداقل به RTX4070 ارتقا بدی (؟) در اونصورت مانیتور 2K میتونه با ایده future proof کردن موجه باشه !

برای 2ک بهتره 27 اینچ بردارید و 32 اینچ بهتره 4ک بردارید! شما که میخواید انقدر هزینه کنید بنظرم بهتره TUF Gaming VG28UQL1A بخرید!
عزیز این مانیتور مناسب 4K هستا !

• Like
بله میدونم 4ک هستش! با توجه به هزینه ای که داشتن میکردن اون مانیتورو پیشنهاد دادم! یکی از بهترینهای بازاره الان!
الآن گرفتم منظور شما چیه 😅 بی شک این مانیتوری که شما پیشنهاد دادید بنسبت قیمت و کیفیت ارزش خرید داره ، اما (و این "اما"ی بزرگی هست) سیستمی که قراره برای این مانیتور خوراک فراهم کنه هم توان لازم رو داره یا نه (؟) RTX 4060 همونطور که بالاتر گقتم در خوشبینانه ترین حالت شاید با کمک DLSS 3 و DLSS 2 و با کلی سلام و صلوات بتونه رزولوشن 1440p رو ارائه بده چون اساسا رزولوشنی که براش ساخته شده FHD هست. حالا تصمیم با خوده ایشونه (@Roozbeh7 ) اما من چون خودم دچار چنین خطای محاسبه ای شدم لذا بر پایه تجربه توصیه ام به بقیه اینه که مانیتور رو متناسب توان سیستم تهیه کنن

الآن گرفتم منظور شما چیه 😅 بی شک این مانیتوری که شما پیشنهاد دادید بنسبت قیمت و کیفیت ارزش خرید داره ، اما (و این "اما"ی بزرگی هست) سیستمی که قراره برای این مانیتور خوراک فراهم کنه هم توان لازم رو داره یا نه (؟) RTX 4060 همونطور که بالاتر گقتم در خوشبینانه ترین حالت شاید با کمک DLSS 3 و DLSS 2 و با کلی سلام و صلوات بتونه رزولوشن 1440p رو ارائه بده چون اساسا رزولوشنی که براش ساخته شده FHD هست. حالا تصمیم با خوده ایشونه (@Roozbeh7 ) اما من چون خودم دچار چنین خطای محاسبه ای شدم لذا بر پایه تجربه توصیه ام به بقیه اینه که مانیتور رو متناسب توان سیستم تهیه کنن
منم دو هفته پیش مانیتور G273CQ MSIرو خریدم و فعلا دارم بازی سایبربانک رو 2Kبا نرخ فربم ۶۰ بازی میکنم روی 2kبا تنظیمات ULTRA
به نظرم مانیتور خوبی هست فقط مشکلش نبود اسپیکر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or