Movie Center

فروش قدرتمند «Den of Thieves 2: Pantera» در پیش‌نمایش‌ها

فیلم اکشن «Den of Thieves 2: Pantera» با بازی جرارد باتلر و اوشی جکسون جونیور در پیش‌نمایش‌های پنج‌شنبه خود ۱.۳۵ میلیون دلار فروش داشته است. پیش‌بینی می‌شود این فیلم در اولین آخر هفته اکران خود بین ۱۱ تا ۱۳ میلیون دلار فروش کند.

این فیلم در رقابت با انیمیشن «Mufasa: The Lion King» از دیزنی قرار دارد، که فروش آخر هفته آن ۱۲ تا ۱۵ میلیون دلار تخمین زده شده است.

Box Office: ‘Den of Thieves 2: Pantera’ Makes $1.35 Million in Previews

انیمیشن Shrek 5 عقب افتاد | جلو افتادن تاریخ اکران Minions 3

یونیورسال اعلام کرد که انیمیشن Shrek 5 دیگر قرار نیست در تاریخ ۱ ژوئیه ۲۰۲۶ (۱۰ تیر ۱۴۰۵)‌ اکران شود و اکران انیمیشن جدید دریم ورکس حدود ۶ ماه و تا اواخر سال ۲۰۲۶ عقب افتاده است. انیمیشن شرک ۵ اکنون برای اکران در تاریخ ۲۳ دسامبر ۲۰۲۶ (۲ دی ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی شده است.

همچنین یونیورسال اعلام کرد که تاریخ اکران انیمیشن Minions 3 یک سال جلو افتاده است و دیگر در تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۲۷ (۹ تیر ۱۴۰۶) روی پرده‌های سینما نخواهد رفت. حالا انیمیشن مینیون‌ها ۳ قرار است به‌جای انیمیشن شرک ۵ در تاریخ ۱ ژوئیه ۲۰۲۶ (۱۰ تیر ۱۴۰۵)‌ اکران شود.

Shrek & Minions

سال‌هاست دنبال اسم یه فیلمی هستم و این قضیه داره من رو روانی می‌کنه! :دی
از دورانی که توی IMDb می‌شد با ملت صحبت کرد (واقعاً چرا اون بخش رو تعطیل کردن؟ :|)، با بقیه در میون گذاشتم تا جاهای دیگه مثل انجمن‌های گفتگوی حرفه‌ای سینما تا اخیراً که گفتم یه سر به تکنولوژی‌های جدید بزنم و سراغ ChatGPT رفتم، ولی باز به موفقیتی نرسیدم. یعنی یه وضعیتی شده که کم‌کم دارم به این نتیجه می‌رسم که شاید کلاً همچین فیلمی وجود نداره و در عالم کودکی، یه سری تصاویر از چیزهای مختلف توی ذهنم ترکیب شده! :دی
چیزهایی که از فیلم یادمه: اواسط دهه ۷۰ از تلویزیون دیدمش. کاراکترها حالت شرقی داشتن و احتمالاً فیلم ژاپنی بوده، ولی مطمئن نیستم و شاید برای یکی دیگه از کشورهای اون ناحیه بوده. چیزی که از داستان یادمه اینه که یه قطاری با محموله خطرناک در حال حرکت بود و نمی‌دونم چی می‌شد که محموله به فنا می‌رفت و یه گاز مرگباری ازش منتشر می‌شد. همه افرادی که نزدیک اون گاز می‌شدن (از جمله افرادی که توی قطار بودن) هم می‌مردن، اون هم به شکل داغونی با خارج شدن کف سفید از دهن. قطار در حال نزدیک شدن به یه شهر بزرگ بود و اون‌طوری چند میلیون نفر می‌مردن و برای همین قهرمان داستان فداکاری کرد و خودش شهید شد و قطار رو هم متوقف کرد یا ترکوند یا هرچی. آخرین سکانس فیلم هم یه بچه‌ای بود که لبخند می‌زد و تصویر روش ثابت می‌شد.
لطفاً اگه فیلم رو دیدین و اسمش رو می‌دونین، توی اسپویلر بگین که داستان برای کسی لو نره. البته اگه واقعاً همچین فیلمی وجود داشته باشه، بعیده معروف باشه و کسی بخواد ببینه ولی به هر حال.
همچنین لطفاً فقط در صورتی که همچین فیلمی رو دیدین و اسمش رو می‌دونین به بنده کمک کنین. نه اینکه این نوشته‌ها رو توی ChatGPT بزنین و جواب‌ها رو بذارین، چون خودم قبلاً این کار رو کردم و ۵۰ تا فیلم پیشنهاد کرد که هیچ‌کدوم نبود و آخرش انقدر به فلاکت افتاده بود که از خودش فیلم تولید می‌کرد! :دی یعنی یه اسامی عجیب و غریبی می‌گفت که اصلاً وجود خارجی نداشتن و توی گوگل نتیجه‌ای نمی‌اومد و منم از خجالتش در اومدم و بیچاره ابراز پشیمونی کرد. :دی
منم یک چیزی مثل این فیلم یادم میاد یک ربطی هم به نابودی لایه اوزون داشت و چند تا بچه می خواستن جلوی اون قطار بگیرن به نظرم ژاپنی بود.سینمایه کره که اونموقع اصلا معروف نبود محیط فیلم بیشتر شبیه ژاپن بود تا کشور های دیگه شرقی
الن سرچ کردم یک فیلم چینی با این داستان برای دهه 90 میلادی پیدا کرم فکر کنم خودش باشه

The Ozone Layer Vanishes

آخرین ویرایش:
منم یک چیزی مثل این فیلم یادم میاد یک ربطی هم به نابودی لایه اوزون داشت و چند تا بچه می خواستن جلوی اون قطار بگیرن به نظرم ژاپنی بود.سینمایه کره که اونموقع اصلا معروف نبود محیط فیلم بیشتر شبیه ژاپن بود تا کشور های دیگه شرقی
الن سرچ کردم یک فیلم چینی با این داستان برای دهه 90 میلادی پیدا کرم فکر کنم خودش باشه

The Ozone Layer Vanishes

خودشه! :(( بعد از سال‌ها روح و روانم به یه آرامشی رسید و واقعاً دمت گرم! :دی
اولش خلاصه داستان رو توی IMDb خوندم و وقتی به اونجا رسید که یه پسری صحبت‌های یه گربه رو می‌فهمه و حیوانات رو جمع می‌کنه برای نجات دنیا و... دیدم نه بابا این نیست. اصلاً همچین چیزهایی توی ذهنم نبود! ولی گفتم بیشتر تحقیق کنم و بنده خدا انقدر ناشناس بود که چیز درست و حسابی توی گوگل پیدا نمی‌شد! :دی خواستم از طریق اسم کارگردان توی ویکی‌پدیا به یه جایی برسم که ویکی‌پدیای انگلیسی هم برای این بنده خدا در فقر مطلق به سر می‌بره و زدم ویکی‌پدیای چینی و دنبال یه فیلمی توی ۱۹۹۰ گشتم. بالاخره مشخص شد برای ۱۹۸۹ بوده با این اسم:
大气层消失
خوش‌شانسی بنده هم این بود که همچین فیلمی از سینمای چین که کلاً ۴۹ تا رأی توی IMDb داره، توی
یوتیوب با زیرنویس انگلیسی آپلود شده! :دی

دو تا صحنه‌ای که بیشتر از هر چیزی توی ذهنم مونده بودن و برام حکم تأیید رو داشتن، اینا بودن که خوشبختانه در موردشون توهم نزده بودم و هر دو توی این لینک یوتیوب هستن و دیگه مطمئن شدم خودشه.

814e12_25eca.jpg

911612_25ecdas.jpg

نمی‌دونستم ژانر کودک بوده! البته ژانر کودک به سبک تلویزیون خودمون که توی نصف کارتون‌ها، ننه طرف مُرده بود یا گم شده بود و از قسمت اول تا آخر با بدبختی و فلاکت کاراکترها جلو می‌رفتیم و افسردگی می‌گرفتیم. :دی اینجا هم یه همچین وضعیتی داشته و الآن رفتم پایانش رو دیدم که یه سگ مظلومی در حالی که داره به طور ذهنی با پسرک صحبت می‌کنه و یه سری بیانیه در مورد محیط زیست می‌گه، یه مشعلی توی دهنش می‌گیره و به سمت قطار می‌ره و منفجر می‌شه. احتمالاً انقدر صحنه دردناک بوده که مغزم توی کودکی دستور پاکسازیش رو داده و برای همین هیچی از اون بخش‌ها یادم نیست.
باز هم تشکر فراوان! :دی

ممکنه برای فیلیپین یا تایوان باشه.
اما برای کره شمالی خیلی بعیده. (قطارهای اون خطه بسیار شخمی و قدیمی هست در حد سریال پوآرو و به چیزی که گفتی نمیخوره)
نظر من اینه که برای چین هست.
چین رو درست حدس زدی! :دی

آخرین ویرایش:
دنبال نام چهار فیلم هستم که در گذشته دیده ام و نامشان را فراموش کرده ام. اگه اسامی این چهار رو فیلم برایم پیدا کنید یا بدانید، دیگه خیلی فیلم باز پرو هستید:

1. یک فیلم علمی تخیلی در نوروز سال 1389 از شبکه پنج دیدم. فیلم با سقوط یک هواپیمای مسافربری شروع میشه که بازماندگانش در یک منطقه ای گیر می افتند که گیاهان غول پیکر در آن جا رشد پیدا کرده و انسان ها مسموم و برده خود کرده اند. قهرمان فیلم هم با خانواده اش سعی می کنند مقابل این گیاهان نجات پیدا کنند و از شهر خارج شوند. شخصیت منفی قصه هم یک مرد کوتاه قد بودش که در سانحه سقوط هواپیما در دستشویی با باد کردن تمامی لباس های غریق نجات، زنده از فاجعه بیرون می آید و سپس خودش کنترل هدایت گیاهان را برعهده می گیرد.

2. یک فیلم کمدی قدیمی فکر کنم مال دهه 60 یا 70 میلادی باشه. محصول کشور ایتالیا. گویا بازیگرش یک کمدین معروف ایتالیایی هست که اشتباهی جای یک مدیر قدرتمند یک شرکت تجاری اشتباه گرفته میشه. در واقع تو دو نقش بازی کرده. این فیلم رو سال 91 از شبکه پنج خراسان رضوی دیدم.

3. یک فیلم جنایی - قضایی که فکر کنم سال 85 یا 86 در ایام نوروز از برنامه سینما یک پخش شد. داستان یک پسر نوجوانی بود که مظنون اصلی قتل ناپدری اش شناخته شد. فیلم انگار بر اساس داستان واقعی بوده و شکنجه های روحی و روانی نیروهای پلیس روی پسر نوجوان در تیتراژ پایانی رو نشون میداد. آخرشم هم دادگاه به رای آزادی پسر میده و افرادی که در شکنجه این بچه نقش داشتند رو مجازات میکنه. دیگه نمایش فساد نیروهای امنیتی و قضایی آمریکا موضوع مورد علاقه صدا و سیما ایران هست!

4. یک فیلم ترسناک - اسلشر که تو سال 1390 از یک شبکه برون مرزی دیدم. دوبله اش اما مال جمهوری اسلامی ایران بود. درباره دو خواهر بودش که در شب نبود والدینشان مورد آزار و اذیت یک متجاوز قرار می گیرند. در طول فیلم چهره متجاوز نشون داده نمی شه و فیلم تاکیدش روی ترس روانشناسانه و موش و گربه بازی بین متجاوز و خواهر بزرگتر هست. در آخر هم موفق می شوند به پلیس تماس بگیرند و فرد را دستگیر کنند. در سکانس پایانی یک نمای بسته و نزدیک از فرد متجاوز نشون میدن که اون هم بسیار نامعلوم است.

حالا که بحث یافتن سوزن تو انبار کاه شکل گرفته و بالاخره نتیجه هم داده؛ این مورد سوم و چهارم من همچنان در حالت اغما قرار داره؛ دست به دستی بدیم این دوتارو هم پیدا کنیم خوبه.

• Cool
Reactions: GameS123
پیرو بحث و افتادن تب کارآگاهی تو تاپیک به درخواست ما هم لطفا رسیدگی کنید. تا حالا چند بار پرسیدم. از رو هم نمیرم.
یه فیلم در مورد حادثه برای هواپیما بود که تو آسمان اتفاق می‌افتاد. چند تا سکانس یادم هست. بال هواپیما آسیب میبینه و یه نفر داوطلب میشه بره بیرون و بال رو تعمیر کنه اونم در حال پرواز. خلاصه کلی لباس و عایق و این چیزا برای طرف میپوشونن تا بتونه روی بال دووم بیاره جوری که مثل ربات راه می‌رفت. تو یه سکانس داره از بین مسافرای هواپیما با اون همه لباس رد میشه تا بره بیرون و همه با تعجب نگاهش میکنن. خلاصه میره بیرون و بال هواپیمای در حال حرکت رو با ابزارهایی که در اختیار داره تعمیر میکنه!! که اگر یادم بیاد این صحنه ها رو از پشت پنجره هواپیما نشون میداد. یادمه که وسط آسمون داشت با چکش میزد روی بال :D
هوش مصنوعی هم نفهمید یا عمدا خودشو زده بود به اون راه رو دیگه نمیدونم. به من که جوابی نداد :D

• Like
Reactions: m.a.t
پیرو بحث و افتادن تب کارآگاهی تو تاپیک به درخواست ما هم لطفا رسیدگی کنید. تا حالا چند بار پرسیدم. از رو هم نمیرم.
یه فیلم در مورد حادثه برای هواپیما بود که تو آسمان اتفاق می‌افتاد. چند تا سکانس یادم هست. بال هواپیما آسیب میبینه و یه نفر داوطلب میشه بره بیرون و بال رو تعمیر کنه اونم در حال پرواز. خلاصه کلی لباس و عایق و این چیزا برای طرف میپوشونن تا بتونه روی بال دووم بیاره جوری که مثل ربات راه می‌رفت. تو یه سکانس داره از بین مسافرای هواپیما با اون همه لباس رد میشه تا بره بیرون و همه با تعجب نگاهش میکنن. خلاصه میره بیرون و بال هواپیمای در حال حرکت رو با ابزارهایی که در اختیار داره تعمیر میکنه!! که اگر یادم بیاد این صحنه ها رو از پشت پنجره هواپیما نشون میداد. یادمه که وسط آسمون داشت با چکش میزد روی بال :D
هوش مصنوعی هم نفهمید یا عمدا خودشو زده بود به اون راه رو دیگه نمیدونم. به من که جوابی نداد :D
این چیزی که شما تعریف کردی فقط از سینمای هند برمیاد! مخصوصا قسمت چکش کاری بالش! :D

این چیزی که شما تعریف کردی فقط از سینمای هند برمیاد! مخصوصا قسمت چکش کاری بالش! :D
نه هندی نیست. همچین فیلم سنگین و اتمسفریکی بود :D
نکته ای که وجود داره اینه که چند سال پیش و سر جام جهانی و فوتبال فکر کنم از سمت نصف انجمن بلاک شدم وگرنه تا حالا اسمش پیدا شده بود:(

• Like
Reactions: m.a.t and MyJinx
نه هندی نیست. همچین فیلم سنگین و اتمسفریکی بود :D
نکته ای که وجود داره اینه که چند سال پیش و سر جام جهانی و فوتبال فکر کنم از سمت نصف انجمن بلاک شدم وگرنه تا حالا اسمش پیدا شده بود:(
وجود داره
منم دیدمش.
اگر توهم نباشه، یه جایی از فیلم هم با زیپلاین از یه هواپیما مسافرها رو به هواپیمای دیگری منتقل می‌کنن.

• Like
Reactions: homayoon k2
وجود داره
منم دیدمش.
اگر توهم نباشه، یه جایی از فیلم هم با زیپلاین از یه هواپیما مسافرها رو به هواپیمای دیگری منتقل می‌کنن.
خدا رو شکر بالاخره[-o<
این مورد رو یادم نیست، اما حالا که گفتی برام مقداری آشنا اومد. این فیلم اون زمان که دیدم برام خیلی خاص و جذاب به نظر اومد. تعلیق عجیبی داشت.
سکانس دیگه یادت نیست؟ هر چی بیشتر یادمون بیاد راحت تر میشه پیداش کرد.
شوخی که نکردی؟:D

• Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or