Booker DeWitt
کاربر سایت
داداش دمت گرم از همین لینک دانلود کردم.
منم یک چیزی مثل این فیلم یادم میاد یک ربطی هم به نابودی لایه اوزون داشت و چند تا بچه می خواستن جلوی اون قطار بگیرن به نظرم ژاپنی بود.سینمایه کره که اونموقع اصلا معروف نبود محیط فیلم بیشتر شبیه ژاپن بود تا کشور های دیگه شرقیسالهاست دنبال اسم یه فیلمی هستم و این قضیه داره من رو روانی میکنه!
از دورانی که توی IMDb میشد با ملت صحبت کرد (واقعاً چرا اون بخش رو تعطیل کردن؟ )، با بقیه در میون گذاشتم تا جاهای دیگه مثل انجمنهای گفتگوی حرفهای سینما تا اخیراً که گفتم یه سر به تکنولوژیهای جدید بزنم و سراغ ChatGPT رفتم، ولی باز به موفقیتی نرسیدم. یعنی یه وضعیتی شده که کمکم دارم به این نتیجه میرسم که شاید کلاً همچین فیلمی وجود نداره و در عالم کودکی، یه سری تصاویر از چیزهای مختلف توی ذهنم ترکیب شده!
چیزهایی که از فیلم یادمه: اواسط دهه ۷۰ از تلویزیون دیدمش. کاراکترها حالت شرقی داشتن و احتمالاً فیلم ژاپنی بوده، ولی مطمئن نیستم و شاید برای یکی دیگه از کشورهای اون ناحیه بوده. چیزی که از داستان یادمه اینه که یه قطاری با محموله خطرناک در حال حرکت بود و نمیدونم چی میشد که محموله به فنا میرفت و یه گاز مرگباری ازش منتشر میشد. همه افرادی که نزدیک اون گاز میشدن (از جمله افرادی که توی قطار بودن) هم میمردن، اون هم به شکل داغونی با خارج شدن کف سفید از دهن. قطار در حال نزدیک شدن به یه شهر بزرگ بود و اونطوری چند میلیون نفر میمردن و برای همین قهرمان داستان فداکاری کرد و خودش شهید شد و قطار رو هم متوقف کرد یا ترکوند یا هرچی. آخرین سکانس فیلم هم یه بچهای بود که لبخند میزد و تصویر روش ثابت میشد.
لطفاً اگه فیلم رو دیدین و اسمش رو میدونین، توی اسپویلر بگین که داستان برای کسی لو نره. البته اگه واقعاً همچین فیلمی وجود داشته باشه، بعیده معروف باشه و کسی بخواد ببینه ولی به هر حال.
همچنین لطفاً فقط در صورتی که همچین فیلمی رو دیدین و اسمش رو میدونین به بنده کمک کنین. نه اینکه این نوشتهها رو توی ChatGPT بزنین و جوابها رو بذارین، چون خودم قبلاً این کار رو کردم و ۵۰ تا فیلم پیشنهاد کرد که هیچکدوم نبود و آخرش انقدر به فلاکت افتاده بود که از خودش فیلم تولید میکرد! یعنی یه اسامی عجیب و غریبی میگفت که اصلاً وجود خارجی نداشتن و توی گوگل نتیجهای نمیاومد و منم از خجالتش در اومدم و بیچاره ابراز پشیمونی کرد.
خودشه! بعد از سالها روح و روانم به یه آرامشی رسید و واقعاً دمت گرم!منم یک چیزی مثل این فیلم یادم میاد یک ربطی هم به نابودی لایه اوزون داشت و چند تا بچه می خواستن جلوی اون قطار بگیرن به نظرم ژاپنی بود.سینمایه کره که اونموقع اصلا معروف نبود محیط فیلم بیشتر شبیه ژاپن بود تا کشور های دیگه شرقی
الن سرچ کردم یک فیلم چینی با این داستان برای دهه 90 میلادی پیدا کرم فکر کنم خودش باشه
The Ozone Layer Vanishes
چین رو درست حدس زدی!ممکنه برای فیلیپین یا تایوان باشه.
اما برای کره شمالی خیلی بعیده. (قطارهای اون خطه بسیار شخمی و قدیمی هست در حد سریال پوآرو و به چیزی که گفتی نمیخوره)
نظر من اینه که برای چین هست.
دنبال نام چهار فیلم هستم که در گذشته دیده ام و نامشان را فراموش کرده ام. اگه اسامی این چهار رو فیلم برایم پیدا کنید یا بدانید، دیگه خیلی فیلم باز پرو هستید:
1. یک فیلم علمی تخیلی در نوروز سال 1389 از شبکه پنج دیدم. فیلم با سقوط یک هواپیمای مسافربری شروع میشه که بازماندگانش در یک منطقه ای گیر می افتند که گیاهان غول پیکر در آن جا رشد پیدا کرده و انسان ها مسموم و برده خود کرده اند. قهرمان فیلم هم با خانواده اش سعی می کنند مقابل این گیاهان نجات پیدا کنند و از شهر خارج شوند. شخصیت منفی قصه هم یک مرد کوتاه قد بودش که در سانحه سقوط هواپیما در دستشویی با باد کردن تمامی لباس های غریق نجات، زنده از فاجعه بیرون می آید و سپس خودش کنترل هدایت گیاهان را برعهده می گیرد.
2. یک فیلم کمدی قدیمی فکر کنم مال دهه 60 یا 70 میلادی باشه. محصول کشور ایتالیا. گویا بازیگرش یک کمدین معروف ایتالیایی هست که اشتباهی جای یک مدیر قدرتمند یک شرکت تجاری اشتباه گرفته میشه. در واقع تو دو نقش بازی کرده. این فیلم رو سال 91 از شبکه پنج خراسان رضوی دیدم.
3. یک فیلم جنایی - قضایی که فکر کنم سال 85 یا 86 در ایام نوروز از برنامه سینما یک پخش شد. داستان یک پسر نوجوانی بود که مظنون اصلی قتل ناپدری اش شناخته شد. فیلم انگار بر اساس داستان واقعی بوده و شکنجه های روحی و روانی نیروهای پلیس روی پسر نوجوان در تیتراژ پایانی رو نشون میداد. آخرشم هم دادگاه به رای آزادی پسر میده و افرادی که در شکنجه این بچه نقش داشتند رو مجازات میکنه. دیگه نمایش فساد نیروهای امنیتی و قضایی آمریکا موضوع مورد علاقه صدا و سیما ایران هست!
4. یک فیلم ترسناک - اسلشر که تو سال 1390 از یک شبکه برون مرزی دیدم. دوبله اش اما مال جمهوری اسلامی ایران بود. درباره دو خواهر بودش که در شب نبود والدینشان مورد آزار و اذیت یک متجاوز قرار می گیرند. در طول فیلم چهره متجاوز نشون داده نمی شه و فیلم تاکیدش روی ترس روانشناسانه و موش و گربه بازی بین متجاوز و خواهر بزرگتر هست. در آخر هم موفق می شوند به پلیس تماس بگیرند و فرد را دستگیر کنند. در سکانس پایانی یک نمای بسته و نزدیک از فرد متجاوز نشون میدن که اون هم بسیار نامعلوم است.
این چیزی که شما تعریف کردی فقط از سینمای هند برمیاد! مخصوصا قسمت چکش کاری بالش!پیرو بحث و افتادن تب کارآگاهی تو تاپیک به درخواست ما هم لطفا رسیدگی کنید. تا حالا چند بار پرسیدم. از رو هم نمیرم.
یه فیلم در مورد حادثه برای هواپیما بود که تو آسمان اتفاق میافتاد. چند تا سکانس یادم هست. بال هواپیما آسیب میبینه و یه نفر داوطلب میشه بره بیرون و بال رو تعمیر کنه اونم در حال پرواز. خلاصه کلی لباس و عایق و این چیزا برای طرف میپوشونن تا بتونه روی بال دووم بیاره جوری که مثل ربات راه میرفت. تو یه سکانس داره از بین مسافرای هواپیما با اون همه لباس رد میشه تا بره بیرون و همه با تعجب نگاهش میکنن. خلاصه میره بیرون و بال هواپیمای در حال حرکت رو با ابزارهایی که در اختیار داره تعمیر میکنه!! که اگر یادم بیاد این صحنه ها رو از پشت پنجره هواپیما نشون میداد. یادمه که وسط آسمون داشت با چکش میزد روی بال
هوش مصنوعی هم نفهمید یا عمدا خودشو زده بود به اون راه رو دیگه نمیدونم. به من که جوابی نداد
نه هندی نیست. همچین فیلم سنگین و اتمسفریکی بوداین چیزی که شما تعریف کردی فقط از سینمای هند برمیاد! مخصوصا قسمت چکش کاری بالش!
وجود دارهنه هندی نیست. همچین فیلم سنگین و اتمسفریکی بود
نکته ای که وجود داره اینه که چند سال پیش و سر جام جهانی و فوتبال فکر کنم از سمت نصف انجمن بلاک شدم وگرنه تا حالا اسمش پیدا شده بود
خدا رو شکر بالاخرهوجود داره
منم دیدمش.
اگر توهم نباشه، یه جایی از فیلم هم با زیپلاین از یه هواپیما مسافرها رو به هواپیمای دیگری منتقل میکنن.