SaeedKING
کاربر سایت
عه مگه بازیگر پنج سال بعد الی هم بلا رمزیه؟
نه ندارهبچه ها میخواستم فصل اول این سریال رو ببینم...
فقط از دوستان یه سوال داشتم...از اینجا که بوش میاد و امیدوارم که قسمت دوم بازیش هم برای pc بیاد الان فصل اول این سریال برای قسمت دوم بازی اسپلویل نداره؟؟؟
ممنون..
با قیافش کاری ندارم ولی نقش الی رو خیلی عالی بازی کردهView attachment 363279
این چیه واقعا؟!!
یعنی میخوان باور کنیم هیچ بازیگر دیگه ای نتونسته بوده این نقش رو دربیاره که دادن به این معلوم نیست چی؟
واقعا تو بعضی از صحنه ها اون ملعون توی Fable میتونه از این زیباتر باشه.
من بعد این همه مدت هنوز تو کتم نرفته که این الیه.
اصلا آفتابه گرفتن تو هر چی اسم الیه.
من مادر خانم داداشم اسمش الهست که بهش میگیم الی ، بعضی وقتها یادم میفته که این دوتا هم اسمن چندشم میشه.
ایشون با 60 و خورده ای سن بارها از این چند ضلعی زیباتره.
آره خوب بازی کرده.با قیافش کاری ندارم ولی نقش الی رو خیلی عالی بازی کرده
مثل اینکه چند سالی هست فیلم و سریال و بازی نمیبینی؟ خدمت عرض کنم الان چند سالی هست یک عده با همکاری یک بنیادی تلاش میکنند که سلیقه ها و افکار مردم تغییر بدن و چیزهای که مردم ازشون بدشون میاد و یا در مقابلش بی تفاوت هستن ، بولد کنن یکیش هم قیافه های زشت هست که از عمد یک نفر زشت میارن و بهترین نقش بهش میدن تا افکار عمومی به خاطر نقش و کارکترش قیافه زشتش در نظر نگیرن و حتی بهش علاقه مند بشن!آره خوب بازی کرده.
سوال منم همینه که واقعا هیچ کس دیگه نبود که بتونه در همین حد یا حتی بهتر از ایشون این نقش رو بازی کنه و حداقل 30-20 درصد شبیه یا یادآور الی باشه؟
چرا در جریانم.مثل اینکه چند سالی هست فیلم و سریال و بازی نمیبینی؟ خدمت عرض کنم الان چند سالی هست یک عده با همکاری یک بنیادی تلاش میکنند که سلیقه ها و افکار مردم تغییر بدن و چیزهای که مردم ازشون بدشون میاد و یا در مقابلش بی تفاوت هستن ، بولد کنن یکیش هم قیافه های زشت هست که از عمد یک نفر زشت میارن و بهترین نقش بهش میدن تا افکار عمومی به خاطر نقش و کارکترش قیافه زشتش در نظر نگیرن و حتی بهش علاقه مند بشن!