سریال The Last of Us

بچه ها میخواستم فصل اول این سریال رو ببینم...
فقط از دوستان یه سوال داشتم...از اینجا که بوش میاد و امیدوارم که قسمت دوم بازیش هم برای pc بیاد الان فصل اول این سریال برای قسمت دوم بازی اسپلویل نداره؟؟؟
ممنون..

بچه ها میخواستم فصل اول این سریال رو ببینم...
فقط از دوستان یه سوال داشتم...از اینجا که بوش میاد و امیدوارم که قسمت دوم بازیش هم برای pc بیاد الان فصل اول این سریال برای قسمت دوم بازی اسپلویل نداره؟؟؟
ممنون..
نه نداره

• Like
Reactions: mehdy.z
View attachment 362819

فصل دوم از اپریل (فروردین - اردیبهشت) شروع میشه

تیزر جدید
the-last-of-us-part-ii-abby-bella-ramsey-ellie-1.jpg

این چیه واقعا؟!!

یعنی میخوان باور کنیم هیچ بازیگر دیگه ای نتونسته بوده این نقش رو دربیاره که دادن به این معلوم نیست چی؟

واقعا تو بعضی از صحنه ها اون ملعون توی Fable میتونه از این زیباتر باشه.

من بعد این همه مدت هنوز تو کتم نرفته که این الیه.

اصلا آفتابه گرفتن تو هر چی اسم الیه.
من مادر خانم داداشم اسمش الهست که بهش میگیم الی ، بعضی وقتها یادم میفته که این دوتا هم اسمن چندشم میشه.
ایشون با 60 و خورده ای سن بارها از این چند ضلعی زیباتره.

View attachment 363279

این چیه واقعا؟!!

یعنی میخوان باور کنیم هیچ بازیگر دیگه ای نتونسته بوده این نقش رو دربیاره که دادن به این معلوم نیست چی؟

واقعا تو بعضی از صحنه ها اون ملعون توی Fable میتونه از این زیباتر باشه.

من بعد این همه مدت هنوز تو کتم نرفته که این الیه.

اصلا آفتابه گرفتن تو هر چی اسم الیه.
من مادر خانم داداشم اسمش الهست که بهش میگیم الی ، بعضی وقتها یادم میفته که این دوتا هم اسمن چندشم میشه.
ایشون با 60 و خورده ای سن بارها از این چند ضلعی زیباتره.
با قیافش کاری ندارم ولی نقش الی رو خیلی عالی بازی کرده

با قیافش کاری ندارم ولی نقش الی رو خیلی عالی بازی کرده
آره خوب بازی کرده.
سوال منم همینه که واقعا هیچ کس دیگه نبود که بتونه در همین حد یا حتی بهتر از ایشون این نقش رو بازی کنه و حداقل 30-20 درصد شبیه یا یادآور الی باشه؟

آره خوب بازی کرده.
سوال منم همینه که واقعا هیچ کس دیگه نبود که بتونه در همین حد یا حتی بهتر از ایشون این نقش رو بازی کنه و حداقل 30-20 درصد شبیه یا یادآور الی باشه؟
مثل اینکه چند سالی هست فیلم و سریال و بازی نمیبینی؟ خدمت عرض کنم الان چند سالی هست یک عده با همکاری یک بنیادی تلاش میکنند که سلیقه ها و افکار مردم تغییر بدن و چیزهای که مردم ازشون بدشون میاد و یا در مقابلش بی تفاوت هستن ، بولد کنن یکیش هم قیافه های زشت هست که از عمد یک نفر زشت میارن و بهترین نقش بهش میدن تا افکار عمومی به خاطر نقش و کارکترش قیافه زشتش در نظر نگیرن و حتی بهش علاقه مند بشن!

مثل اینکه چند سالی هست فیلم و سریال و بازی نمیبینی؟ خدمت عرض کنم الان چند سالی هست یک عده با همکاری یک بنیادی تلاش میکنند که سلیقه ها و افکار مردم تغییر بدن و چیزهای که مردم ازشون بدشون میاد و یا در مقابلش بی تفاوت هستن ، بولد کنن یکیش هم قیافه های زشت هست که از عمد یک نفر زشت میارن و بهترین نقش بهش میدن تا افکار عمومی به خاطر نقش و کارکترش قیافه زشتش در نظر نگیرن و حتی بهش علاقه مند بشن!
چرا در جریانم.
ولی این یکی هیچ جوره با این قیافش برام قابل هضم نیست.
با اختلاف از هر تغییر و تحولی که به نسبت محتوای اصلی داده شده و من اون رو دیدم فجیع تره.

موقع دیدن سریال نمیتونم ذهنم رو خالی کنم و خودم رو متقاعد کنم که دارم الی رو میبینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or