عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

NEW MONITOR
❤️ROG SWIFT QD-OLED PG32UCDM 4K 240 HZ❤️

تبریک بسیار امیدوارم کلی باهاش عشق و حال گیمینگی کنی🥰 فقط میخواستم بپرسم شما هم مشگل کوتاهی کابل برق رو دارید؟ منظورم اون بخشی که از پشت مانیتور به آداپتور میخوره و 1متر هم بیشتر اندازه ش نیست 😟 همچین برای کاهش خطر Burn-in چه راهکارها و آپشنهایی رو بکار بردی؟

در حال اسمبل شدنه 😍
ایضا تبریک به شما 😄 فقط تو عکس پایه مانیتور نظرم رو جلب کرد ! اگه اشکال نداره میشه مدلش رو بپرسم؟

تبریک بسیار امیدوارم کلی باهاش عشق و حال گیمینگی کنی🥰 فقط میخواستم بپرسم شما هم مشگل کوتاهی کابل برق رو دارید؟ منظورم اون بخشی که از پشت مانیتور به آداپتور میخوره و 1متر هم بیشتر اندازه ش نیست 😟 همچین برای کاهش خطر Burn-in چه راهکارها و آپشنهایی رو بکار بردی؟
خیلی ممنونم تشکر. 😉
من نه مشکل کوتاهی کابل نداشتم و با توجه به میزم و شرایط کاملا اکی بود . برای burn in همون راهکار default خود ایسوس رو من تغییر ندادم و استفاده میکنم . بنظرم مهمترینش همون pixel cleaning هست که حتما انجام بدین معمولا تایمش هم هر 8 ساعت هست که notification میاد برای اکتیو کردنش.

اگر قبلا مانیتور باکیفیت 4k که IPS یا حتی VA باشه داشتید میتونید شفافیت متن را با این مانیتور مقایسه کنید ؟
مشخصا کیفیت تصویر و رنگ این مانیتور خیلی جلوتر و بهتر هست ولی من نگران شفافیت متن خصوصا توی نرم افزار های آفیس مایکروسلفت هستم
اگر تونستید مقایسه کنید
البته رفیقمون یک بار اولد گرون ایسوس خرید بی دلیل فروخت اما گویا دوباره سر عقل اومد :D
من تی وی اولد چند سالیه دارم خیر اگر درست تنظیم بشه کوچکترین مشکلی نداره من حتی طوری کالیبره ش کردم حتی خارج پی سی مد حتی با حالت full rgb هم متن کوچک ابی در قرمز هم قابل خواندنه

از تصویر لذت بخش تر صدا هست هر چی پول دارید به نظرم پای صدای خوب بریزید یک بوکشلف اروپایی خوب اصلا زندگیتون عوض می کنه

• Like
Reactions: amir_amd
البته رفیقمون یک بار اولد گرون ایسوس خرید بی دلیل فروخت اما گویا دوباره سر عقل اومد :D
من تی وی اولد چند سالیه دارم خیر اگر درست تنظیم بشه کوچکترین مشکلی نداره من حتی طوری کالیبره ش کردم حتی خارج پی سی مد حتی با حالت full rgb هم متن کوچک ابی در قرمز هم قابل خواندنه

از تصویر لذت بخش تر صدا هست هر چی پول دارید به نظرم پای صدای خوب بریزید یک بوکشلف اروپایی خوب اصلا زندگیتون عوض می کنه
من یک تلوزیون c2 ال جی 42 اینچ دارم و یک مانیتور ای جی 32 اینچ UN650 که به کیس وصل هستند.
تکست و جدول و... توی مانیتور به وضوح شفاف تر هست.
برای بازیها و فیلم ها از تلوزیون استفاده میکنم و برای اینترنت و آفیس و... از مانیتور .
ولی از سوئیچ کردن خسته شدم و خیلی وقتها فقط از مانیتور استفاده میکنم و c2 اکثر مواقع بیکاره

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
سلام
تبریک فراوانی 💫

من بین خرید این مدل و PG32UCD موندم .
شما اصلا مشکلی با بازتاب نور ندارید؟

سپاس 🙏
سلام مخلصم.
مدل ucdp هم عالیه . منتهی اگر بصورت side by side کنار ucdm قرار بگیره متوجع میشین که ucdm تصاویر شارپ تر و رنگ و هایلایت ها زنده ترن اونم طبیعتا بخاطر quantum dot بودن و براق بودنه صفحه ucdm هست.
ولی بستگی به شرایط شما و همچنین از لحاظ قیمتی میتونین تصمیم بگیرین و انتخاب کنین.
من بشخصه با توجه به شرایط اتاقم بازتاب نوری چیزی ندارم چون نوری که اتاق رو روشن میکنه روبروی مانیتورم نیست و سمت دیگه ای هست . همچنین موقعیت پنجره اتاقم هم سمت دیگه ای از مانیتور هست. ولی در مجموع در بدترین شرایط هم که تست گرفتم صفحه این مانیتور به قدری عالی طراحی شده که در کنار براق و Glossy بودن رفلکشن ها و بازتاب هارو تا حد زیادی تیره میکنه و حتی به نسبت صفحه های مات که معمولا منبع نور رو پخش میکنن روی کل صفحه این پنل پخش نمیکنه و یجورایی در دل خودش خفه میکنه و نگه میداره و اصلا حس آزار دهنده ای به شما نمیده .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pzt_Kami
... منتهی اگر بصورت side by side کنار ucdm قرار بگیره متوجع میشین که ucdm تصاویر شارپ تر و رنگ و هایلایت ها زنده ترن اونم طبیعتا بخاطر quantum dot بودن و براق بودنه صفحه ucdm هست...
شما امکان این مقایسه رو از نزدیک داشتید؟ من خودم مقایسه این دو مدل رو فقط از اینترنت و ریویوها دیدم که البته اکثریت (بویژه منابع معتبر) همین نظر شما رو داشتن گرچه تاکید میشد که برتری رنگ UCDM وقتی که ایندو کنار هم مقایسه میشن قابل فهم هست و در حالت عادی UCDP هم نمایش رنگ خیلی خوبی داره. من طبعا امکان تست UCDM رو از نزدیک نداشتم اما میتونم بگم تا اینجا که توان نمایش رنگش از بقیه مانیتورهایی که من تا الآن تجربه کردم بالاتر بوده و ازین نظر راضی هستم (بقول برخی کامنت گذاران میشه با افزایش Saturation شدت رنگی بعضا در حد UCDM گرفت)
من بشخصه با توجه به شرایط اتاقم بازتاب نوری چیزی ندارم چون نوری که اتاق رو روشن میکنه روبروی مانیتورم نیست و سمت دیگه ای هست . همچنین موقعیت پنجره اتاقم هم سمت دیگه ای از مانیتور هست. ولی در مجموع در بدترین شرایط هم که تست گرفتم صفحه این مانیتور به قدری عالی طراحی شده که در کنار براق و Glossy بودن رفلکشن ها و بازتاب هارو تا حد زیادی تیره میکنه و حتی به نسبت صفحه های مات که معمولا منبع نور رو پخش میکنن روی کل صفحه این پنل پخش نمیکنه و یجورایی در دل خودش خفه میکنه و نگه میداره و اصلا حس آزار دهنده ای به شما نمیده .
شخصا به دلیل همینکه نمیتونستم نور اتاق رو کنترل کنم باعث شد سمت UCDM نرم. البته همونطور که میدونید این مانیتور مانند بقیه QD-OLEDها یه مشگل دیگه هم با نور زیاد محیط داره و اونم ایجاد یکجور هاله بنفش رنگ در پس زمینه تیره هست (خودشون به این پدیده میگن Raised Black) که ترسیدم نتونم باهاش کنار بیام. مورد سومی هم که موجب عدم انتخاب UCDM شد مشکلی بود که بیشتر دیدم کامنت گذاران (و نه ریویوئرها!) بیان کرده بودن و اون مسئله خستگی چشم Eye Strain بود. منم دقیقا جزو کسانی هستم که سابقه خستگی و بعضا درد چشم دارم و این موضوع برام خیلی مهم بود. خوشبختانه بعد از نزدیک به یکماه استفاده از UCDP دچار این مشکل نشدم 😊

اما در کل اگه بخوام به دوستانی مانند @Rize Mize توصیه کنم باید بگم اولویت رو بزارید روی UCDM چون اگه از ایرادت کوچکی که اشاره شد (و بیشتر هم مربوط به قضیه نور محیطی هست) بگذریم قطعا UCDM اگه بهتر از UCDP نباشه قطعا کمتر هم نیست. بویژه که متاسفانه قیمت UCDP بصورت غیر منطقی بالاتر هست (با وجودیکه قیمت پایه هر دو مانیتور یکی هست یعنی 1300دلار!).

شما امکان این مقایسه رو از نزدیک داشتید؟ من خودم مقایسه این دو مدل رو فقط از اینترنت و ریویوها دیدم که البته اکثریت (بویژه منابع معتبر) همین نظر شما رو داشتن گرچه تاکید میشد که برتری رنگ UCDM وقتی که ایندو کنار هم مقایسه میشن قابل فهم هست و در حالت عادی UCDP هم نمایش رنگ خیلی خوبی داره. من طبعا امکان تست UCDM رو از نزدیک نداشتم اما میتونم بگم تا اینجا که توان نمایش رنگش از بقیه مانیتورهایی که من تا الآن تجربه کردم بالاتر بوده و ازین نظر راضی هستم (بقول برخی کامنت گذاران میشه با افزایش Saturation شدت رنگی بعضا در حد UCDM گرفت)

شخصا به دلیل همینکه نمیتونستم نور اتاق رو کنترل کنم باعث شد سمت UCDM نرم. البته همونطور که میدونید این مانیتور مانند بقیه QD-OLEDها یه مشگل دیگه هم با نور زیاد محیط داره و اونم ایجاد یکجور هاله بنفش رنگ در پس زمینه تیره هست (خودشون به این پدیده میگن Raised Black) که ترسیدم نتونم باهاش کنار بیام. مورد سومی هم که موجب عدم انتخاب UCDM شد مشکلی بود که بیشتر دیدم کامنت گذاران (و نه ریویوئرها!) بیان کرده بودن و اون مسئله خستگی چشم Eye Strain بود. منم دقیقا جزو کسانی هستم که سابقه خستگی و بعضا درد چشم دارم و این موضوع برام خیلی مهم بود. خوشبختانه بعد از نزدیک به یکماه استفاده از UCDP دچار این مشکل نشدم 😊

اما در کل اگه بخوام به دوستانی مانند @Rize Mize توصیه کنم باید بگم اولویت رو بزارید روی UCDM چون اگه از ایرادت کوچکی که اشاره شد (و بیشتر هم مربوط به قضیه نور محیطی هست) بگذریم قطعا UCDM اگه بهتر از UCDP نباشه قطعا کمتر هم نیست. بویژه که متاسفانه قیمت UCDP بصورت غیر منطقی بالاتر هست (با وجودیکه قیمت پایه هر دو مانیتور یکی هست یعنی 1300دلار!).
من نه از نزدیک نداشتم و خودم هم از یوتیوب و اینا دیدم و مشخصا میشد تفاوت رو دید در کنار هم . ucdp هم واقعا مانیتور عالی هست و این 2 تا مدل قابل مقایسه با هیچ مانیتور دیگه ای نیست . مثل بنز و بی ام و میمونه که هر کدوم شاید در بالاترین لول ها تفاوت های خودشون رو دارن. دقیقا درسته قیمت دلاری این 2 تا مانیتور یکی هست ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیل ucdp در ایران گرونتر قیمت گذاری شده.
من خودم هم قبل از خرید خیلی وسواس داشتم و خیلی تحقیق کردم و آخر به این نتیجه رسیدم با توجه به نقد ها و قیمت گزاری ایران و سلایق شخصی تصمیم گرفتم باید همین مدل رو بخرم . در مورد raised black واقعا هر طور که شد نور اتاقم رو در بالاترین حد بردم ولی جالب بود برام اصلا مشاهده نکردم ! یعنی اصلا اون چیزی که توی نقد ها گفتن رو من بهش نرسیدم و خیلی برام جالب بود . و فقط در شرایطی این مورد رو دیدم که با چراغ قوه موبایل بصورت مستقیم تو فاصله 10 سانتی رگه هایی از رنگ بنفش رو دیدم که اصلا در حالت عادی این اتفاق نمیفته و کاملا dark هست.
خستگی چشم و موارد این چنینی هم اصلا تجربه نکردم .😉

آخرین ویرایش:
سلام مخلصم.
مدل ucdp هم عالیه . منتهی اگر بصورت side by side کنار ucdm قرار بگیره متوجع میشین که ucdm تصاویر شارپ تر و رنگ و هایلایت ها زنده ترن اونم طبیعتا بخاطر quantum dot بودن و براق بودنه صفحه ucdm هست.
ولی بستگی به شرایط شما و همچنین از لحاظ قیمتی میتونین تصمیم بگیرین و انتخاب کنین.

ممنونم از راهنماییتون🙏

متاسفانه بنده هم نتونستم از نزدیک مقایسه کنم .ولی هر ویدیو مقایسه ای که نگاه کردم ، کاملا مشخص بود UCDM کلا انگار یه مانیتور دیگست !
ولی مشکل اصلی که داشتم بازتاب نور بود و دقیقا همین مورد که گفتید (عوض شدن رنگ مشکی به بنفش)، داخل یکی از بررسی ها یکی داخل کامنت گفته بود حتی Rgb های کیس رو هم باید خاموش کنه !!! برای همین میخواستم UCDP رو بگیرم ولی تفاوت قیمت خیلی دیگه زیاد واسه همین گفتم از دوستان راهنمایی بگیرم که همین مدل UCDM رو بگیرم یا صبر کنم برای UCDP.

سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or