ortegoli
کاربر سایت
درود
چرا مادربرد و کولر سفید نگرفتی
تبریک بسیار امیدوارم کلی باهاش عشق و حال گیمینگی کنی فقط میخواستم بپرسم شما هم مشگل کوتاهی کابل برق رو دارید؟ منظورم اون بخشی که از پشت مانیتور به آداپتور میخوره و 1متر هم بیشتر اندازه ش نیست همچین برای کاهش خطر Burn-in چه راهکارها و آپشنهایی رو بکار بردی؟NEW MONITOR
ROG SWIFT QD-OLED PG32UCDM 4K 240 HZ
ایضا تبریک به شما فقط تو عکس پایه مانیتور نظرم رو جلب کرد ! اگه اشکال نداره میشه مدلش رو بپرسم؟در حال اسمبل شدنه
خیلی ممنونم تشکر.تبریک بسیار امیدوارم کلی باهاش عشق و حال گیمینگی کنی فقط میخواستم بپرسم شما هم مشگل کوتاهی کابل برق رو دارید؟ منظورم اون بخشی که از پشت مانیتور به آداپتور میخوره و 1متر هم بیشتر اندازه ش نیست همچین برای کاهش خطر Burn-in چه راهکارها و آپشنهایی رو بکار بردی؟
والا بازار رو گشتم مادربرد سفید نداشت کولرم منتظرم waterforce x سفید بیارن بگیرمچرا مادربرد و کولر سفید نگرفتی
سلامNEW MONITOR
ROG SWIFT QD-OLED PG32UCDM 4K 240 HZ
View attachment 362728View attachment 362727View attachment 362726View attachment 362725View attachment 362730
البته رفیقمون یک بار اولد گرون ایسوس خرید بی دلیل فروخت اما گویا دوباره سر عقل اومداگر قبلا مانیتور باکیفیت 4k که IPS یا حتی VA باشه داشتید میتونید شفافیت متن را با این مانیتور مقایسه کنید ؟
مشخصا کیفیت تصویر و رنگ این مانیتور خیلی جلوتر و بهتر هست ولی من نگران شفافیت متن خصوصا توی نرم افزار های آفیس مایکروسلفت هستم
اگر تونستید مقایسه کنید
من یک تلوزیون c2 ال جی 42 اینچ دارم و یک مانیتور ای جی 32 اینچ UN650 که به کیس وصل هستند.البته رفیقمون یک بار اولد گرون ایسوس خرید بی دلیل فروخت اما گویا دوباره سر عقل اومد
من تی وی اولد چند سالیه دارم خیر اگر درست تنظیم بشه کوچکترین مشکلی نداره من حتی طوری کالیبره ش کردم حتی خارج پی سی مد حتی با حالت full rgb هم متن کوچک ابی در قرمز هم قابل خواندنه
از تصویر لذت بخش تر صدا هست هر چی پول دارید به نظرم پای صدای خوب بریزید یک بوکشلف اروپایی خوب اصلا زندگیتون عوض می کنه
سلام مخلصم.سلام
تبریک فراوانی
من بین خرید این مدل و PG32UCD موندم .
شما اصلا مشکلی با بازتاب نور ندارید؟
سپاس
شما امکان این مقایسه رو از نزدیک داشتید؟ من خودم مقایسه این دو مدل رو فقط از اینترنت و ریویوها دیدم که البته اکثریت (بویژه منابع معتبر) همین نظر شما رو داشتن گرچه تاکید میشد که برتری رنگ UCDM وقتی که ایندو کنار هم مقایسه میشن قابل فهم هست و در حالت عادی UCDP هم نمایش رنگ خیلی خوبی داره. من طبعا امکان تست UCDM رو از نزدیک نداشتم اما میتونم بگم تا اینجا که توان نمایش رنگش از بقیه مانیتورهایی که من تا الآن تجربه کردم بالاتر بوده و ازین نظر راضی هستم (بقول برخی کامنت گذاران میشه با افزایش Saturation شدت رنگی بعضا در حد UCDM گرفت)... منتهی اگر بصورت side by side کنار ucdm قرار بگیره متوجع میشین که ucdm تصاویر شارپ تر و رنگ و هایلایت ها زنده ترن اونم طبیعتا بخاطر quantum dot بودن و براق بودنه صفحه ucdm هست...
شخصا به دلیل همینکه نمیتونستم نور اتاق رو کنترل کنم باعث شد سمت UCDM نرم. البته همونطور که میدونید این مانیتور مانند بقیه QD-OLEDها یه مشگل دیگه هم با نور زیاد محیط داره و اونم ایجاد یکجور هاله بنفش رنگ در پس زمینه تیره هست (خودشون به این پدیده میگن Raised Black) که ترسیدم نتونم باهاش کنار بیام. مورد سومی هم که موجب عدم انتخاب UCDM شد مشکلی بود که بیشتر دیدم کامنت گذاران (و نه ریویوئرها!) بیان کرده بودن و اون مسئله خستگی چشم Eye Strain بود. منم دقیقا جزو کسانی هستم که سابقه خستگی و بعضا درد چشم دارم و این موضوع برام خیلی مهم بود. خوشبختانه بعد از نزدیک به یکماه استفاده از UCDP دچار این مشکل نشدممن بشخصه با توجه به شرایط اتاقم بازتاب نوری چیزی ندارم چون نوری که اتاق رو روشن میکنه روبروی مانیتورم نیست و سمت دیگه ای هست . همچنین موقعیت پنجره اتاقم هم سمت دیگه ای از مانیتور هست. ولی در مجموع در بدترین شرایط هم که تست گرفتم صفحه این مانیتور به قدری عالی طراحی شده که در کنار براق و Glossy بودن رفلکشن ها و بازتاب هارو تا حد زیادی تیره میکنه و حتی به نسبت صفحه های مات که معمولا منبع نور رو پخش میکنن روی کل صفحه این پنل پخش نمیکنه و یجورایی در دل خودش خفه میکنه و نگه میداره و اصلا حس آزار دهنده ای به شما نمیده .
من نه از نزدیک نداشتم و خودم هم از یوتیوب و اینا دیدم و مشخصا میشد تفاوت رو دید در کنار هم . ucdp هم واقعا مانیتور عالی هست و این 2 تا مدل قابل مقایسه با هیچ مانیتور دیگه ای نیست . مثل بنز و بی ام و میمونه که هر کدوم شاید در بالاترین لول ها تفاوت های خودشون رو دارن. دقیقا درسته قیمت دلاری این 2 تا مانیتور یکی هست ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیل ucdp در ایران گرونتر قیمت گذاری شده.شما امکان این مقایسه رو از نزدیک داشتید؟ من خودم مقایسه این دو مدل رو فقط از اینترنت و ریویوها دیدم که البته اکثریت (بویژه منابع معتبر) همین نظر شما رو داشتن گرچه تاکید میشد که برتری رنگ UCDM وقتی که ایندو کنار هم مقایسه میشن قابل فهم هست و در حالت عادی UCDP هم نمایش رنگ خیلی خوبی داره. من طبعا امکان تست UCDM رو از نزدیک نداشتم اما میتونم بگم تا اینجا که توان نمایش رنگش از بقیه مانیتورهایی که من تا الآن تجربه کردم بالاتر بوده و ازین نظر راضی هستم (بقول برخی کامنت گذاران میشه با افزایش Saturation شدت رنگی بعضا در حد UCDM گرفت)
شخصا به دلیل همینکه نمیتونستم نور اتاق رو کنترل کنم باعث شد سمت UCDM نرم. البته همونطور که میدونید این مانیتور مانند بقیه QD-OLEDها یه مشگل دیگه هم با نور زیاد محیط داره و اونم ایجاد یکجور هاله بنفش رنگ در پس زمینه تیره هست (خودشون به این پدیده میگن Raised Black) که ترسیدم نتونم باهاش کنار بیام. مورد سومی هم که موجب عدم انتخاب UCDM شد مشکلی بود که بیشتر دیدم کامنت گذاران (و نه ریویوئرها!) بیان کرده بودن و اون مسئله خستگی چشم Eye Strain بود. منم دقیقا جزو کسانی هستم که سابقه خستگی و بعضا درد چشم دارم و این موضوع برام خیلی مهم بود. خوشبختانه بعد از نزدیک به یکماه استفاده از UCDP دچار این مشکل نشدم
اما در کل اگه بخوام به دوستانی مانند @Rize Mize توصیه کنم باید بگم اولویت رو بزارید روی UCDM چون اگه از ایرادت کوچکی که اشاره شد (و بیشتر هم مربوط به قضیه نور محیطی هست) بگذریم قطعا UCDM اگه بهتر از UCDP نباشه قطعا کمتر هم نیست. بویژه که متاسفانه قیمت UCDP بصورت غیر منطقی بالاتر هست (با وجودیکه قیمت پایه هر دو مانیتور یکی هست یعنی 1300دلار!).
سلام مخلصم.
مدل ucdp هم عالیه . منتهی اگر بصورت side by side کنار ucdm قرار بگیره متوجع میشین که ucdm تصاویر شارپ تر و رنگ و هایلایت ها زنده ترن اونم طبیعتا بخاطر quantum dot بودن و براق بودنه صفحه ucdm هست.
ولی بستگی به شرایط شما و همچنین از لحاظ قیمتی میتونین تصمیم بگیرین و انتخاب کنین.
من بشخصه با توجه به شرایط اتاقم بازتاب نوری چیزی ندارم چون نوری که اتاق رو روشن میکنه روبروی مانیتورم نیست و سمت دیگه ای هست . همچنین موقعیت پنجره اتاقم هم سمت دیگه ای از مانیتور هست. ولی در مجموع در بدترین شرایط هم که تست گرفتم صفحه این مانیتور به قدری عالی طراحی شده که در کنار براق و Glossy بودن رفلکشن ها و بازتاب هارو تا حد زیادی تیره میکنه و حتی به نسبت صفحه های مات که معمولا منبع نور رو پخش میکنن روی کل صفحه این پنل پخش نمیکنه و یجورایی در دل خودش خفه میکنه و نگه میداره و اصلا حس آزار دهنده ای به شما نمیده .
ممنونم از راهنماییتونشما امکان این مقایسه رو از نزدیک داشتید؟ من خودم مقایسه این دو مدل رو فقط از اینترنت و ریویوها دیدم که البته اکثریت (بویژه منابع معتبر) همین نظر شما رو داشتن گرچه تاکید میشد که برتری رنگ UCDM وقتی که ایندو کنار هم مقایسه میشن قابل فهم هست و در حالت عادی UCDP هم نمایش رنگ خیلی خوبی داره. من طبعا امکان تست UCDM رو از نزدیک نداشتم اما میتونم بگم تا اینجا که توان نمایش رنگش از بقیه مانیتورهایی که من تا الآن تجربه کردم بالاتر بوده و ازین نظر راضی هستم (بقول برخی کامنت گذاران میشه با افزایش Saturation شدت رنگی بعضا در حد UCDM گرفت)
شخصا به دلیل همینکه نمیتونستم نور اتاق رو کنترل کنم باعث شد سمت UCDM نرم. البته همونطور که میدونید این مانیتور مانند بقیه QD-OLEDها یه مشگل دیگه هم با نور زیاد محیط داره و اونم ایجاد یکجور هاله بنفش رنگ در پس زمینه تیره هست (خودشون به این پدیده میگن Raised Black) که ترسیدم نتونم باهاش کنار بیام. مورد سومی هم که موجب عدم انتخاب UCDM شد مشکلی بود که بیشتر دیدم کامنت گذاران (و نه ریویوئرها!) بیان کرده بودن و اون مسئله خستگی چشم Eye Strain بود. منم دقیقا جزو کسانی هستم که سابقه خستگی و بعضا درد چشم دارم و این موضوع برام خیلی مهم بود. خوشبختانه بعد از نزدیک به یکماه استفاده از UCDP دچار این مشکل نشدم
اما در کل اگه بخوام به دوستانی مانند @Rize Mize توصیه کنم باید بگم اولویت رو بزارید روی UCDM چون اگه از ایرادت کوچکی که اشاره شد (و بیشتر هم مربوط به قضیه نور محیطی هست) بگذریم قطعا UCDM اگه بهتر از UCDP نباشه قطعا کمتر هم نیست. بویژه که متاسفانه قیمت UCDP بصورت غیر منطقی بالاتر هست (با وجودیکه قیمت پایه هر دو مانیتور یکی هست یعنی 1300دلار!).
سوال فنی